Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
21-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag, fietsdag....
Het was vandaag weer het ideale fietsweer, niet te warm en niet te koud, dus na een stevig ontbijt op zijn engels met gebakken eieren en spek, was het richting de Veluwe. Ik ben vandaag zomaar een beetje aan het dolen geraakt en kwam ergens bij Nunspeet terecht, vandaar ben ik nog even naar Vierhouten gereden en heb op Saksenheim nog even een bekende opgezocht. En toen was het weer richting Zwolle. In Hattem ben ik nog even bij een nichtje van mij langs geweest, en daarna naar mijn moeder voor de borrel en de lunch. Voor de rest van de middag heb ik achter de PC gezeten. Vanavond hadden we trouwens een BBQ van Omroep Zwolle, he was een hele gezellige avond en we hebben een hele gezellige avond gehad met elkaar. Wel ben ik bijtijds naar huis gegaan omdat ik morgen wel weer de nodige uitzendingen moet schuiven en dan moet je wel helder zijn. Nou, morgen zien we wel weer verder, tot dan.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-08-2005, 14:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (1)
20-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer weekend....
Ook vandaag begon het vrije weekend weer met de wekelijkse huishoudelijke verplichtingen zoals een paar schoonmaak werkzaamheden, de was en de boodschappen voor het weekend. En daarna was het natuurlijk richting stad en evenn de markt over, natuurlijk was er ook vandaag weer het wekelijkse bezoek aan de Mediamarkt waar ik mij vandaag in heb kunnen houden. Daarna Hadden we natuurlijk weer de wekelijkse verplichting van het koffie drinken en de lunch bij mijn moeder en toen was het eerst naar huis om nog een paar zaken te regelen en het eerste gedeelte van deze log bij te werken. En dan nu het recept van vandaag. We nemen de fiets en fietsen een kleine achthonderd meter naar het zuiden. Dan zien we aan de rechterkant van de weg een Chinees-Indisch restaurant, daar gaan we naar binnen en bestellen een portie Nasi Goreng met alles er op en er aan, we betalen het bestelde en wachten onder het genot van een biertje ongeveer tien minuten. Dan word er gezegd dat de bestelling klaar is, we nemen het bestelde in ontvangst en rijden de zelfde achthonderd meter in tegenovergestelde richting weer terug. Daarna gaan we naar binnen en serveren de bestelde nasi en kunnen de maaltijd tot ons nemen, eet smakelijk. Vanavond ben ik nog een paar uurtje bij Janet en de kinderen geweest en we hebben ons zoals altijd weer heel goed vermaakt, en daarna heb ik Marjan opgehaald en hebben we een hele gezellige avond gehad, ik had nog een paar leuke DVD's en een goed glas wijn, en hier wil ik het bij laten, tot de volgende keer.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-08-2005, 15:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste werkdag al weer....
Vanmorgen zag het weer er weer heel goed uit, hopen dat het zo blijft, en dus heb ik op mijn vrije morgen eerst nog een behoorlijke fietdtocht gemaakt. Omdat Wim en Marian er vandaag geen van beiden waren heb ik een Herhaling gedraait van een vorig Hanze-Magazine met Gerard Mosterd. En om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne, als gast had ze vandaag Hans Stroeve in de uitzending, www.hansstroeve.nl  Om twee uur zouden we normaal gesproken Hallo Z met de groeten van gehad hebben, maar aangezien Meine Boonstra zakelijke verplichtingen had heb ik de Country van gisteravond maar herhaald. Daarna hadden we Nader Bekeken met Truus van Buren en deze aflevering ging vandaag over Buddyzorg. En om vier uur was waarschijnlijk de laatste non stop uitzending van Lokaliteiten, volgende week verwacht ik dat Wim Haamke er weer is. Daarna werd de uitzending overgenomen door Cees van de Wal met zijn programma Tussen Wal en Schip en kon ik richting Straatfestival , ik wens iedereen verder nog een hele fijne avond en weekend, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-08-2005, 16:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomerse donderdag....
Vandaag Was het weer een hele mooie zomerdag alleen ziet het er jammer genoeg morgen heel wat minder uit volgens de voorspellingen, jammer de zomer is ons niet gegund, maar goed, we zijn vanmorgen weer begonnen met de wekelijkse non stop uitvoering van het Hanze-Magazine. Het zal mij benieuwen wanneer deze morgen weer met presentatie word ingevuld, voorlopig is hier nog geen zicht op. In ieder geval was dit weer de gelegenheid om de studio weer eens een goede schoon- maak beurt te geven. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne van Rianne Bekkink. En om twee uur werd er weer heel dichterlijk gespinselt door Ria Companje en Nina Anholts. Om vier uur hadden we weer een ononderbroken muzikale uitvoering van het programma Lokaliteiten. Om zes uur was het weer de beurt aan Ans Heuvers met het door haar samen gestelde programma Country and Westerntime, en daarmee zat het er voor mij weer op en kon ik nog even de stad ingaan, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-08-2005, 19:30 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week alweer middendoor....
De eerste uitzending op deze mooie zomerse morgen was natuurlijk weer het Hanze-Magazine dat zoals op elke donderdag werd gepresenteerd door Han Vlieger. Vandaag hadden we vanwege de zomer vakantie's nog geen vaste onderwerpen in de uitzending maar wel de nodige nieuwtje's en wetenswaardigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchpro- gramma RegelRechtRianne van Rianne Bekkink met vandaag een live optreden van Reinier Vechter. En om twee uur hadden we de herhaling van Overstag met Harm Wolters van de afgelopen zaterdag. Daarna hadden we om drie uur een aflevering van Visions met alweer Han Vlieger. Daarna hadden we nog twee uur Lokaliteiten non stop, en om zes uur was het tijd voor de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op, morgen zien we wel weer verder, een hele fijne avond nog.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-08-2005, 19:21 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele rustige dinsdag....
Vandaag is het dinsdag en hadden we dus moeten beginnen met het Senioren-Café maar op het laatste ogenblik belde Roelfien Bouwmeester af omdat een verbouwingsklus in haar woning die gisteren plaats zou vinden op het laatste ogenblik naar vandaag was verplaatst, dus werd de uitzending maar in een non stop versie uitgezonden. Wat vandaag wel opviel is dat iedereen in een zonnig humeur was, zou dit dan toch komen doordat het mooi weer was? De dag begon tenminste met een stra- lende zon en een strakke blauwe lucht, hopenlijk blijft dat nu een poosje zo. Om twaalf uur was het weer tijd voor de lunchshow van Rianne Bekkink; RegelRechtRianne. En om twee uur hadden we Harry Pool met zijn Music-Time. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten maar we hebben nog geen presentator en de kans zat er in dat hij zijn vakantie zou verlengen, ik ga er dus maar vanuit dat dat ook daad werkelijk gebeurd is en dus was deze aflevering ook weer non stop. Om zes uur was het weer tijd voor Gerard Bielderman met zijn programma Jazz-Inn en zat ook deze werkdag er weer op voor mij, Hierna heb ik voordat ik naar huis ben gegaan eerst nog een rondje Zwolle gefietst, kan ik iedereen aanbevelen want dit is een hele mooie tocht en het is een gratis stukje conditie training, en die dertig kilometer wekt ook weer een gezonde eetlust op waardoor de maaltijd ook weer des te lekkerde smaakt. Hier wil ik het voor vandaag weer bij laten.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-08-2005, 19:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wederom een nieuwe week....
Alweer een nieuwe week en wel de laatste van de bouwvak, een verregende bouwvak, maar goed de berichten gaan de goeie kant op, het betere weer schijnt er aan te komen. Ook vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat ook deze maandag weer werd gepresentaard door Elly ten Klooster en Marjolein Hamer. In het eerste uur hadden we Sarah van Wijngaarden over haar vak het maken van bon bons, en in het tweede uur was Aranka Meierink van het Stedelijk Museum over het verloop van de tentoonstelling van Suske en Wiske. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Om twee uur was het Hinry Zichterman die het programma Tijdloos van Koos van den Belt overnam, dit in verband met de vakantie van Koos.En om vijf uur was het de beurt aan Harry ten Klooster met Het Zwols kwartiertje. Als studiogast hadden we vandaag Hans Smit je weet wel van die nieuwe zwolse site www.zwolleinbeeld.nl . En om zes uur ging digitale Henkie de ether in omdat de gemeente nog met zomer recces is en zat het er op voor mij, fijne avond en tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-08-2005, 20:00 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!