Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
29-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zaterdag....
Ook vandaag hadden we weer een stralende dag en daar word je altijd zo vrolijk van, ik bedoel je doet je gordijnen open, kijkt naar buiten, het is mooi weer en het is weekand, nou wat wil je dan nog meer?. Maar eerst de altijd weer terug komende zaken in de huishouding en de boodschappen voor het weekend en wat dies meer zij, en dan is het tijd om naar de stad te gaan voor de zaterdagse traditie, de markt over en natuurlijk het weelijkse bezoek aan de Mediamarkt waar ik ook deze week toch niks heb kunnen vinden van mijn gading. Daarna heb ik nog een grote landelijke drogist van een deel van zijn winkeldochter verlost en ben vervolgens het zaterdagse ritueel bij mijn moeder gaan afwerken om dan richting huis te gaan en een aantal zaken af te ronden die ook iedere week weer terugkeren. Verder hebben we nog het recept van vandaag en dat is Zuurkoolstampot met Spek. Ingrediënten: 150 gram magere zuurkoolspek, 2 dl water, 500 gram aardappelen, 250 gram zuurkool, ½ theelepel zout, 15 gram margarine of boter, 1 dl melk en peper. Berieding: Zet het spek op met het water en kook het spek 15 minuten voor. Schil en pit de aardappelen, was ze en snij grote aardappelen in gelijke stukken. Doe de aardappelen en de zuurkool onder in de pan en leg het spek boven op de zuurkool. Voeg het zout toe. Laat alles samen in 25 minuten gaar koken. Haal het spek uit de pan en giet het kookvocht af; bewaar het kookvocht. Stamp de aardappelen en de zuurkool fijn. Roer de margarine, een deel van het kookvocht en/of de hete melk door de stampot. Maak de stampot op smaak met de peper en warm de stampot goed door. Dien de stampot heet op en leg er het in plakjes gesneden spek bovenop, eet smakelijk. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden bij Janet en de kinderen geweest, alleen hebben we vandaag de verjaardag van Daniel gevierd, afgelopen donderdag had hij alweer de leeftijd van 25 jaar bereikt, je kunt af en toe niet bevatten hoe snel de tijd gaat. Hier laat ik het bij, nog een fijne avond en tot morgen, O ja, vergeet niet om vanavond de klok een uur terug te zetten.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-10-2005, 12:59 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend....
Ook vanmorgen was het weer stralend weer, de zon scheen volop en de temperatuur was ook helemaal niet slecht. Helaas kon er vanmorgen geen fietstocht af omdat ik de studio moest openen, ja, als Rianne er niet is moet iemand het toch doen en er moesten nog een aantal huishoudelijk dingen gebeuren die anders maar blijven liggen, dus de tijd was goed besteed. Het eerste programma vandaag was het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Wim van Lenthe, en in het tweede uur ook door Marian Beintema. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag nog één keer door Cees van de Wal werd gepresenteerd, volgende week is Rianne erzelf weer. Daarna was het weer tijd voor een aflevering van HalloZ met de groeten van, het felicitatie programma van de omroep dat zoals gewoolijk werd gepresenteerd door Meine Boonstra. Vervolgens was het de beurt aan Truus van Buren met Nader Bekeken, het onderwerp van vandaag was het Juridisch Loket. Om vier uur was de laatste non stop aflevering van lokaliteiten, volgende week is Koos van den Belt weer terug. Daarna was mijn laatste uitzending voor van de week namelijk De Sport op vrijdag met Bennie van de Linde, en hier begon weer een nieuw weekend, fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-10-2005, 16:15 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende donderdag....
Op deze herfstachtige donderdagmorgen zijn we begonnen met de derde aflevering van het nieuwe programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast in de uitzending Frans Bauer en Stef Bos. Daarna om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag net als gisteren werd gepresenteerd door Cees van de Wal omdat Rianne deze week vrij is. En om twee uur was het weer tijd voor de wekelijkse bijdrage van Ria Companje Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus waarin weer zeer dichterlijk gespinselt werd. Vervolgens hadden we een non stop aflevering van Lokaliteiten omdat Koos van den Belt een korte vakantie heeft, en daarna was het de beurt aan Ans Heuvers met haar programma Country and Westerntime. En dit was het voor mij vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-10-2005, 10:36 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vandaag zijn we begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Han Vlieger en het eerste onderwerp van vandaag was het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel werd vandaag ingevuld door Saskia Zwiers van de Aleida Greve stichting (vrouwenhuis) , en verder hadden we in dit eerste uur het programma van de stadsgehoorzaal Kampen. In het tweede uur hadden we Beb van ballengooien, direktrice van R 10 over het R10 Festival van de komende zaterdag, en wat er verder zoal de revu passeerde. En om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag werd gepresenteerd door Cees van de Wal. Daarna was het tijd voor de herhaling van Overstag Met Harm Wolters, vervolgens hadden we een aflevering van het programma Visions met Han Vlieger. Vier uur, tijd voor Lokaliteiten alleen vanwege een korte vakantie van Koos van den Belt was deze aflevering vandaag non stop. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op voor vandaag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-10-2005, 15:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele aangename dag....
Vanmorgen zijn we de uitzendingen weer begonnen met het Senioren-Café dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we natuurlijk weer de uitgaanstips van Stichting Welzijn Ouderen, ook de vakatures van de Vrijwilligers centrale werden weer behandelt, maar ook de nodige verhalen, recepten, nieuwtjes en wat er verder nog aan wetenswaardigheden de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag weer werd gepresenteerd door gastpresentator Dennis Weener die vandaag technies werd ondersteund door Wim van Lenthe. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur was het de beurt aan Koos van den Belt met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten, vandaag hadden we de volgende onderwerpen; Herman Weling van kinderkoor Constantijn, Michelle en Willem van Rooy van TAPperij Tapdansstudio, Astrid Westerbeek & Judith met hun papagaaien en de kooien van RVS die zij maaken, Jook van Zeeland van de ST IJsselacademie over wat deze insteling inhoud, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het tijd voor het wekelijkse Jazz programma Jazz-Inn van Gerard Bielderman, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-10-2005, 19:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een nieuwe week....
Ook op deze maandag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine, Vandaag was de presentatie weer in habden van Marijke Riesebeek, het eerste onderdeel van de uitzending was zoals elke maandag het recept van Herman Haverkort, verder hadden we de wereldmuziek met Gerben Hoetink en de CD die deze week werd behandelt was de CD Alma van Muvrini,en de nummers die we hebben laten horen waren IE en OMI E DONNE. In het tweede uur was te gast Aafke Honkoop, Oncoloog in de Isala kliniek, en dit in verband met de maand van de borstkanker. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne, alleen is Rianne deze week vrij en word de uitzending vandaag gepresenteerd door Dennis Weener en mocht ik de techniek verzorgen. Daarna was het de beurt aan Koos van den Belt met een aflevering van Tijdloos met Koos. Om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols kwartiertje met Harry ten Klooster en vandaag hadden we de eigenaar van Big One Wilfred Sluiter in de uitzending en dit was na aanleiding van het 25 jarige bestaan van deze zaak, om zes uur was het afgelopen met de uitzendingen voor vandaag omdat er i.v.b. met de herfst vakantie geen Stemmen uit de Raad was, dat was het voor vandaag, ik wens iedereen en fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
24-10-2005, 19:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!