Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
16-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkouden en dan?....
Vanmorgen toen ik wakker werd wist ik het al wel, helemaal foute boel, ik heb al de hele afgelopen week tegen een verkoudheid aan zitten te hikken maar die brak maar niet door en jawel, vanmorgen was het raak, alles verstopt en tranende ogen, het is alsof de duvel er mee speelt, elk jaar weer krijg je een oproep voor de griepprik en precies een week daarvoor word ik verkouden, kunnen ze die oproep niet een week eerder doen, nou ja, het zal wel zo moeten wezen. Verder ben ik toch maar gewoon zijn gangetje gegaan en na een toch wel goed smakend ontbijt ben ik op mijn stalen ros gestapt en heb een behoorlijke fietstocht gemaakt. Buiten het wekelijkse fotorondje wat betreft de niewbouw projecten heb ik een serie foto's gemaakt van de bruggen rond de binnenstad en dat word meteen het thema van deze week, dus elke dag een foto van één van de bruggen rond de kern van Zwolle, voor de liefhebber zie www.roelvanolst.web-log.nl  Verder was het een normale zondag zoals de meeste anderen, na het fietsen was het de zondagse borrel en lunch bij mijn moeder, vandaag hebben we de nodige herrinneringen opgehaald over mij overleden ex zwager Dirk, vreemd eigenlijk, in het verleden gingen we dagelijks met elkaar om, mischien ook wel vanwege het feit dat hij medewerker van de omroep was en dat wij in die contekst veel met elkaar te maken hadden, maar door omstandigheden groei je toch uit elkaar en blijven alleen maar herinneringen over, en dan lees je in eens in de krant een rouwadvertentie, onbegrijpelijk. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest maar daar was ik gauw weer, ik heb er zelfs geen koffie gedronken, even gedaan wat moest gebeuren en daarna snel naar huis en onder de wol, de verkoudheid heeft behoorlijk toegeslagen in één keer en dan kun je maar het beste met een warme grog onder de wol kruipen en hopen dat het morgen beter is, ik wens iedereen nog een gezellige avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-10-2005, 15:03 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkouden en dan?....
Vanmorgen toen ik wakker werd wist ik het al wel, helemaal foute boel, ik heb al de hele afgelopen week tegen een verkoudheid aan zitten te hikken maar die brak maar niet door en jawel, vanmorgen was het raak, alles verstopt en tranende ogen, het is alsof de duvel er mee speelt, elk jaar weer krijg je een oproep voor de griepprik en precies een week daarvoor word ik verkouden, kunnen ze die oproep niet een week eerder doen, nou ja, het zal wel zo moeten wezen. Verder ben ik toch maar gewoon zijn gangetje gegaan en na een toch wel goed smakend ontbijt ben ik op mijn stalen ros gestapt en heb een behoorlijke fietstocht gemaakt. Buiten het wekelijkse fotorondje wat betreft de niewbouw projecten heb ik een serie foto's gemaakt van de bruggen rond de binnenstad en dat word meteen het thema van deze week, dus elke dag een foto van één van de bruggen rond de kern van Zwolle, voor de leifhebber zie www.roelvanolst.web-log.nl  Verder was het een normale zondag zoals de meeste anderen, na het fietsen was het de zondagse borrel en lunch bij mijn moeder, vandaag hebben we de nodige herrinneringen opgehaald over mij overleden ex zwager Dirk, vreemd eigenlijk, in het verleden gingen we dagelijks met elkaar om, mischien ook wel vanwege het feit dat hij medewerker van de omroep was en dat wij in die contekst veel met elkaar te maken hadden, maar door omstandigheden groei je toch uit elkaar en blijven alleen maar herinneringen over, en dan lees je in eens in de krant een rouwadvertentie, onbegrijpelijk.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-10-2005, 15:03 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende Zaterdag....
Vanmorgen had ik moeite om mijn bed uit te komen, dit is iets wat mij normaal nooit gebeurd en een aanleiding was er ook niet, toch heb ik mij vanmor- gen rond een uur of half tien gedwongen om eruit te komen. En dan moet er nog het nodige gebeuren op huishoudelijk gebied maar daarna voelde ik mij weer helemaal zoals het hoort te zijn op zaterdag- morgen en kon ik de stad in. Eerst even de markt over voor een aantal zaken en daarna de wekelijkse speurtocht door de Mediamarkt die ook vandaag niet veel bijzonders opbracht. Na nog een paar andere boodschappen te hebben gedaan was het richting mijn moeder voor de lunch en toen naar huis en eerst de was wegwerken en daarna achter de PC. En wat eten wij vandaag, Hutspot, maar dan anders. Kook de aardappelen samen in een pan met wortelen die ietsje kleiner gesneden zijn (want anders worden ze niet tegelijk gaar). Gewoon zo’n 15 minuutjes koken en dan grof stampen met boter en hete melk en een dikke theelepel mosterd. De uien? Ja, die uien bakken we ondertussen lekker bruin in de koekenpan met een scheutje ketjap en die scheppen we daarna pas door de stamppot heen. Dit maak je dus niet met van die voorgesneden vieze bakjes uit de supermarkt. Die uien zijn machinaal gesneden en vaak heel bitter. Gewoon zelf even de snijplank uit de kast halen. Lekker met een hamburger uit de grilpan maar op een luxe dag doen we geroerbakte reepjes biefstuk erbij. Vanmiddag ben ik nog even in de stad geweest en heb een aantal muziek DVD's gekocht en wel van Creedence Clearwater Revival featuring John Fogerty, de Dubliners live en de film Buena Vista Social Club van Wim Wenders over een groep legendarisch Cubaansa jazz muzikanten, dit is echt een aanrader. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden in de Aa landen geweest bij Janet en de kinderen en het was zoals de meeste keren weer heel gezellig alleen zijn zulke avonden niet goed voor mijn gewicht en moet ik nog al eens nee zeggen maar het is wel goed bedoeld en dan moet je een dochter hebben die er lol aan heeft om je met allerlei lekkere dingen te verleiden, nou ja, af en toe moet het maar kunnen, verder kreeg ik van Janet een rouwadvertentie onder de neus gedrukt van een ex zwager en van mij, en tevens een ex medewerker van de omroep, dit zet je toch weer even aan het denken, Dirk was nog maar 57 jaar, het is wel onverwachts gebeurd maar dan zie je weer hoe beperkt het leven is, hier laat ik het maar bij voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne zaterdagavond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
15-10-2005, 13:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend....
Vanmorgen was mijn vrije morgen en kon ik dus uitslapen tot een uur of tien, daarna ben ik de markt nog even over geweest en toen was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. En om twee uur zijn we verder gegaan met het felicitatie programma van Meine Boonstra Hallo Z met de groeten van. Vervolgens was het de beurt aan Truus van Buren met haar Nader Bekeken en vanmiddag stond in het teken van verhalen, in de studio waren aanwezig Kitty Peetoom van de Verhalenboot en de verhalenverteller Stan Fritsky. Om vier uur was het weer tijd voor het dagelijkse aktualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending; groengoeroe Gerard Mosterd over het feit dat Zwolle is onder scheiden als groenste stad in Nederland, het weekoverzicht, Caleidoscoop met Wil Koolhof, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En daarna kwam voor mij het laatste programma van deze week namelijk De Sport Op Vrijdag met Evert Jan Pasman, in hierna begon voor mij het weekend, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-10-2005, 20:10 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alweer koopavond....
Op deze stralende donderdagmorgen zijn we begonnen met de tweede aflevering van het nieuwe programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Peter Koelewijn. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens werd er weer heel dichterlijk gespinselt met onze eigen huisdichtster Ria Companje in haar programma Poëzie Op De Dondermiddag Plus, vandaag was ook Bouke Vlierhuis van de partij. Daarna was het tijd voor het aktualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag de volgende onderwerpen namelijk: Piet van Dijk fractie voorzitter van de VVD over het idee om bijstands- vrouwen aan een man te koppelen, Jolanda Kuiper, Jannine Twinkel en Eric van Dijk, direkteur van kinderdagverblijf t'Ukkie over kinderopvang ook door onder andere bijstands moeders, Cor Bovendeur van NVM makelaars, over de woningmarkt in Zwolle, gedeputeerde Theo Rietkerk over de luchtvervuiling in Zwolle, de collum van letselschade advocate Corrine Jeekel, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het tijd voor Coutry and Westerntime samen gesteld door Ans Heuvers, en hier was het voor mij gebeurd voor vandaag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
13-10-2005, 19:48 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nog mooiere woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke woensdag weer werd gepresenteerd door Han Vlieger, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel met Janine Otten, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Om twaalf uur zij we verder gegaan met het lunch- programma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters van de afgelopen zaterdag. En om vier uur zijn we verder gegaan met het programma Visions met Han Vlieger en vandaag werden de volgende CD's behandelt namelijk die van Alicia Keys, Barbara Streisand, Villa Felderhof, Wende en de Sugababes. Om vier uur was het de tijd voor Koos van den Belt met het aktualiteiten programma Lokaliteiten waarin vandaag de volgende onderwerpen aan bod kwamen: Herma Wiegman & Marjo Zwerus over UFO's, Tonnie Kroezen van het Deltion college over studeren via internet en niet meer uit de gebruikelijke studieboeken, Like Bos van het Riagg over hulpverlening aan alochtone vrouwen, luchtvervuiling boven de A28, Gerda Stoffer van Amivedi, het stadsnieuws en het weer met Freddy paalman. Om zes uur werd het programma overgenomen door de Kunstenmakers en kon ik naar huis, Ik wens iedereen nog een hele avond en geniet er van, ik doe het in ieder geval wel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-10-2005, 19:25 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende Dinsdag....
Vandaag was het weer de beurt aan Roelfien Bouwmeester met het Senioren-Café, en vandaag was er in de uitzending weer aandacht voor de uitgaanstips en andere door de Stichting Welzijn Ouderen georganiseerde ondernemingen, de vakature's van de Vrijwilligers Centrale, verder waren er de nodige recepten, verhalen nieuwtjes en wat er verder zo de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. En daarna om twee uur werd ze afgelost door Harry Pool met een aflevering van Music-Time. Om vier uur hadden we het aktualiteiten programme Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: dhr Brouwershaven van de Friesland zorgverzekering over het invullen van het zorgformulier, Parkeerbeleid binnenstad, een terugblik op de commisie vergadering van gisteravond met Louis van Daalen van da VVD, Henk Olde, voorzitter van de stichting Windesheim concerten over het hoe en waarom van deze stichting, Dierenasiel kampt met huisvestings problemen, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Vanaf zes uur nam Gerard Bielderman de uitzending over met zijn Jazz-Inn en zat de werkdag er voor mij weer op voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-10-2005, 19:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag alweer....
Alweer een nieuwe week en ook vandaag zijn wwe weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals altijd op maandag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, we hadden de volgende onderwerpen; het recept met Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag werd de CD van Bettye LaVette I've got my own hell to raise behandelt, de nummers die we hebben laten horen waren The High Road en How Am I Different. In het tweede uur hadden we als studiogast Arnold Franssen van de Isala klinieken over het For Y project. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En vervolgens is Koos van den Belt om twee uur verder gegaan met zijn programma Tijdloos met Koos. Maandag middag vijf uur, tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster met vandaag in de uitzending Jos van Dalfsen van Stadsarcheologie over de opgravingen op het Rode Torenplein en om zes uur was het tijd voor Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel en zat mijn dag er op, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-10-2005, 19:06 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!