Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
04-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig weer....
Natuurlijk was het vanddag weer een hele mooie fietsdag, stralend weer en dat in september, ook de komende dagen zien er nog heel mooi uit, dus... eerst een goed ontbijt en toen op de fiets. Eerst ben ik mijn wekelijkse rondje nieuwbouw projekten langs geweest voor de nodige foto's en daarna nog even een rondja Hasselt. Hasselt nodigd ook altijd weer uit om een leuke serie plaatjes van te maken. En daarna het zondagse ritueel bij mijn moeder. Vanmiddag ben ik een aantal rekken aan de muur aan het boren en bevestigen geweest. Gister heb ik een aantal elementen bij gekocht voor mijn DVD's, alles zat alweervol en nu kunnen er weer een goeie vijftig bij, het zal mij benieuwen hoelang dit duurt, ik denk niet erg lang maar dan zien we wel weer verder.  Later op de middag kreeg ik het ineens het idee om even naar Kampen te fietsen naar een oud colega waar ik bij Koldijk mee heb samen gewerkt, even bij praten, zo gezegd zo gedaan en het was heel gezellig, daarna ben ik nog even bij de studio langs geweest voor de nodige koffie en dat was het voor vandaag, een hele fijne avond nog en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-09-2005, 14:03 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geslaagde Zaterdag....
Vanmorgen zijn we weer net als iedere zaterdag met het weekend begonnen, eerst uitslapen tot een uur of negen, daarna een paar zaken in de huishouding, de was en dat soort dingen, ontbijten en daarna de stad in, de markt over, en de wekelijkse speurtocht bij de Mediamarkt, en vandaag was het weer bingo, ik heb alle drie de speelfilms van Jaws gekocht, weer een stukje nostalgie. daarna was het weer het normale zaterdagse ritueel van koffie drinken en de lunch gebruiken bij mijn moeder. Toen ik daarna naar huis ging kwam ik een oud radio collega tegen waar ik jaren mee samen heb gewerkt bij de omroep en die ik sinds een jaar of zes niet meer had gesproken, natuurlijk hebben we meteen maar wat afgesproken, het zal wel toeval zijn maar het laatste half jaar heb ik al meer dan zes oude bekenden tegen gekomen waar ik nu weer regelmatig contact mee heb. Vanmiddag ben ik de stad ingeweest om eens even op de Hanzemarkt rond te neuzen, ook heb ik mij prima vermaakt bij de diverse Shantykoren. En wat de rubriek "Wat eten wij vandaag" betreft, heel makkelijk, ik heb vanmorgen van de markt een beste makreel meegenomen en daar red ik mij vandaag wel mee. En vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden bij Janet en de kinderen geweest en hebben we weer een hele leuke avond gehad. toen ik naar huis reed zag ik op een bepaald punt onderweg dat de politie controle op de verlichting hield, ik ben op een afstandje eens even wezen kijken en als je dan ziet hoeveel mensen er zonder licht rijden dat had ik niet verwacht. En hier ga ik het bij laten, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
03-09-2005, 15:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer weekend....
Vanmorgen ben ik eerst maar de boodschappen gaan doen en daarna even de markt over, daarna was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Zelf heb ik maar gauw de huishoudelijke zaken afgehandeld, er moest nogal wat gebeuren en dat met dat klamme weer, ja, dat kost de nodige zweetdruppels en dat voor een ambtenaar maar de kaboutertjes doen het ook niet. Daarna was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink namelijk RegelRechtRianne. Om twee uur was het tijd voor het verzoekplaten programma Hallo Z, met de groeten van gepresenteerd door Meine Boonstra. Daarna was het tijd voor Truus van Buren met het programma Nader Bekeken dat vandaag was gewijd aan de Sociale dienst. En om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Wim haamke, vandaag hadden we de volgende onder- werpen; Marja Bakker over hun Vesperdienst, Curssus Humanisme met Jos van Dijk, Riet Schoenmaker over een curssus kinderkleding maken, Marcus Belle over groeien in ontmoeten, Jose van Zanten over bepaalde masagetechnieken, de spirituele kijk op het leven met Marja Bremer, het stadsnieuws en het weer. Daarna zijn we om zes uur weer begonnen met de Sport op vrijdag, vandaag gepresenteerd door Raymond Koning. Om zeven uur werd de uitzending overgenomen door Cees van de Wal, een fijn weekend. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-09-2005, 19:57 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond koopavond....
Vanmorgen was het weer heel vroeg mijn bed uit omdat we vandaag zijn begonnen met een uitzending op lokatie. De uitzending van tien tot twaalf werd uitgezonden vanaf de lokatie Huttehdorp Stadshagen en werd gepresenteerd door Rianne Bekkink. Het was jammer dat het eerste kwartier verloren ging maar daarna kon de uitzending toch doorgaan. Omdat Rianne deze lokatie uitzending had gedaan, hebben we het lunchprogramma RegelRechtRianne in een non stop uitvoering laten plaats vinden. Vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt in het programma Poëzie Op De Donderdag middag Plus door Ria Companje. Om vier uur was het de tijd voor het programma Lokaliteiten met Wim Haamke, vandaag in de uitzending de volgende onderwerpen; Willemien Tuin van Deltawonen over de huurtoeslag, Ankje van Essen van het Zonnehuis over vrijwilligers, Gerrit Heuver van de Hezenberg uit Hattem over Villa de Pastorie, Tonnie Mulder van Musica Vocalis, Caroline Jonkman over spiritueel bewustzijn, het stadsnieuws en het weer. Daarna om zes uur was het weer tijd voor het wekelijkse programma Country and Westerntime dat ook vandaag weer werd samengesteld door Ans Heuvers. En dit was het dan weer voor vandaag, een fijne avond nog en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-09-2005, 19:41 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
31-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.....en de Woensdag....
Het was vandaag een prachtige dag, ideaal om een fietstocht te maken, maar ik ben eerst richting studio gegaan, aangezien Han Vlieger deze week op vakantie is heb ik het Hanze-Magazine maar overgelaten aan onze digitale Henkie want die red zich hier heel goed mee. Zelf ben ik de stad in geweest en heb een leuke serie foto's kunnen maken van al de wegwerkzaamheden in de binnen stad. Daarna, om twaalf uur was het weer tijd voor RegelRechtRianne het lunchprogramma van Rianne Bekkink. En om twee uur was er de herhaling van het programma Overstag van Harm Wolters van de afgelopen zaterdag. Vervolgens hadden we een herhaling van een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur was het weer de beurt aan Wim Haamke met het programma Lokaliteiten, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Babet Bruns over natuurgeneeskunde, Frits Smit van de Kamer van Koophandel geeft duidelijkheid over het bestaansrecht van deze kamers en kamerkantoren, het stadsnieuws en het weer. En om zes uur hadden we een uur non stop, de kunstenmakers lagen lekker aan de Agnietenplas en hier zat mijn werkdag er weer op. Vanavond na het eten heb ik nog een keer de fiets gepakt om nog een rondje Zwolle te maken. Omdat het een uur of acht was kreeg ik in eens het idee om een paar mooie zonsondergangen te fotograveren boven de IJssel, zo gezegd zo gedaan, ik moest een gegeven ogenblik wel wat geduld hebben omdat de zon nog iets te hoog stond maar het is me uiteindelijk wel gelukt en ik heb een paar hele mooie  foto's kunnen maken, ik zal ze nog wel een keer plaatsen, nou een hele fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
31-08-2005, 19:17 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
30-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de dinsdag....
Vanmorgen werd ik midden in de nacht wakker van geschuur aan mijn slaapkamerraam, ze zijn bij ons de hele boel aan het schilderen en die lui beginnen al om acht uur, dus ben ik maar een half uur eerder het bed uitgegaan, het was mooi weer en dus ben ik maar een eind gaan fietsen voordat ik richting studio ben gegaan. Daar aangekomen was Ria al druk bezig om de heg te snoeien, dit moet ook af en toe gebeuren en om deze tijd is het nog niet te warm. Om tien uur zijn we met de uitzending begonnen vanmorgen was dit het Senioren-Café alleen vandaag in een non stop versie omdat Roelfien zich ziek gemeld had, dit kan gebeuren. Daarna, om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met, ja ze is er weer, Rianne Bekkink. Om twee uur was het weer de beurt aan Harry Pool met het programma Music-Time. En om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten, gepresenteerd door Wim Haamke, vandaag de volgende onderwerpen: Jan Wezendonk van kinderhulp over het doen en laten van deze instelling, Aart van de Wal Baake over danstaal en wat dat inhoud, Alie Beumer van vluchtelingenwerk Zwolle over hun werkzaamheden binnen onze gemeente en over een curssus voor vrijwilligers die de nieuwe nederlanders moeten gaan begeleiden, verder het stadsnieuws, het weer, Gerard Waanders over zijn Piratendebat en Marieke Naber over muziek in de straam. om zes uur nam Gerard Bielderman de uitzending over met zijn Jazz-Inn en zat mijn werkdag er weer op, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-08-2005, 19:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
29-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste werkdag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine en ook vandaag weer gepresenteerd door Marijke Riesebeek. In het eerste uur hadden we Jannie Beima van de firma Waanders met het boekennieuws en Gerben Hoetink van de firma Plato met zijn wereldmuziek. Vandaag stond centraal de Fado zanger Alfredo Marceneiro en de nummers die we hebben laten horen waren Louco en A Casa da Mariquinhas. In het tweede uur was te gast Jacquline Jonkers die een huidverzorgings praktijk heeft in Zwolle. Daarna was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne Alleen vandaag nog non stop, morgen is Rianne er weer. Hierna was het weer tijd voor Tijdloos vandaag nog één keer met Hinry Zichterman, volgende week is Koos van den Belt weer terug van vakantie. En om vijf uur zijn we verder gegaan met het Zwols Kwartiertje gepresenteerd door Marian Beintema en Harry ten Klooster, vandaag waren te gast Dick en Coleta Hogenkamp, en dit was het voor mij, ik ga boodschappen doen, ajuus
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
29-08-2005, 17:28 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!