Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
23-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ideaal fietsweer....
Vanmorgen zag ik het al meteen, heel mooi fietsweer, ik besloot om de Veluwe maar weer eens op te gaan en de bossen in want die zijn nou op zijn mooist, dus zo gezegd zo gedaan. Later heb ik nog mijn normale rondje gereden en meteen een serie foto's van Zwolle in de herfst genomen waar ik dus deze week het thema van maak. In Hattem heb ik nog even een nicht van mij met een bezoekje ver- eerd, een prima koffie adres en we kunnen heel goed met elkaar. We waren elkaar helemaal uit het oog verloren maar door een familie reunie, zijn we elkaar weer tegen het lijf gelopen en nu ga ik er geregeld even langs. Daarna was het het gebruikelijke ritueel, koffie, borrel en lunch bij mijn moeder en vervolgens achter de PC. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest en wat ik heel leuk vond dat was dat Marjan Smit weer medewerkster is geworden, we hebben even gezellig bij gekletst, verder heb ik later nog een paar uurtjes gezellig zitten teuten met mijn zus uit Canada die de afgelopen week een behoorlijke operatie achter de rug heeft en vandaag voor het eerst weer een beetje normaal bij haar positieven was, en hier laat ik het maar bij voor vandaag, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
23-10-2005, 14:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezellig de stad in....
Vandaag was het een beetje trieste dag alhoewel ik hier persoolijk geen problemen mee heb, op zulke herfstige dagen vind ik het wel gezellig om de stad in te kleppen maar eerst moesten de noodzakelijke huishoudelijke dingen gebeuren en daarna komen de leuke zaken aan bod. zoo ook vandaag, even de markt over en natuurlijk weer een uitgebreide inspektie bij de Mediamarkt wat de DVD's betreft, vanmorgen heb ik niks megenomen maar wie weet wat er vanmiddag nog te halen valt. Daarna heb ik nog een paar foto's van de Spiegel gemaakt alvorens naar mijn moeder te gaan voor de lunch en wat daar aan vooraf gaat. Natuurlijk viel ik met de neus in de boter en was er het zoveelste koningklijke huwelijk aan de gang voor de TV en daar "geniet" ik toch zo van, maar je moet er wat voor over hebben want ze had een grote pan snert gemaakt en ik kreeg natuurlijk ook nog een flinke bak mee naar huis dus dan weten julie meteen wat mijn recept voor vandaag is, moeders eigen gemaakte snert, het enige wat ik op weg naar huis nog even heb opgehaald is een pak roggebrood en katenspek want dat hoort erbij.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-10-2005, 13:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miezerige dag....
Vanmorgen ben ik eerst maar even naar de markt geweest en voor het eerst in hele lange tijd door de regen wat eigenlijk best weer eens een verademing was. Daarna was het richting de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lente. Daarna om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. En om twee uur was het weer tijd voor het wekelijkse verzoekplaten programma van Mein Boonstra, Hallo Z met de groeten van. Vervolgens hadden we een aflevering van Nader Bekeken met Truus van Buren, en vandaag ging het over ouderenwerksters van de Stichting Welzijn Ouderen. Om vier uur was het weer tijd voor het actualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Johanna van Harten over wat zijn klankschalen en waarvoor dienen ze, projectleider Cor Vahl van het Deltion College over digitale Indentiteit, het weekoverzicht, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Daarna was het tijd voor Sport op vrijdag met Harry Bouwhuis, en dan is het weekend, iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
21-10-2005, 19:52 geschreven door Roel van Olst
Reacties (1)
20-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een herfstige dag....
Op deze herfstachtige donderdagmorgen zijn we begonnen met de derde aflevering van het nieuwe programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Koos Alberts en Thomas Berge. Om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna was het tijd voor het dichterlijk gespinsel van Ria Companje en Nina Anolts in het programma Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus. En om vier uur was het weer tijd voor het dagelijkse aktualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag in de uitzending de volgende onderwerpen namelijk: Ivon Haam van de Muzerie Theaterschool over het hoe en waarom van deze opleiding, Eric Bokhorst vestegings manager van de Centrale Harculo over het verleden, het heden en de toekomst van de centrale, Alfred Guikema over de IJsbaan die deze winter weer in Zwolle komt, Marlou Schuit van ZMHC over de in's en out's van deze vereniging, de collum van strafrecht advocaat Henk Voors, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het weer tijd voor Country and Westerntime dat weer was samen gesteld door Ans Heuvers, en hier zat mijn werkdag er weer op, iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-10-2005, 19:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En vandaag een normale dag....
Vandaag zijn we begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Han Vlieger en het eerste onderwerp van vandaag was het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna hadden we de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Annet Boomsma van het Historisch Tijdschrift, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen ditmaal zonder Nel Liefting die helaas ziek was, en verder nog de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het dagelijkse lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink, vervolgens hadden we de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag met Harm Wolters. Om drie uur was het tijd voor Visions met Han Vlieger vandaag hebben we de volgende CD's behandelt, de nieuwste van Stevie Wonder, Paul Anka en Simply Red. Daarna was het de beurt aan Koos van den Belt met het programma Lokaliteiten, vandaag in de uitzending; Mieke Voswijk & Nieske Huisman van Mantelzorg over wat deze zorg inhoud en hoe het werkt, Gabi Polauska & Deanne Hoving over het fenomeen Franchise Kinderopvang, Wethouder Knol en de burgemeester van Kampen dhr. Oosterhof over de Netwerkstad Zwolle Kampen, Jennie Kanis over haar praktijk,"Kom uit de knoop", en wat zei hier doet, FC Zwolle is vanmiddag begonnen met het geven van voetbalclinics aan jeugdige voetballertjes, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en dat was mijn werkdag voor vandaag, iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-10-2005, 19:34 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vreemde dag....
Vandaag zouden we moeten beginnen met het Senioren-Café maar aangezien Roelfien Bouwmeester net zoals zoveel anderen geveld was door de griep en dus haar stem gedeeltelijk kwijt was hadden we vandaag een non stop versie van dit programma, hopenlijk volgende week weer een normale uitzending. Om twaalf uur is Rianne Bekkink verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne, vervolgens nam Harry Pool de uitzending over met zijn Music-Time. Om vier uur was het tijd voor het aktualiteiten programma Lokaliteiten maar door omstandigheden hadden we vandaag éénmalig een non stop uitvoering. Vervolgens was het weer tijd voor Jazz-Inn met Gerard Bielderman en dit programma heb ik vandaag ook nog maar een keer geschoven, daarna zat het er op voor mij, ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-10-2005, 20:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was koud vanmorgen....
Vanmorgen zijn we met een non stop aflevering van het Hanze-Magazine begonnen omdat Marijke Riesebeek van een korte vakantie op het mooie eiland Tessel aan het genieten is. We hebben nog wel geprobeerd om vervanging te regelen maar er was niemand die deze maandag morgen kon overnemen, helaas. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het de beurt aan Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. En om vijf uur was het de beurt aan Marian Beintema en Harry ten Klooster met Het Zwols Kwartiertje. Vanmiddag stond de Stadswacht centraal in de uitzending. En om zes uur was het tijd voor Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel en zat mijn dag er weer op, ik wens iedereen nog een fijne avond, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
17-10-2005, 19:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!