Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
13-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele mooie zondag....
Toen ik vanmorgen uit mijn raam keek vroeg ik mij af hoelang het inmiddels al is geleden dat het op zondag geen mooi fietsweer was, ik zou het niet weten maar de laatste maanden hen ik steeds mazzel gehad op zondag, de en keer wel eens wat minder dan de andere keer, maar altijd de moeite waard zo ook vandaag. Ik was net mijn bed uit toen ik een telefoontje kreeg uit Hattem van mijn oom of ik geen zin had in een potje golf, dat hebben we al een paar maand niet meer gedaan maar nu leek het me wel wat, ik hoefde geen spullen mee te nemen want die kon ik wel van hem lenen dat scheelde weer een hele hoop gesleep, zo gezegd, zo gedaan, op de fiets naar de Golfclub Hattem. Daar aangekomen werd ik al opgewacht door mijn oom en hebben we een leuke pot gespeeld, ik moet trouwens wel meer oefenen alleen gun ik me daar geen tijd voor, af en toe is leuk maar voor mij hoeft het niet meer wekelijks. Daarna heb ik nog een eind gefietst en de nodige foto's gemaakt, vervolgens het gebruikelijke ritueel van borrelen en lunchen bij mijn moeder om daarna lekker achter mijn lap-top te kruipen, Vanavond ben ik zoals gewoonlijk nog even in de studio geweest voor een bak koffie en om even bij te kletsen, daarna heb ik mij nog een paar uurtjes vermaakt met een paar afleveringen van Herriot, en dat was het voor vandaag, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
13-11-2005, 23:50 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leuke zaterdag....
Het was weer een zaterdag zoals de meeste zaterdagen, vanmorgen werd ik gelukig weer wakker met het geluid van langsdenderende treinen, dus heel wat beter dan vorige week toen het wat dat betreft maar een heel stil weekend was, die treinen horen er gewoon bij. Verder waren er de normale dingen zoals een aantal huishoudelijke verplichtingen en daarna richting stad en de markt over, en natuurlijk even naar de Mediamarkt waar het vandaag raak was, eerst liep ik tegen de tweede aflevering van de Kameloën aan, verder het derde seizoen van Medisch Centrum West, en tot slot het vierde seizoen van de amerikaanse ziekenhuis serie ER, en zo kon die ook wel weer voor deze week. daarna was het nog gauw even een paar andere boodschappen en toen naar mijn moeder voor de koffie en de lunch, en daarna natuurlijk naar huis, gauw de was weg werken en achter de PC voor het eerste gedeelte van deze log. En dan, wat eten we vandaag, nou dat was vandaag voor mij heel makkelijk want mijn moeder had een grote pan met boerenkool en daar heb ik een flinke portie van mee gekregen, wel heb ik er nog gauw even een worst van de HEMA bijgehaald maar voor de rest was ik heel gauw klaar. Verder ben ik vanavond bij Janet en de kinderen geweest en hebben we met elkaar weer een hele gezellige avond gehad, verder was er niet veel meer te melden dus laat ik het hier bij en wens iedereen een hele fijne avond, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-11-2005, 22:51 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nog drukkere Vrijdag....
Vandaag was een miezerige druilerige dag, toch ben ik vanmorgen eerst even de markt over geweest, daarna was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe en vandaag was Gerard Mosterd weer te gast. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur hebben we de country uitzending van gisteravond herhaald, dit omdat Hallo Z met de groeten van, niet meer bestaat en zolang we nog geen vervanging hebben herhaal ik hier de country. Daarna was er een aflevering van Nader Bekeken met Truus van Buren, en vandaag ging het over mode. En om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Arne van den Boom van Achmea Zorg over de nieuwe zorgver- zekering, Rob de Bree was vandaag studiogast, Arjan meutgeert van de Vrijmetselaars die weer eens van zich laten horen, Hans en Anne Invernitzzi zorgden vandaag voor de muzikale omlijsting, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week vooe mij namelijk de Sport op Vrijdag vandaag gepresenteerd door Raymond Koning. Hierna begon voor mij het weekend, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-11-2005, 20:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En een hele drukke donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, Vandaag was Ben Cramer te gast in de uitzending. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor het programma, voorheen Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus, maar sinds vandaag heet het Letters!, met Ria Companje en Bouke Vlierhuis, ook vandaag werd er weer zeer dichterlijk gespinselt. En om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Koos van den Belt, vandaag de volgende onderwerpen namelijk: de collum van strafrecht advocaat Henk Voorst, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur was het de beurt aan Ans Heuvers met haar Country and Westerntime, verder wens ik idereeen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-11-2005, 19:15 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele rustige woensdag....
Vandaag liep alles een beetje anders dan normaal op de woensdagen, het Hanze-Magazine was vandaag non stop omdat Han Vlieger een weekje naar Brazilië is om daar de bruiloft van een bekende ex Zwollenaar te vieren, ze heeft het beter getroffen dan wij in deze herfst want in Brazilië is het hoog zomer, maar het is haar gegund. Daarna was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink die haar stem weer terug gevonden heeft. Vervolgens hadden we de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag met Harm Wolters. Om vier uur was het tijd voor Visions met Han Vlieger, vandaag heb ik de aflevering van het Nordsee Jazzfestival herhaald. En dan was het tijd voor Lokaliteiten maar aangezien Koos van den Belt vandaag andere verplichtingen had was deze aflevering vandaag ook non stop. En om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers, een fijne avond nog en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-11-2005, 15:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een normale dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen met als studiogast deze keer Margreet Bartels, ouderen werker van deze zelfde stichting, verder hadden we de nodige verhalen, recepten en wat er verder zoal ter tafel kwam. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag nog een keer non stop omdat Rianne nog op zoek was naar haar stem. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool . Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: de medische geschiedenis van Carin Huffenreuter, de missers van de wetenschap en hoe ze er nu mee omgaat, Nancy Visser en Annete Lucie van de vrouwenvereniging TAA vertellen waarom deze vereniging nog steeds nodig is, dhr Bakker van de Postzegel vereniging Zwolle over wat er allemaal gebeurd binnen de vereniging, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het de beurt aan Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn. Ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-11-2005, 19:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een druilerige eerste werkdag....
Ook op deze herfstige maandag zoijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine vandaag weer gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: de sieraad kunstenaar Herman Hermsen die het sieraad van het jaar ontworpen heeft, het recept met Herman Haverkort, de wereldmuziek van de firma Plato met Gerben Hoetink, vandaag stond de CD van Salif Keita centraal en de nummers die we hebben laten horen waren M'Bemba en Laban, Marjan Jongman over het blijspel van Spelenderwijs uit Zwolle Zuid, Huis te Koop, wat aanstaande zaterdagavond in het Odeon vanwege hun 25jarig bestaan paats vind, in het tweede uur was te gast in de studio de hobbykok Judith Elders die gisteren de halve finale haalde als hobbykok van het jaar. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag non stop aangezien Rianne haar stem kwijt is en presenteren zonder stem is wel heel erg moeilijk, vandaar. Vervolgens zijn we om twee uur verder gegaan met het programma Tijdloos met Koos van den Belt. En om vijf uur was het de beurt aan Marian Beinteman en Harry ten Klooster met het Zwols kwartiertje en vandaag waren te gast Herman Haverkort en Emmi Terpstra in verband met het tachtig jarig bestaan van de winkeliersvereniging Assendorp. Daarna Stemmen uit de Raad met Janine Ruiter en Michiel van de Peppel, omdat er vanavond geen Raadsvergadering is was dit de laatste uitzending van vandaag, wat mij bertreft een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
07-11-2005, 16:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!