Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
26-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige zondag....
Vandaag begon de dag met een bleek zonnetje en de temperatur was ook iets beter als gisteren, alleen met de wind was ik niet erg tevreden maar daar valt niks aan te veranderen en dus moest ik het er maar mee doen. Na een behoorlijk ontbijt was het dus op de fiets en de schade van vorige week inhalen, ik voelde me heel wat beter dan vorige week, wat was dat een ellende. Ik heb eerst maar weer een rondje bouwprojekten gedaan want dat was er de laatste weken behoorlijk bij in geschoten, en verder heb ik maar wat op de bonnefooi rond gereden. Daarna ben ik naar mijn moeder gegaan voor de zondagse borrel en wat er verder allemaal bij hoort. Ze had van de week een paar kasten opgeruimd en was allerlei paperassen en foto's tegen gekomen uit de tijd dat we nog in Dedemsvaart woonden, en dat is inmiddels al weer vijfendertig jaar geleden, we hebben ons een paar uurtjes kostelijk vermaakt met deze troep, het moest weg gegooid worden maar we hebben het eerst nog eens even op ons dooie gemak bekeken en herrinneringen opgehaald. En daarna was het zoals te doen gebruikelijk achter de computer om me verder te vermaken. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest en daarna was het feest op MSN, mijn zuster, gisteravond heb ik bij mijn dochter ook MSN geinstalleerd en die heeft het nou ook ontdekt, en nog twee bekenden, al met al was het weer een hele gezellige bende en ik heb mij weer prima vermaakt, iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
26-02-2006, 20:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval....
Vanmorgen zag het er goed uit toen ik naar buiten keek alleen viel dat wel tegen toen ik later op de fiets stapte om naar de stad te gaan, er stond een gemene koude wind maar verder moesten we het er maar mee doen vandaag. Dus zoals gezegd was het na de huishoudelijke verplichtingen richting stad, de markt over en daarna het wekelijkse onderzoek bij de Mediamarkt en daar liep ik tegen een DVD box van Baas Boppe Baas en nog een paar muziek DVD's, dus het was weer raak vanmorgen maar wel weer de moeite waard. Daarna ben ik de stad nog verder in geweest en heb nog en aantal leuke blouses gekocht, ik kon niet kiezen tussen de kleuren en dus heb ik er van elke kleur maar één meegenomen. Tegen de middag ben ik richting van mijn moeder gegaan voor de koffie en de lunch om vervolgens naar huis te gaan en het eerste gedeelte van deze log neer te pennen. Vanmiddag ben ik bij de carnavalsoptocht wezen kijken en heb daar de nodige foto's gemaakt, zie mijn web-log www.roelvanolst.web-log.nl  En dan het recept van deze week, eigenlijk heb ik dit de afgelopen donderdag al gemaakt omdat ik toen eters had en het viel zo goed in de smaak dat ik het vandaag alsnog een keer moet maken op verzoek van iemand die er donderdag ook van genoten heeft en die vanavond ook weer mee komt eten, komt het, Bonenschotel naar eigen recept 2. Bak een hoeveelheid spekjes aan, voeg er dan een hoeveelheid uienringen aan toe en laat die mee fruiten, voeg er dan in plakjes gesneden champignons aan toe, (de hoeveelheden moet je gewoon naar eigen inzicht doen, ik doe ongeveer gelijke hoeveelheden) , dan gaan er in stukjes gesneden tomaat bij, laat nu de hele hoeveelheid een paar minuutjes smoren, daarna gaan er witte bonen in tomatensaus bij, bruine bonen en worteltjes, alles nog een poosje laten pruttelen, eet smakelijk
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-02-2006, 15:32 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer vrijdag....
Vanmorgen had ik een vrije morgen en ben naar de markt geweest, eerst een uurtje uitgeslapen en toen op de fiets, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe en vandaag was Gerard Mosterd weer te gast. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag met Hinry Zichterman en Dennis Weener . Daarna om twee uur was de vierde aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling op de vrijdagmiddag, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en het nderwerp van vandaag was de schrijfgroep Psuedoniem. Om vijf uur zijn we verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos ven den Belt en vandaag hadden we de volgende onderwerpen:  Gerrit Bergman van duivensportvereniging de Luchtbode, Robert Kleine van de brandweer over vrijwilligers, Jehova's getuigen de heer en mevr. Keune , Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag met Evert Jan Pasman, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en een goed weekend, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-02-2006, 17:12 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke donderdag werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Jannes en Nol Havens van VOF de Kunst. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne, ook vandaag nog in een non stop uitvoering. Vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: dierenarts de Pachter over de vogelgriep, Rob de Bree over zijn lezingen, Agatha Degenhart over Klassieke Homeopathie, Jan Bakker was er weer met zijn postzegels, Evert Ruiter van Kunst & Cultuur Overijssel over de nieuw te starten dirigentenopleiding, de collem van letselschade advocaat Corrien Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
23-02-2006, 16:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halverwege de week....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Bert Loper, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, te gast in de studio Hanneke van Vilsteren en Saskia Lenferink over Big Brother, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag in een non stop uitvoering. Om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen en vandaag was te gast Michiel Satink. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger en vandaag werden de volgende artiesten behandelt namelijk Brigitte Kaandorp, Toni Braxton, Toto, Raul Midon en Jack Johnson. Om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Om vijf uur hadden we de herhaling van Monique Veerman over Theo Dracht die met zijn café De Tagrijn op de negentigste plaats terecht is gekomen van de nederlandse top honderd. Daarna zijn we verder gegaan met de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-02-2006, 12:12 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En een gewone dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen en voor de rest de nodige nieuwtjes, recepten en verhalen, en in het tweede uur hadden we een oud medewerkster in de uitzending die momenteel wekzaam is voor de TU in Twente en daar bezig is met een onderzoek voor de RIAG waar ze het één en ander over kwijt wou. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne ook vandaag met Cees van de Wal. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Harry Pool. Om vijf uur hadden we vandaag voor de één na laatste keer een non stop aflevering van Lokaliteiten, vanaf donderdag is er elke dag weer een uitzending. Daarna werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met een aflevering van Jazz-Inn, ik wens iedereen nog een hele fijne en gezellige avond en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
21-02-2006, 15:56 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gewoon maandag....
Vanmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe week en gelukig waren bij mij de griepverschijnselen helemaal verdwenen. En ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firma Waanders en de wereldmuziek vandaag zonder Gerben omdat die het land uit is, de CD van deze week was die van Jack Johnsen met het nummer Upside down. In het tweede uur waren te gast Geky ten Boom Willy Spranksma van De Vak. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag met Cees van de Wal. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster en vandaag waren te gast in de uitzending Lia Volkers en Wichert aan het Rot en dit natuurlijk in verband met de Carnaval. Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, wat mij betreft een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-02-2006, 16:45 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!