Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
25-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag fietsdag....
Vandaag was het hoe je het ook wend of keert alweer mooi fietsweer, eerst een beetje regen maar ik zat nog niet op de fiets of het was ook bijna weer droog. Vandaag heb ik het maar eens anders gedaan, ik wil wat de foto's op mijn log betreft eens op thema's over gaan, kijken of dit wat is en dus ben ik nou bezig met een serie over de zwolse parken, daar begin ik dinsdag mee, en wissel dan om de week of mischien wel om de twee weken, eerst maar eens kijken. Als je alle zwolse parken langsgaat dan ben je toch gauw een twintig kilometer verder, ik heb natuurlijk ook al de veranderingen in de zwolse nieuwbouw vast gelegd maar dat lag bijna allemaal op de zelfde route en ging in één moeite mee. Daarna was het weer de zondagse borrel en wat er verder allemaal bijhoort bij mijn moeder en vervolgens natuurlijk weer achter de PC zoals elke zondagmiddag. Vanavond, na het eten heb ik nog een rondje Zwolle gefietst en daarna op de terugweg nog een kop koffie in de studio gedronken en daarna heb ik mij met een DVDtjeachter de buis genesteld, dat was het dan wel voor vandaag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-09-2005, 14:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (1)
24-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nationaal Kampioenshap Standwerken 2005....
Vanmorgen toen ik wakker werd dacht ik weer bij mijzelf; fijn weekend, doen waar je zin in hebt maar eerst de normale huishoudelijke verplichtingen zoals wat schoonmaak werkzaamheden en wat boodschappen voor het weekend. Daarna naar de stad, ik ben begonnen em een serie foto's te maken van het Nationaal Standwerkers Kampioenschap 2005 en volgens mij is dit het laatste grote evenement van dit jaar. Ik kreeg wel de indruk dat dit een succes aan het worden was want het was om een uur of tien al heel behoorlijk druk in de stad, mischien ook vanwege het prijzencircus bij V&D want daar kon je over de koppen lopen. De Mediamarkt ben ik nog even vluchtig door gelopen maar was niet van plan om iets te kopen en heb ook niks nieuws gezien waar ik belang voor zou hebben. Daarna was het weer de gebruikelijke procedure van koffie, borrel en lunch bij mijn moeder om vervolgens eerst thuis achter de PC te duiken. Vanmiddag ben ik de stad nog ingeweest om alles nog eens op mijn dooie gemak te bekijken, het was gigantisch druk en je kon over de koppen lopen. Tussen door kreeg ik trek en heb her en der wat eetbaars gehaald met als gevolg dat ik vanavond geen zin meer in eten had en dus vandaag geen recept, maar dat komt volgende week wel weer. Vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet geweest en omdat de kinderen er niet waren konden we eens even helemaal bij praten, en meer heb ik eigenlijk niet te vermel- den dus wens ik iedereen nog een fijne voortzetting van het weekend en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
24-09-2005, 13:31 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer de laatste dag....
Ook vanmorgen zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gemaakt door Marian Beintema en Wim van Lenthe. Zelf heb ik een aantal huishoudelijke taken afgewerkt die ook moesten gebeuren en natuurlijk heel uitgebreid de krant bestudeerd ondanks dat er niet veel bijzonders in stond. Tussen de middag hadden we weer een non stop uitvoering van het lunchprogramma RegelRechtRianne omdat Rianne vandaag weer richting Hilversum moest. Om twee uur was het weer de beurt aan Meine Boonstra met het verzoekplaten programma Hallo Z met de Groeten van. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met een aflevering van Nader Bekeken, vandaag was te gast Hanny Verheide en het onderwerp van deze keer was Feng-Shui. Om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten dat weer werd gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag in de uitzending; Luuk Tissing, Kas en Fokke van Biesem, drie bestuursleden van het Nationaal Kampioenschap Standwerken 2005, de Deur organiseert een tropische zuidamerikaanse avond, Dutch Dakota organiseert rondvluchten boven Zwolle op zaterdag 1 oktober, het stadsnieuws en het weer, onze Paragnost Hans van den Bend en Wil Koolhof met zijn Kaleidoskoop. En om zes uur was het weer tijd voor de Sport op vrijdag met Bernny van de Linde, een fijn weekend.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
23-09-2005, 20:17 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een prachtige dag....
Vanmorgen heb ik vrij genomen omdat ik morgen moet openen, eerst heb ik een aantal zaken geregeld die nog lagen en daarna had ik nog iets te doen op winkelcentrum de Dobbe, gelukig was het mooi weer en heb ik er meteen maar een fietstochtje aan vast geknoopt. In de studio werd het Hanze-Magazine vandaag geregeld door onze eigen digitale Henkie. Om twaalf uur was er het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag in een non stop uitvoering. En om twee uur was het weer tijd voor het dichterlijk gespinsel van onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus. Om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Koos van dan Belt en Wim Haamke, vandaag met de volgende onderwerpen: Rianne Meekers en Jan Jonker van de Ambelt over het begeleiden van de klanten, Marco Lok over het nieuwe kunstcafé, Jacomien Voorhorst en Gerard Hendriks van de stichting IJsselhoeven, het stadsnieuws en het weer. Vanaf zes uur werd het programma overgenomen door Ans Heuvers met haar Country and Westerntime, en dit was mijn werkdag weer voor vandaag, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-09-2005, 19:29 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.t' Is herfst, tenminste....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Han Vlieger. Vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending; het programma van schouwburg Odeon met Karin Visser, hrt onderwerp van het Historisch Centrum Overijssel met Bert Looper, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, Onno Sijperda van de Zwolse Jazz club over het optreden van Fay Lovsky en de BIG Band Alotrea op de Borrelboot en Annemiek van Bussel, zangeres van Meezing Troffels en Kreukzone en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur was het tijd voor Harm Wolters met de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag. En daarna zijn we verder gegaan met een aflevering van het programma Visions dat ook nu weer werd gepresenteerd door Han Vlieger. Vervolgens was het tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we in de uitzending; Rob Krot over Osho meditaties, Vincent Snijder van platvorm Keer het Tij over de demonstratie die zij zaterdag in den Haag gaan houden, Roos Meeleman van vrouwenopvang overijssel over de actie Let op de kleintjes (huiselijk geweld), Donald Pols van Milieu defensie over het feit dat de gemeente deze instelling over de vingers tikt en natuurlijk het stadsnieuws en het weer. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat mijn werkdag er weer op, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-09-2005, 19:31 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsjesdag 2005....
Vandaag zijn we begonnen met eenaflevering van het Senioren-Café dat ook nu weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we weer de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale, de uitgaanstips van stichting welzijn ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten nieuwtjes en wat verder de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer net als elke werkdag tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was het weer tijd voor Music-Time alleen was de presentatie vandaag in handen van Hinri Zichterman omdat Harry Pool een paar weekjes met vakantie is. En om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten dat werd gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag met de volgende onderwerpen; als gast Gerrit Kuik, gedragsterapeut voor honden, wethouder Janco Cnossen over de plannen met het Rode Torenplein en Greet Veldkamp van Pipoos met haar knutselrubriek. Om zes uur werd het programma overgenomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn en zat deze dag er voor mij weer op. Ik wens iedereen nog een genoegelijke voortzetting van deze avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
20-09-2005, 19:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En alweer een nieuwe week....
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke maandag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek.Vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk de Wereld muziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, de CD die vandaag werd behandeld was die van Sigor Ros en het nummer wat was te beluisteren dat was het nummer Sé lest, verder hadden we de boekbespreking met Jannie Beima van de firma Waanders. In het tweede uur was we te gast onze nieuwe stadsbeiaardier Roy Kroezen. En daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het tijd voor het programma Tijdloos met Koos dat vandaag werd gemaakt door Hinry Zichterman. Om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintem en Harry ten Klooster, vandaag zou als gast in de studio zijn Frans Paalman. Daarna was het tijd voor Stemmen uit de Raad met Janine Ruiter en Reinier Herpel, ik wens iedereen fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-09-2005, 18:48 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!