Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
04-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige zondag....
Vanmorgen kon ik heel wat makkelijker mijn bed uit komen dan gistermorgen en toen het weer er ook vrij goed uitzag was het gauw bekeken, eerst een goed ontbijt en daarna op de fiets voor mijn zondagse fietstocht. Eerst ben ik richting Nunspeet gereden, vanaf Hattem helemaal door de bossen en wat mij heel erg opviel dat was dat een aantal bomen en planten er weer behoorlijk groen bij stonden net als of er nieuw blad inzat maar zeker weten doe ik dat niet alhoewel er in oktober ook bloemen bloeiden die je normaal alleen in het voorjaar ziet, volgens mij is de natuur behoorlijk in de war, mischien is het julie ook opgevallen, een heel mooi voorbeeld is de Ministenstraat, ga maar eens kijken want daar staan de bomen er heel groen bij. Toen ik later weer terug was in Zwolle heb ik nog mijn foto rondje gereden en daar na was het richting mijn moeder voor de zondagse borrel en lunch, en voor de rest van de middag was het achter de PC. Vanavond ben ik nog een tijdje in de studio geweest voor de koffie en om even lekker bij te kletsen met Marjan want die had ik ook al een paar weken niet gezien. Later op de avond heb ik achter de PC gezellig zitten teuten met mijn zus uit Canada en later met nog een aantal andere bekenden. Voor de rest wens ik iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
04-12-2005, 20:18 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gewone zaterdag....
Vanmorgen was ik niet vooruit te branden, vraag niet hoe dat kan maar ik kon mijn bed niet uitkomen zo- dat ik pas tegen half tien de moed kon verzamelen om eruit te gaan, het zal wel aan de tijd van het jaar liggen, maar na een flinke douche ging het beter. Hierna kwamen de dagelijkse dingen, wat rommelen in de huishouding, een paar boodschappen doen en daarna naar de stad, de markt over en gauw even naar de Mediamarkt waar ik seizoen twee van De Fabriek heb gekocht en verder nog drie films van Taxi van Luc Besson. Daarna was het richting mijn moeder voor de koffie en de lunch en vervolgens naar huis. Twee dagen geleden had ik de eerste tien afleveringen van van Jonge Leu en Oale Groond besteld en toen ik thuis kwam lag deze al in de brievenbus, dus heb ik deze week weer van alles te bekijken. En dan het recept voor vandaag, Bucatini alla carbonara: Je neemt 400 gr bucatini - 120 gr buikspek, in dobbelsteentjes gesneden - 1 eetlepel olijfolie - 6 eierdooiers - 150 gr pecorinokaas - zout en peper. Terwijl de pasta kookt, bak je de blokjes spek in de olie en laat dit op een zacht vuur knapperig worden. Als de pasta "al dente" gekookt is, giet je ze af en voegt er het spek bij. Op een laag vuur doe je er ook de pecorino bij, zodat het geheel licht gebonden is. Dan haal je de pan van het vuur en voegt er de eierdooiers bij die je losgeklopt hebt met wat zout en peper. Roer goed dooreen en dien onmiddellijk op. En zoals gezegd, als je je geen zorgen maakt om een maatje meer, doe je er ook nog een flinke scheut room bij, eet smakelijk. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdag avonden bij Janet en de kinderen geweest en hebben we een hele gezellige avond gehad met elkaar, en daarna heb ik thuis achter de PC nog een hele tijd met mijn zus uit Canada zitten kletsen, en dat was het wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-12-2005, 22:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gure vrijdag....
Omdat Rianne ziek is moest ik vanmorgen de studio openen en schoot mijn vrije morgen er bij in, niet dat dat wat uitmaakt want ik had nog genoeg te doen en heb de kans maar waar genomen. Vanmorgen zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gemaakt door Marian Beintema en Wim van Lenthe, in het tweede uur werd onze weerman Freddy Paalman met een bezoek vereerd. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met een non stop aflevering van het lunchprogramma RegelRechtRianne, en vervolgens heb ik de Country uitzending van gisteravond herhaald. Om twee uur was het weer tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken, vandaag stond de Australische muziek centraal en vooral de Didgerido. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Slavischkoor Zwolle, Alphons Defilee over het weekje Veluwe voor de zwolse minima, Siebrand Hofstra over zijn nieuwe politieke partij, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, en hier begon het weekend, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-12-2005, 16:17 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een waterkoude donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begon- nen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, met vandaag als speciale gasten Johnny Hoes, Thomas Berger en Danny Nocolay. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Dennis Weener, ondanks dat ik Dennis moet schuiven en dat de nodige uren kost, begin ik hier steeds meer lol aan te krijgen, het klikt wel tussen ons. Daarna hadden we een speciale aflevering van het programma LETTERS! namelijk Chokolade LETTERS! dit in verband met het komende sinterklaas feest, vadaag werd dit programma gemaakt door natuurlijk Ria Companje en Roelfien Bouwmeester. Daarna zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Chris te Riele van het Riagg over Stay in Love, Alphonse Defilee over het weekje Veluwe voor de zwolse minima, Galmen met Ronald Hekkert, dhr Bakker van de Postzegel vereniging Zwolle, de collum van letselschade advocaat Corinne Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers. Verder wens ik julie nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
01-12-2005, 19:41 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
30-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdag- se uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Marjolein, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Wim Huismans en vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Dennis Weener en dus kon ik zelf ook vandaag nog een keer aan de bak. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt, de laatste van Enya, Neil Young, Eurythmics en die van Shakira. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Solarboat studenten van Windesheim, Heldendaad in Zwolle en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-11-2005, 17:34 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
29-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gewone dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouw- meester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen met als gast vandaag Margriet Kuipers van deze stichting, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag nog een keer werd gepresenteerd door Dennis Weener en dus kon ik zelf vandaag ook nog een keer aan de bak. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham Harry Pool. Vervolgens zou het tijd zijn voor het aktualiteiten programma Likaliteiten maar aangezien Koos van den Belt vandaag andere verplichtingen had werden dit twee non stop uurtjes. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, ik wens iedereen verder nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-11-2005, 16:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een koude maandag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek,vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firme Waanders, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Bevinda centraal, en de nummers die we vandaag hebben laten horen waren Punta en Luz. In het tweede uur hadden we een terugblik op de reunie van hotel Dijkhof die gisteravond in de Proosdij plaatsvond met Ed Meyer. Omdat Rianne er vandaag niet was hadden we om twaalf uur een uurtje non stop en om één uur werd de uitzending ingevuld door Dennis Weener terwijl ik zelf de techniek heb verzorgd. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, en vandaag waren er een aantal zwartie Pieten te gast. Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-11-2005, 21:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!