Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
29-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gewone dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouw- meester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen met als gast vandaag Margriet Kuipers van deze stichting, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne dat vandaag nog een keer werd gepresenteerd door Dennis Weener en dus kon ik zelf vandaag ook nog een keer aan de bak. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham Harry Pool. Vervolgens zou het tijd zijn voor het aktualiteiten programma Likaliteiten maar aangezien Koos van den Belt vandaag andere verplichtingen had werden dit twee non stop uurtjes. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, ik wens iedereen verder nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-11-2005, 16:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een koude maandag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek,vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firme Waanders, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Bevinda centraal, en de nummers die we vandaag hebben laten horen waren Punta en Luz. In het tweede uur hadden we een terugblik op de reunie van hotel Dijkhof die gisteravond in de Proosdij plaatsvond met Ed Meyer. Omdat Rianne er vandaag niet was hadden we om twaalf uur een uurtje non stop en om één uur werd de uitzending ingevuld door Dennis Weener terwijl ik zelf de techniek heb verzorgd. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, en vandaag waren er een aantal zwartie Pieten te gast. Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-11-2005, 21:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een troosteloze Zondag....
Toen ik vanmorgen wakker werd keek ik in een hele troosteloze wereld wereld in, er lag nog maar een beetje sneeuw en eigenlijk had ik de stille hoop om een mooie serie winterse foto's te gaan maken maar dat ging dus niet door tenminste wat het sneeuwlandschap betrof. Toen kreeg ik het idee om dan maar een serie troosteloze foto's te gaan maken en dat is geloof ik wel redelijk gelukt zoals je deze week kunt zien, allen die van vandaag hoort er eigenlijk niet bij maar ik vond toch dat ik julie even moest laten zien hoe de nieuwe kerk in Stadshagen er momenteel bijstaat. Verder was het best wel aangenaam fietsweer, ik heb een beste fietstocht gemaakt en de nodige kilometers weg getrapt, zelfs de handschoenen heb ik niet aangehad en dat was gisteravond wel anders, nee, al met al heb ik er best nog wel van genoten alleen waar ik eigenlijk niet over uit kan dat is dat er overal sneeuw ligt en dat de meeste bomen nog rijkelijk in het gekleurde blad zitten, een heel vreemd verschijnsel, bij het onnatuurlijke af. Na het fietsen moest ik natuurlijk weer borrelen en lunchen bij mijn moeder die al vond dat ik aan de late kant was, ja oude mensen hebben hun vaste gewoontes maar daar heb ik verder lak aan, en daarna was het weer gezellig achter de PC om eens even lekker bij te kletsen met mjn zus uit Canada want na haar operatie heb ik nog maar heel weinig contact met haar gehad en vandaag konden dit mooi even inhalen. En sinds gister heeft mijn dochter ook weer een PC en zit ook op Yahoo en MSN dus die mengt zich ook in het gesprek en zo hebben we de familie weer gezellig bij elkaar aan tafel ondanks dat er een oceaan tussen zit. Vanavond na het eten ben ik nog een uurtje in de studio geweest voor de koffie en om het nodige te regelen, we gaan binnenkort weer richting kerst en oud- en nieuw en die twee avonden zijn een traditie geworden voor een aantal mensen en aangezie ik daar ook bij hoor moet er wat geregeld worden, dit zijn trouwens de enigste twee avonden dat ze mij kunnen strikken, voor de rest een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-11-2005, 20:28 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een witte zaterdag....
Vanmorgen toen ik wakker werd dacht ik bij mijzelf eerst eens even kijken hoe het er buiten uit ziet, ik heb er meteen maar een foto van gemaakt, een hele witte wereld voor zolang als het duurt. Daarna heb ik de nodige zaken in de huishouding gedaan en nog een paar boodschappen voor het weekend. Wat ik trouwens wel vond dat er nog niet gestrooid was bij ons in de straat en dan vooral het fietspad want dat is één van de twee toegangswegen naar Zwolle zuid voor de fietsers tenminste, andere jaren zijn ze hier als de kippen bij, nou ja zal nog wel komen. Verder ben ik even naar de markt geweest maar dat was ook maar een armetierige bedoening, overal gaten tussen de kramen en maar weinig publiek wat overigens wel begrijpbaar was. Ook bij de Mediamarkt was het betrekkelijk rustig, vandaag was er trouwens niks van mijn gading bij en ik was er dan ook al gauw weer weg richring mijn moeder waar we maar aan het borrelen zijn gegaan, en daarna was het naar huis en achter de PC. En dan het recept voor vandaag, Tagliatelle à la Bolognese. Ingrediënten: 400 gr tagliatelle - 400 gr tomaten - 200 gr gekookte champignons - 300 gr gehakt - 1 ui - 100 gr parmezaanse kaas - 25 gr boter - tomatenketchup - tijm - oregano. bereiding: Maak de tagliatelle volgens het basisrecept voor pasta. Bak gehakt rul en bruin, voeg de kleingesneden ui , tomaatblokjes en champignons toe en gaar ze met wat water, naar smaak kruiden en ketchup toevoegen, laat het nog 15 min. zachtjes doorkoken. Serveren met de tagliatelle (of andere pasta) en parmezaanse kaas, eet smakelijk. Vanavond ben ik tegen de wind in en onder een beste sneeuwbui naar de Aa landen gereden, naar Janet en de kinderen, we hebben het weer heel gezellig gehad, Daniël had voor mij nog een nieuwe rugleuning voor mijn stoel, een echte leren, die heb ik er nadat ik terug was gereden met de wind in de rug nog even op mijn stoel gemonteerd, en dit was het voor vandaag, morgen is er weer een dag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-11-2005, 22:20 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste sneeuw....
Ik was van plan om vanmorgen de markt nog even over te gaan omdat ik toch vrij was maar eenmaal buitengekomen dacht ik bij mijzelf, ik vertrouw het weer voor geen meter en ga rechtstreeks naar de studio en dat was maar goed ook want ik was nauwelijks binnen og het begon te sneeuwen, de eerste sneeuw dit jaar. Oké, eenmaal in de studio aange- komen was daar het Hanze-Magazine aan de gang met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag was weer te gast Gerard Mosterd, en het onderwerp van vandaag was Sinterklaas. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink RegelRechtRianne. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, de uitzending van vandaag was helemaal besteed aan het verkeer. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwer- pen: Leon van der Meer over wandelpraatgroep van de Riagg, Henri Bouwmeester, eigenaar van de Swollenaer, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, vandaag met Harry Bouwhuis, fijn weekend en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
25-11-2005, 17:08 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een waterkoude donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begon- nen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, met vandaag als speciale gast Guus Meeuwis. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervol- gens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: als studiogast de homeopaat Agathe Degenhart, Lauk Woltring over agressie in het verkeer, de Dr.Quin musical, Nordic Walking, de collum van strafrecht advocaat Henk Voorst en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers, en hier zat mijn werkdag er weer op en ben ik nog even de stad ingeweest, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-11-2005, 20:05 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halverwege de week....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met Wim Coster, en vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder kwam Onno Sijperda van de Zwolse Jazz club langs voor het het concert dat Rik Eelings zaterdag avond geeft op de Willem Jan met een aantal bekende muzikanten en in het tweede uur hadden we te gast Sander Dol, vertegenwoordiger van een grote cateraar in de regio over o.a. de opening van de nieuwe kantine op hogeschool Windesheim door Joop Braakhekke, de nodige nieuwtjes, wetenswaardigheden en wat verder de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt, de laatste van Guus Meeuwis, Anastacia, Racoon en die van Madonna. Ja, en om vier uur hadden we dan weer een non stop uitzending van Lokaliteiten, dit vanwege de griepepidemie die op het ogenblik heerst en die helaas ook een aantal medewerkers van de omroep heeft getroffen. maar morgen is Koos er weer. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
23-11-2005, 14:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. En in het tweede uur was te gast de zwolse zanger Henk Klompemaker van The Frends Band. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag nog een keer non stop omdat Rianne nog op zoek was naar haar stem. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt maar helaas, Koos is geveld door de griep zoals zovelen en dus werd het vandaag een non stop versie. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, en hier zat mijn werkdag er weer op, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-11-2005, 14:48 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer maandag....
Ook deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek , vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort en de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Marta Topferova centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Grano de Arena en Carazon Manchado. In het tweede uur waren in het kader van het vijftig jarig bestaan van de longafdeling van de Isala klinieken te gast de longartsen dr. Hans van Giffen en dr. Willem Westerman. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor Tijdloos, vandaag met Hinry Zichterman omdat Koos geveld is, zoals zovelen door de griep, en om vijf uur waren Marian Beintema en Harry ten Klooster met Het Zwols kwartiertje, Sociaal plan Delta Wonen en verkeerde keelgat geschoten, hierover o.a. Herma Wolters van de werkgroep Kamperpoort. Daarna om zes uur was het weer tijd voor de politiek in het programma Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-11-2005, 16:40 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een luie zondag....
Ook vandaag was het weer heerlijk rustig fietsweer, het zit wat dat betreft al maanden mee op de zondagen ik kan mij niet herrinneren wanneer ik voor het laatst regen heb gehad op de zondagmorgens tijdens het fietsen. Vandaag ben ik niet zover geweest en heb alleen mijn rondje nieuwbouwprojecten ge- daan en hier tevens deze week ook het foto thema maar van gemaakt zo blijven julie ook een beetje op de hoogte van wat er in onze mooie stad gebouwd word. Al met al is dit toch wel een afstand van zo'n vijfentwintig kilometer en natuurlijk heb ik hier en daar wel een ommetje gemaakt anders is het zo ééntonig. De foto hiernaast van het kantorencomplex Caré zal trouwens de één na laatste hiervan zijn, als de hekken verwijderd zijn is dit complex in ieder geval aan de buitenkant klaar voor wat het maken van foto's betreft en kan ik deze map ook weer opslaan. Verder was er natuurlijk de borrel en de lunch bij mijn moeder en voor de rest van de middag heb ik achter mijn trouwe vriend de PC gezeten. Na het avond eten ben ik richting studio gefietst en gecontroleerd of de koffie nog wel te drinken was, dit viel nog wel mee en van deze gelegenheid heb ik meteen gebruik gemaakt om even gezellig bij te kletsen en de problemen van de dag te bespreken, daarna heb ik mij voor de TV geïnstalleerd en een paar afleveringen van Medisch Centrum West bekeken en zo heb ik mij de rest van de avond vermaakt, ik wens iedereen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-11-2005, 20:30 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst Sinterklaas....
Vanmorgen werd ik wakker van het kabaal dat de eerste treinen maakten door met hun pantograven het ijs van de bovenleidingen te schrapen, dus nachtvorst gehad en als je dan gaat kijken dan is het één vonken regen, wel een apart gezicht. Voor de rest was het een zaterdag die begon zoals de mees- ten, wat rommelen in de huishouding, een paar boodschappen en dan naar de stad, de Mediamarkt voor een grondig onderzoek bezoeken, niks gekocht overigens, wel later in de gemeentewinkel de DVD Zwolle mijn stad opgehaald. Daarna ben ik toch even wezen kijken bij de aankomst van Sinterklaas, niet dat ik er veel mee heb maar het zag er wel leuk uit. Verder de gebruikelijke rituelen bij mijn moeder en daarna het eerste gedeelte van deze log. En dan het recept voor vandaag, Hutspot, of wel stampot wortels met uien, iedereen weet wel hou dat klaargemaakt word dus dat ga ik niet beschrijven, wel heb ik een kooktip, doe er eens een fijn gesneden prei doorheen en uitgebakken spekjes, dat samen met een kook- of rookworst en het is toch even weer net iets anders, eet smakelijk. En vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden naar Janet en de kinderen geweest, we hebben een hele gezelige avond gehad maar toen ik naar huis reed was het zo koud dat ik voor het eerst dit jaar mijn handschoenen aan heb gedaan, ik had ze al wel een aantal dagen in mijn jaszakken zitten maar vond het tot nu toe niet nodig om ze aan te trekken,maar vanavond was dat anders en was ik blij dat ik ze bij mij had. Hier wou ik het maar bij laten en wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-11-2005, 23:02 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende vrijdag....
Vanmorgen was mijn vrije morgen en kon ik dus uitslapen tot een uur of tien, daarna ben ik de markt nog even over geweest en toen was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag waren te gast Hans & Miranda Platje. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, vandaag was Horrëus de Haas te gast om over de boeken van zijn vader te praten. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Leon van der Meer over wandelpraatgroep van de Riagg, Corrie over het zorgstelsel ouderen, Sander van Bussel over een bijzondere voorstelling in Tuchthuis en Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, ik wens een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-11-2005, 15:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verregende donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Corry Konings en Hans Sanders van de groep Bots. Daarna om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door Ria Companje en Nina Anholts in haar programma LETTERS! . De aktualiteiten van vandaag kwamen vanaf vier uur aan bod bij Koos van den Belt in het programma Lokaliteiten, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: te gast in het eerste uur Marijcke Naber, de hoofdrolspeelster van de dr. Quinn medicine women musical, de collum van letselschade advocaat Corinne Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers, ik wens julie allemaal nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-11-2005, 16:10 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week half weg....
Gisteravond is bekend geworden dat tot grootste overijsselaar is Willem Johan Kolff en deze uitslag kan ik volledig achter staan, deze man heeft tenminste wat betekend voor de mensheid. verder zijn we begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel vandaag was met Hans Klokke, voorzitter van de vereniging Vrienden van de Stadskern en het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting in het eerste uur, en in het tweede uur hadden we de nodige nieuwtjes, wetenswaardigheden en wat verder de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Daarna was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: de zangeres, regiseur en dirigent van de opera: groot en meeslepend die vrijdagavond in de Broerenkerk word uitgevoerd, Rita Jansen met haar nieuwe CD Val dood lèèf ie nog , het weer met Freddy paalman. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
16-11-2005, 16:31 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag alweer....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen , en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag nog een keer non stop omdat Rianne nog op zoek was naar haar stem. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: als studiogast Henri Bouwmeester, eigenaar van de Swollenaer, Greet Veldkamp van Pipoos met haar knutselrubriek, dhr Bakker van de Postzegel vereniging Zwolle en het weer met Freddy Paalman. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-11-2005, 16:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek,vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firme Waanders, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Souad Massi centraal en de nummers die we hebben laten horen waren My Grandfathers House en Tell Me Why, verder hadden we dit uur te gast Jan Willem van den Berg, longarts in de Isala kliniek, over de landelijke COPD dag. In het tweede uur waren te gast Harry Molendijk en Heleen Maat van de Isala klinieken, en in dit uur werd er gesproken over patiënt veiligheid. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor Tijdloos, vandaag met Hinry Zichterman en om vijf uur waren Marian Beintema en Harry ten Klooster met Het Zwols kwartiertje, vandaag was te gast onze eigen Harry Bouwhuis en draaide het gesprek natuurlijk over de zwolse sportgeschiedenis. En om zes uur was het weer tijd voor de politiek in het programma Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een hele avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
14-11-2005, 20:06 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele mooie zondag....
Toen ik vanmorgen uit mijn raam keek vroeg ik mij af hoelang het inmiddels al is geleden dat het op zondag geen mooi fietsweer was, ik zou het niet weten maar de laatste maanden hen ik steeds mazzel gehad op zondag, de en keer wel eens wat minder dan de andere keer, maar altijd de moeite waard zo ook vandaag. Ik was net mijn bed uit toen ik een telefoontje kreeg uit Hattem van mijn oom of ik geen zin had in een potje golf, dat hebben we al een paar maand niet meer gedaan maar nu leek het me wel wat, ik hoefde geen spullen mee te nemen want die kon ik wel van hem lenen dat scheelde weer een hele hoop gesleep, zo gezegd, zo gedaan, op de fiets naar de Golfclub Hattem. Daar aangekomen werd ik al opgewacht door mijn oom en hebben we een leuke pot gespeeld, ik moet trouwens wel meer oefenen alleen gun ik me daar geen tijd voor, af en toe is leuk maar voor mij hoeft het niet meer wekelijks. Daarna heb ik nog een eind gefietst en de nodige foto's gemaakt, vervolgens het gebruikelijke ritueel van borrelen en lunchen bij mijn moeder om daarna lekker achter mijn lap-top te kruipen, Vanavond ben ik zoals gewoonlijk nog even in de studio geweest voor een bak koffie en om even bij te kletsen, daarna heb ik mij nog een paar uurtjes vermaakt met een paar afleveringen van Herriot, en dat was het voor vandaag, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
13-11-2005, 23:50 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leuke zaterdag....
Het was weer een zaterdag zoals de meeste zaterdagen, vanmorgen werd ik gelukig weer wakker met het geluid van langsdenderende treinen, dus heel wat beter dan vorige week toen het wat dat betreft maar een heel stil weekend was, die treinen horen er gewoon bij. Verder waren er de normale dingen zoals een aantal huishoudelijke verplichtingen en daarna richting stad en de markt over, en natuurlijk even naar de Mediamarkt waar het vandaag raak was, eerst liep ik tegen de tweede aflevering van de Kameloën aan, verder het derde seizoen van Medisch Centrum West, en tot slot het vierde seizoen van de amerikaanse ziekenhuis serie ER, en zo kon die ook wel weer voor deze week. daarna was het nog gauw even een paar andere boodschappen en toen naar mijn moeder voor de koffie en de lunch, en daarna natuurlijk naar huis, gauw de was weg werken en achter de PC voor het eerste gedeelte van deze log. En dan, wat eten we vandaag, nou dat was vandaag voor mij heel makkelijk want mijn moeder had een grote pan met boerenkool en daar heb ik een flinke portie van mee gekregen, wel heb ik er nog gauw even een worst van de HEMA bijgehaald maar voor de rest was ik heel gauw klaar. Verder ben ik vanavond bij Janet en de kinderen geweest en hebben we met elkaar weer een hele gezellige avond gehad, verder was er niet veel meer te melden dus laat ik het hier bij en wens iedereen een hele fijne avond, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-11-2005, 22:51 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nog drukkere Vrijdag....
Vandaag was een miezerige druilerige dag, toch ben ik vanmorgen eerst even de markt over geweest, daarna was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe en vandaag was Gerard Mosterd weer te gast. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur hebben we de country uitzending van gisteravond herhaald, dit omdat Hallo Z met de groeten van, niet meer bestaat en zolang we nog geen vervanging hebben herhaal ik hier de country. Daarna was er een aflevering van Nader Bekeken met Truus van Buren, en vandaag ging het over mode. En om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Arne van den Boom van Achmea Zorg over de nieuwe zorgver- zekering, Rob de Bree was vandaag studiogast, Arjan meutgeert van de Vrijmetselaars die weer eens van zich laten horen, Hans en Anne Invernitzzi zorgden vandaag voor de muzikale omlijsting, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week vooe mij namelijk de Sport op Vrijdag vandaag gepresenteerd door Raymond Koning. Hierna begon voor mij het weekend, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-11-2005, 20:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En een hele drukke donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, Vandaag was Ben Cramer te gast in de uitzending. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor het programma, voorheen Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus, maar sinds vandaag heet het Letters!, met Ria Companje en Bouke Vlierhuis, ook vandaag werd er weer zeer dichterlijk gespinselt. En om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Koos van den Belt, vandaag de volgende onderwerpen namelijk: de collum van strafrecht advocaat Henk Voorst, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur was het de beurt aan Ans Heuvers met haar Country and Westerntime, verder wens ik idereeen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-11-2005, 19:15 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!