Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
12-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grijze zondag....
Vanmorgen begonnen we met een beetje grauwe lucht maar het was natuurlijk vel beter dan de vorige week met al die regen. Vorige week was mijn bedoeling om een serie foto's op bedrijventerrein de Hessenpoort te maken maar vanwege de regen heb ik dat maar niet gedaan toen. Vandaag zag het er heel wat beter uit en dus ben ik na een ontbijt met zelfgebakken brood en een hardgekookt eitje, richting Hessenpoort gereden en een leuke serie foto's gemaakt. Toen ik hier een half uurtje had rondgereden dacht ik bij mijzelf, kom, we gaan nog even richting Koperen Hoogte en vandaar af ben ik naar Hasselt gereden en toen weer richting Zwolle, ik had mij alleen een beetje verkeken op de wind want die had ik op de terugweg tegen e als ik dat van te voren in de gaten had gehad dan was ik precies andersom gereden, maar dat kon ik niet meer terug draaien dus het moest maar. En na die tijd ben ik maar naar mij moeder gegaan vor de zondagse borrel en de middagmaaltijd, vervolgens naar huis en gezellig achter de PC. En vanavond was het zoals elke week even een uurtje koffie leuten in de studio en daarna nog een poosje bijklesen met mijn zuster uit Canada, en da was het wel weer voor dit weekend, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-02-2006, 20:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend....
En het was alweer weekend vanmorgen, dat geeft steeds weer een prettig gevoel. Maar eerst moesten de huishoudelijke zaken worden geregeld en daarna de boodschappen voor het weekend maar toen was het dan ook zover, op de fiets naar de stad. Eerst even de markt over struinen en toen naar de Mediamarkt en daar kwam ik hem tegen, het tweede seizoen van James Herriot, nu heb ik de hele serie compleet. Daarna ben ik bij Piet Zomers geweest en heb een paar nieuwe broeken gekocht, hier haal je de kwaliteit er toch wel uit dusin het vervolg weet ik waar ik mijn kleren ga kopen. En toen was het richting mijn moeder voor de koffie en de lunch maar aangezien die broeken zoals gewoonlijk veel te lang waren moet zei ze korter maken, ik kan het zelf wel maar zei heeft vroeger in de kleding gezeten en veel meer ervaring dan mij, dus... En dan was het snel richting huis om de was weg te werken en het eerste gedeelte van deze log neer te zetten. En dan het recept van deze week, Stampot Andijvie, Aardappels schillen en andijvie goed wassen. Aardappels koken en daarna afgieten en fijnstampen. Het kookvocht kan evt. ook gebruikt worden om de stamppot wat smeuïger te maken, ik geef de voorkeur aan melk en een klontje boter. Ondertussen spekjes uitbakken, als ze bijna klaar zijn dan doe ik er nog dobbelsteentjes ham bij. Daarna samen met het bakvocht, de andijvie en geraspte kaas alles door de fijngestampte aardappelen roeren. Vervolgens de hele stamppot op smaak brengen met mosterd, nootmuskaat, peper en zout, eet smakelijk. En vanavond was het zoals de meeste weken naar Janet en de kinderen, ik kreeg van Angely opdracht om een aantal DVD's van verschillende concerten mee te nemen zodat Daniel ze kon kopieren, dat is een eage geworden bij die twee,ze zijn druk bezig om allerlei muziek DVD's te verzamelen en ik moet zeggen dat ze al een aardige collectie hebbem verzameld, dat hebben ze natuurlijk niet van een vreemde, en hier wou ik het maar bij laten, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-02-2006, 21:57 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zachte vrijdag....
Vanmorgen had ik een vrije morgen en ben naar de markt geweest, eerst een uurtje uitge- slapen en toen op de fiets, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe en vandaag was Gerard Mosterd weer te gast. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was de eerste aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling op de vrijdagmiddag, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken, vandaag stond het muziekinstrument de fluit in al zijn facetten centraal. Om vier uur zijn we verder gegaan met het actualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt en hierin zaten de volgende onderwerpen namelijk; Dagopvang oudere Molukkers in beeld met Frans Latupeirissa, Henk Molkeboer over Stadshagen, Maryke Naber over haar wandelingen, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-02-2006, 17:08 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een winterse donderdag....
Ook op vandaag zijn we weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke donderdag werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Grad Damen en Denands. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het tijd voor het programma LETTERS! van Ria Companje alleen had Ria nog maar een gedeelte van haar stem terug gevonden en moeten we nog een weekje wachten voordat zei weer voledig hersteld zal zijn, dus nog een keertje non stop dan maar. Om vier uur zijn we verder gegaan met een aflevering van Lokaliteiten met Koos van den Belt, en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Geneeskundig informatiepunt Bibliotheek Zwolle met Martha van Esch, ontwikkelingen Marslanden met Rinke Beverwijk, Filatelie met Jan Bakker, de collum met letselschade advocaat Corinne Jeekel en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het tijd voor Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-02-2006, 10:32 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net zo'n woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Withe, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met Wim Coster, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden en te gast was in het tweede uur Hans Borrel en dat was vandaag in het kader van zijn politieke toekomst. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen, vandaag was te gast Melwin Pietersz. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Daarna hadden we een uurtje non stop muziek om om zes uur verder te gaan met de Kunstenmakers, en tussen de bedrijven door is mijn studio ook nog even geschilderd en daar was het wel tijd voor, nu zijn de wanden tenminste weer toonbaar, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-02-2006, 17:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een troosteloze dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden en wat er verder nog ter tafel kwam. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur hebben we twee uur non stop gedraaid, als alles gaat zoals de bedoeling is hebben we vanaf volgende maand weer elke dag Lokaliteiten, deze maand is het nog even behelpen. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-02-2006, 13:29 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week alweer....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, vandaag stond de CD van Dayana Kurtz centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Nola en Another black feather. In het tweede uur was te gast geestelijkverzorger Tekla Sloot, van de Isala klinieken. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-02-2006, 10:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!