Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
27-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een troosteloze Zondag....
Toen ik vanmorgen wakker werd keek ik in een hele troosteloze wereld wereld in, er lag nog maar een beetje sneeuw en eigenlijk had ik de stille hoop om een mooie serie winterse foto's te gaan maken maar dat ging dus niet door tenminste wat het sneeuwlandschap betrof. Toen kreeg ik het idee om dan maar een serie troosteloze foto's te gaan maken en dat is geloof ik wel redelijk gelukt zoals je deze week kunt zien, allen die van vandaag hoort er eigenlijk niet bij maar ik vond toch dat ik julie even moest laten zien hoe de nieuwe kerk in Stadshagen er momenteel bijstaat. Verder was het best wel aangenaam fietsweer, ik heb een beste fietstocht gemaakt en de nodige kilometers weg getrapt, zelfs de handschoenen heb ik niet aangehad en dat was gisteravond wel anders, nee, al met al heb ik er best nog wel van genoten alleen waar ik eigenlijk niet over uit kan dat is dat er overal sneeuw ligt en dat de meeste bomen nog rijkelijk in het gekleurde blad zitten, een heel vreemd verschijnsel, bij het onnatuurlijke af. Na het fietsen moest ik natuurlijk weer borrelen en lunchen bij mijn moeder die al vond dat ik aan de late kant was, ja oude mensen hebben hun vaste gewoontes maar daar heb ik verder lak aan, en daarna was het weer gezellig achter de PC om eens even lekker bij te kletsen met mjn zus uit Canada want na haar operatie heb ik nog maar heel weinig contact met haar gehad en vandaag konden dit mooi even inhalen. En sinds gister heeft mijn dochter ook weer een PC en zit ook op Yahoo en MSN dus die mengt zich ook in het gesprek en zo hebben we de familie weer gezellig bij elkaar aan tafel ondanks dat er een oceaan tussen zit. Vanavond na het eten ben ik nog een uurtje in de studio geweest voor de koffie en om het nodige te regelen, we gaan binnenkort weer richting kerst en oud- en nieuw en die twee avonden zijn een traditie geworden voor een aantal mensen en aangezie ik daar ook bij hoor moet er wat geregeld worden, dit zijn trouwens de enigste twee avonden dat ze mij kunnen strikken, voor de rest een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-11-2005, 20:28 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een witte zaterdag....
Vanmorgen toen ik wakker werd dacht ik bij mijzelf eerst eens even kijken hoe het er buiten uit ziet, ik heb er meteen maar een foto van gemaakt, een hele witte wereld voor zolang als het duurt. Daarna heb ik de nodige zaken in de huishouding gedaan en nog een paar boodschappen voor het weekend. Wat ik trouwens wel vond dat er nog niet gestrooid was bij ons in de straat en dan vooral het fietspad want dat is één van de twee toegangswegen naar Zwolle zuid voor de fietsers tenminste, andere jaren zijn ze hier als de kippen bij, nou ja zal nog wel komen. Verder ben ik even naar de markt geweest maar dat was ook maar een armetierige bedoening, overal gaten tussen de kramen en maar weinig publiek wat overigens wel begrijpbaar was. Ook bij de Mediamarkt was het betrekkelijk rustig, vandaag was er trouwens niks van mijn gading bij en ik was er dan ook al gauw weer weg richring mijn moeder waar we maar aan het borrelen zijn gegaan, en daarna was het naar huis en achter de PC. En dan het recept voor vandaag, Tagliatelle à la Bolognese. Ingrediënten: 400 gr tagliatelle - 400 gr tomaten - 200 gr gekookte champignons - 300 gr gehakt - 1 ui - 100 gr parmezaanse kaas - 25 gr boter - tomatenketchup - tijm - oregano. bereiding: Maak de tagliatelle volgens het basisrecept voor pasta. Bak gehakt rul en bruin, voeg de kleingesneden ui , tomaatblokjes en champignons toe en gaar ze met wat water, naar smaak kruiden en ketchup toevoegen, laat het nog 15 min. zachtjes doorkoken. Serveren met de tagliatelle (of andere pasta) en parmezaanse kaas, eet smakelijk. Vanavond ben ik tegen de wind in en onder een beste sneeuwbui naar de Aa landen gereden, naar Janet en de kinderen, we hebben het weer heel gezellig gehad, Daniël had voor mij nog een nieuwe rugleuning voor mijn stoel, een echte leren, die heb ik er nadat ik terug was gereden met de wind in de rug nog even op mijn stoel gemonteerd, en dit was het voor vandaag, morgen is er weer een dag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-11-2005, 22:20 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste sneeuw....
Ik was van plan om vanmorgen de markt nog even over te gaan omdat ik toch vrij was maar eenmaal buitengekomen dacht ik bij mijzelf, ik vertrouw het weer voor geen meter en ga rechtstreeks naar de studio en dat was maar goed ook want ik was nauwelijks binnen og het begon te sneeuwen, de eerste sneeuw dit jaar. Oké, eenmaal in de studio aange- komen was daar het Hanze-Magazine aan de gang met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag was weer te gast Gerard Mosterd, en het onderwerp van vandaag was Sinterklaas. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink RegelRechtRianne. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, de uitzending van vandaag was helemaal besteed aan het verkeer. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwer- pen: Leon van der Meer over wandelpraatgroep van de Riagg, Henri Bouwmeester, eigenaar van de Swollenaer, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, vandaag met Harry Bouwhuis, fijn weekend en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
25-11-2005, 17:08 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een waterkoude donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begon- nen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, met vandaag als speciale gast Guus Meeuwis. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervol- gens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: als studiogast de homeopaat Agathe Degenhart, Lauk Woltring over agressie in het verkeer, de Dr.Quin musical, Nordic Walking, de collum van strafrecht advocaat Henk Voorst en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers, en hier zat mijn werkdag er weer op en ben ik nog even de stad ingeweest, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-11-2005, 20:05 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halverwege de week....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met Wim Coster, en vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder kwam Onno Sijperda van de Zwolse Jazz club langs voor het het concert dat Rik Eelings zaterdag avond geeft op de Willem Jan met een aantal bekende muzikanten en in het tweede uur hadden we te gast Sander Dol, vertegenwoordiger van een grote cateraar in de regio over o.a. de opening van de nieuwe kantine op hogeschool Windesheim door Joop Braakhekke, de nodige nieuwtjes, wetenswaardigheden en wat verder de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt, de laatste van Guus Meeuwis, Anastacia, Racoon en die van Madonna. Ja, en om vier uur hadden we dan weer een non stop uitzending van Lokaliteiten, dit vanwege de griepepidemie die op het ogenblik heerst en die helaas ook een aantal medewerkers van de omroep heeft getroffen. maar morgen is Koos er weer. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
23-11-2005, 14:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. En in het tweede uur was te gast de zwolse zanger Henk Klompemaker van The Frends Band. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag nog een keer non stop omdat Rianne nog op zoek was naar haar stem. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt maar helaas, Koos is geveld door de griep zoals zovelen en dus werd het vandaag een non stop versie. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, en hier zat mijn werkdag er weer op, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-11-2005, 14:48 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer maandag....
Ook deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek , vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort en de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Marta Topferova centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Grano de Arena en Carazon Manchado. In het tweede uur waren in het kader van het vijftig jarig bestaan van de longafdeling van de Isala klinieken te gast de longartsen dr. Hans van Giffen en dr. Willem Westerman. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor Tijdloos, vandaag met Hinry Zichterman omdat Koos geveld is, zoals zovelen door de griep, en om vijf uur waren Marian Beintema en Harry ten Klooster met Het Zwols kwartiertje, Sociaal plan Delta Wonen en verkeerde keelgat geschoten, hierover o.a. Herma Wolters van de werkgroep Kamperpoort. Daarna om zes uur was het weer tijd voor de politiek in het programma Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-11-2005, 16:40 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!