Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
15-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een veelbetere zondag....
Toen ik vanmorgen wakker werd voelde ik me meteen al een stuk beter als gisteren, die nacht slaap heeft een helehoop weer goed gemaakt. En toen was het buiten ook nog moi weer, wal wilde ik nog meer, mijn hele dag was bij voorbaat al goed. Eerst maar eens een goed ontbijt, camera opgela- den en toen op de fiets de schade van gisteren inhalen. Ik heb een behoorlijke afstand afgelegd en meteen even mijn nieuwbouw rondje gedaan want dat heb ik de laatste weken overgeslagen omdat de bouw toch vakantie had en er niks veranderde maar de laatste week is het werk weer hervat en dat was hier en daar best te zien. Ik maak er deze week maar weer een thema van en de Spiegel hierboven is de eerste. Daarna was het naar mijn moeder die zowaar naar het schaatsen zat te kijken, ik wist niet da ze daar naar keek maar ze volgt het al een hele tijd, verandering van spijs doet eten zei ze toen. Na de borrel en de lunch ben ik zoals altijd naar huis gegaan en achter de PC gedoken.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-01-2006, 14:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grieperige zaterdag....
vanmorgen toen ik wakker werd voelde ik me helemaal niet happy, volgens mij heb ik toch een staartje van de heersende griep mee gekregen, nouja, vandaag maar rustig aan doen. Buiten bleek het er allemaal wat zonniger uit te zien alhoewel de temperatuur wel een beetje tegenviel. Eerst toch maar de meest noodzakelijke huihoudelijke verplichtingen verricht en daarna richting stad alhoewel ik er niet veel zin in had en dat wil wat zeggen voor mij, maar de boodschappen moesten toch wel gedaan worden. Mijn wekelijkse onderzoek bij de Mediamarkt heb ik vandaag maar over geslagen, ik had van de week van de CD club nog een box met actiefilms van Steven Seagal binnen gekregen, en daar heb ik er nog maar één van gekeken, dus ik kan nog wel even vooruit, ik ben na de markt meteen naar mijn moeder gegaan voor het eten, ze had vandaag zin aan snert en had dus een pan vol gemaakt waar ik een portie van mee kreeg, ik was dus meteen onder de pannen dit weekend, dus vandaag geen recept. Daar- na ben ik gauw naar huis gegaan en met een paar paracetamolletjes achter de kiezen ben ik achter de PC gekropen, lekker rustig, dit valt tenminste uit te houden, Vanavond ben ik nie naar Janet en de kinderen geweest omdat ik daar gister al was geweest in plaats van vandaag, we hadden voor vandaag allemaal andere plannen en vandaar, maar ik heb vandaag alles maar afgezegd en rustig thuis gebleven, even uitzieken en kijken of het morgen wat beter is, vanavond maar rustig voor de buis en vroeg naar bed, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-01-2006, 20:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een week achter de rug....
Vanmorgen heb ik de dienst van Wim overgenomen omdat hij andere verplichtingen had. En het eerste programma was dus het Hanze-Magazine met Marian Beintema, in de uitzending de uitgaans tips van de VVV, het zwolse dierenassiel, het weer met Freddy Paalman en het recept van Willem van de Vecht. In het tweede uur hadden we de herhaling van de uitzending met Freddy Paalman. Het lunchprogramma RegelRechtRianne was vandaag non stop omdat Rianne andere verplichtingen had. Daarna hadden we de herhaling van het country programma van gisteravond. Om drie uur was het weer tijd voor Nader Bekeken met Truus van Buren, de uitzending van vandaag ging over Australie met Bert Vonhof die daar een jaar lang heeft rondgetrokken en gewoond. Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogde uitzending van vandaag ging over Australie met Bert Vonhof die daar een jaar lang heeft rondgetrokken en gewoondramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Reis naar Sri Lanka door leerlingen van de HSW, Jose over haar meditatie cursus, Maryce Naber over de wandelroute door Assendorp, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag met Jan Schabbing, ik wens iedereen een fijn weekend en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-01-2006, 17:38 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miezerige donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het pro- gramma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne , vandaag was er een terugblik op het jaar 2005, met gesprekken met de diverse gasten van het afgelopen jaar. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink, en vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Trudy Kistemaker over Westenholte, Rob de Bree over zijn lezing, Jan Bakker over zijn postzegels, de collum van letselschade advocaat Corine Jeekel en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het tijd voor Ans Heuvers met haar Country and Western time, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-01-2006, 11:56 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de helft van de week....
Vanmorgen zou het tijd zijn voor het Hanze-Magazine met Han Vlieger maar aangezien Han een paar dagen in Barcelona zit voor een korten vakantie was de aflevering van vandaag voor de verandering non stop, dit is trouwens maar één keer want ze is maar een paar dagen in Spanje. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink, vandaag weer kompleet met een MC Donald kinderparty. Daarna zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een herhaling van een aflevering van Visions met Han Vlieger. En om vier uur was het de tijd voor Lokaliteiten, vandaag nog non stop omdat Koos andere verplichtingen heeft maar morgen is Koos er zelf weer en hebben we een normale uitzending. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, tot de volgende keer.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-01-2006, 10:26 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag alweer....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onder- werpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur was het tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt alleen is Koos de komende weken op dinsdag en Woensdag verhinderd, de andere dagen is Koos er wel en gaat de uitzending gewoon door. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-01-2006, 10:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vakanties zijn weer afgelopen....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD Our New Orleans 2005 centraal, en de nummers die we hebben laten horen waren Yes we can can en Back Water Blues. En in het tweede uur hadden we als studiogast de schrijfster van het boek mama is een cirkel en papa is een vierkant, Saskia van Altena. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster. Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-01-2006, 10:40 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!