Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
18-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer... dus fietweer....
Vanmorgen toen ik wakker werd en even op mijn balkon stond heb ik mijzelf weer van harte gefeliciteerd met het weer, het beloofde weer een mooie fietsdag te worden. Ik heb eerst even uitgebreid ontbeten en met mijn dochter geMSNt, ze is gister met vakantie naar Bali vertrokken en ik wou even weten hoe het nu was, de vlucht was prima verlopen, eerst naar Singapore en later naar de plek van besteming, ik heb meteen Janet maar even op de hoogte gesteld want moeders zijn ook altijd bezorgt en zij had haar liever tegen gehouden maar kleine meisjes worden groot en gaan hun eigen gang, uiteindelijk is ze ook al meerderjarig en Angely die red het wel. Daarna ben ik gaan fietsen, vandaag om en rond Zwolle het was stralen weer dus kon ik een serie foto's maken die een blauwe lucht nodig hadden en natuurlijk mijn rondje nieuwbouwprojecten. Verder was er natuurlijk het vaste zondagse borrel ritueel bij mijn moeder. Vervolgens ben ik achter de PC gedoken ne heb mij weer prima vermaakt. Na het avond eten ben ik nog wezen koffie drinken in de studio en daarna was het weer achter de PC, daarna heb ik nog een DVDtje bekeken en dat was het voor vandaag, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
18-09-2005, 14:08 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de zaterdag....
Vanmorgen was het weer zover, het nieuwe weekend was er weer en er kon weer genoten worden van die paar vrije dagen. Maar eerst even de huishoudelijke verplichtingen want dat gaat gewoon door. Maar daarna zijn we richting stad gegaan en hebben de Mediamarkt weer aan een grondig onderzoek blootgesteld alleen viel er vandaag niet veel nieuws te ontdekken, tenminste niet waar mijn interesse naar uit gaat dus zijn we onverrichte zaken naar huis gegaan, dit scheelt trouwens wel in de portomonai en is ook wel weer eens lekker. Voor de rest van de morgen hadden we het gebruikelijke ritueel van koffie, borrel en lunch bij mijn moeder en daarna richting huis en onder andere het eerste deel van deze log neer zetten. Vanmiddag ben ik toch nog even naar de stad geweest en heb het tweede en derde seizoen van de amerikaanse serie ER aangeschaft, de eerste had ik al en ik was nogal verknocht aan deze serie, we gingen er echt voor zitten, en wat het recept van vandaag betreft da was gewoon een fietstochtje naar de afhaal Chinees en da een complete rijsttafel voor één persoon, daar heb je dan voor meer dan twee dagen genoeg van. Vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en Daniel geweest, Angely zit de eerste weken op Bali, ja ja het kan niet op maar het is haar gegund, verder wens ik iedereen een goed weekend zolang dat nog duurt, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
17-09-2005, 15:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot slot de vrijdag....
Omdat Rianne de komende vrijdagen andere verplichtingen heeft heb ik mijn vrije morgen voor een paar weken geruild met de donderdag morgen en moest ik vanmorgen de studio openen. Daar zijn we dus begonnen met het Hanze-Magazine, dat wil zeggen Marian Beintema en Wim van Lenthe. Zelf heb ik mij maar met een aantal huishoudelijke zaken bezig gehouden, die moeten ook gebeuren. Om twaalf uur hadden we dus een non stop uitvoering van het lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna om twee uur was het weer tijd voor het wekelijkse verzoekplaten programma Hallo Z met de groeten van dat weer werd gepresenteerd door Meine Boonstra. Om drie uur hadden we Nader Bekeken met Truus van Buren en vandaag stond centraal de Cultuurwerkplaats. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in het programma namelijk: Bert Dijkink over de levende stadsgeschiedenis, Hans van de Bend parachnost die wekelijks zijn kijk op het leven gaat geven en Marlon, Marties en Rene Rikkers over de Afrika 4 daagse. Om zes uur was het weer tijd voor het programma Sport op Vrijdag dat vanavond werd gepresenteerd door Harry Bouwhuis, en dan kan wat mij betreft het weekend weer beginnen, ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-09-2005, 20:21 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de Donderdag....
Van morgen heb ik eerst vrij genomen omdat ik morgen wel optijd in de studio moet zijn en dus kon ik op mijn dooie gemak de weekend boodschappen doen, daarna be ik nog een eind aan het fietsen geweest voor dat ik richting studio ben gereden. Daar aangekomen was onze eigen digitale Henkie bezig met de donderdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, non stop dus. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En om twee uur zijn we verder gegaan met Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus aan elkaar gedicht door Ria Companje. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we het volgende in de uitzending; Jiel Frederiks en Crace Zeeman van st. Budi Santaso over het cultureel erfgoed van Indonesie, Kitty Peetoom van de verhalenboot, J. ten Broeke over Coinhunters, Jacob Donze van Buurtmuseum Kamperpoort over de geschiedenis van de Kamperpoort, het stadsnieuws en het weer. Daarna was het weer tijd voor Country and Westerntime dat weer was samen gesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-09-2005, 19:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de woensdag....
Ook deze woensdag zijn we weer met het Hanze-Magazine begonnen, vandaag weer gepresenteerd door Han Vlieger, vandaag met de volgende onderwerpen in de uitzending; Het programma van schouwburg Odeon met Jannie Beijker, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, Bea Mulder voorzitter van het hervormd kerkelijkbureau over de 5e sociale conferentie en verder de nodige nieuwtjes, weer en wetenswaardigheden. Vervolgens was het om twaalf uur weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. Om twee uur was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Daarna hadden we een aflevering van Visions dat weer werd gepresenteerd door Han Vlieger. En om vier uur was het tijd voor het aktualiteiten programmaLokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadde we de volgende onderwerpen in de uitzending; het eerst uur te gast Funky Ed, DJ en vrijwilliger bij Eureka, het www.piratendebat.nl met Gerard Waanders, Jan Pieter Boudens van de stichting Suus over de nieuwste voorstelling, verder was in de studio de free lance pastor Wil Koolhof, het stadsnieuws en het weer. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-09-2005, 19:18 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dinsdag....
Vanmorgen zijn we weer begonnen met Het Senioren-Café dat vandaag ook weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we de volgende zaken in de uitzending namelijk de vacatures van de Vrijwilligerscentrale, het programma en uitgaanstips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige nieuwtjes, verhalen, recepten en wat er verder ter tafel kwam. Om twaalf uur was Rianne Bekkink aan de beurt met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna zijn we verder geggaan met Music-Time dat werd samen gesteld en gepresenteerd door Harry Pool. Om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: Her Urner uit partnerstad Lunen in een terugblik op de afgelopen Hanze-dagen, Missiezuster Overste Johanny over haar roeping en die van haar mede zusters, Maud Breem van kunst en cultuur overijssel over de beeldende kunst die te weinig aandacht krijgt, Sander Beumers van Niborg over de verkoop van het Flevo gebouw en Peter Blom van Dubbelgreep. Om zes uur werd het programma overgenomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn. Hier zat mijn werkdag er weer op en fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-09-2005, 19:23 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar gaan we weer....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek. Het enige vaste item van dit uur was de wereldmuziek van Gerben Hoetink van de firma Plato, de CD die we vandaag hebben behandeld was de laatste van Paul Mc Cartney en de nummers die we hebben laten horen waren Fine Line en Johny Wrine. In het tweede uur waren te gast in de studio Roos Neeleman en Jessica Bemelen van het project Let op de kleintjes. Om twaalf uur was het tijd voor het Lunchprogramma RegelRechtRianne maar aangezien Rianne vandaag een dagje vrij is was het programma vandaag in een non stop uitvoering. Om twee uur hadden we het programma Tijdloos met Koos alleen was de presentatie vandaag in handen van Hinry Zichterman. En om zes uur was het weer de beurt aan Harry ten Klooster met het Zwols Kwartiertje, vandaag stond centraal de 50cc Races van afgelopen weekend. Daarna was het weer tijd voor Stemmen uit de Raad met Janine de Ruiter en Reinier Herpel, een fijne avond nog.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
12-09-2005, 19:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!