Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
20-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een luie zondag....
Ook vandaag was het weer heerlijk rustig fietsweer, het zit wat dat betreft al maanden mee op de zondagen ik kan mij niet herrinneren wanneer ik voor het laatst regen heb gehad op de zondagmorgens tijdens het fietsen. Vandaag ben ik niet zover geweest en heb alleen mijn rondje nieuwbouwprojecten ge- daan en hier tevens deze week ook het foto thema maar van gemaakt zo blijven julie ook een beetje op de hoogte van wat er in onze mooie stad gebouwd word. Al met al is dit toch wel een afstand van zo'n vijfentwintig kilometer en natuurlijk heb ik hier en daar wel een ommetje gemaakt anders is het zo ééntonig. De foto hiernaast van het kantorencomplex Caré zal trouwens de één na laatste hiervan zijn, als de hekken verwijderd zijn is dit complex in ieder geval aan de buitenkant klaar voor wat het maken van foto's betreft en kan ik deze map ook weer opslaan. Verder was er natuurlijk de borrel en de lunch bij mijn moeder en voor de rest van de middag heb ik achter mijn trouwe vriend de PC gezeten. Na het avond eten ben ik richting studio gefietst en gecontroleerd of de koffie nog wel te drinken was, dit viel nog wel mee en van deze gelegenheid heb ik meteen gebruik gemaakt om even gezellig bij te kletsen en de problemen van de dag te bespreken, daarna heb ik mij voor de TV geïnstalleerd en een paar afleveringen van Medisch Centrum West bekeken en zo heb ik mij de rest van de avond vermaakt, ik wens iedereen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-11-2005, 20:30 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst Sinterklaas....
Vanmorgen werd ik wakker van het kabaal dat de eerste treinen maakten door met hun pantograven het ijs van de bovenleidingen te schrapen, dus nachtvorst gehad en als je dan gaat kijken dan is het één vonken regen, wel een apart gezicht. Voor de rest was het een zaterdag die begon zoals de mees- ten, wat rommelen in de huishouding, een paar boodschappen en dan naar de stad, de Mediamarkt voor een grondig onderzoek bezoeken, niks gekocht overigens, wel later in de gemeentewinkel de DVD Zwolle mijn stad opgehaald. Daarna ben ik toch even wezen kijken bij de aankomst van Sinterklaas, niet dat ik er veel mee heb maar het zag er wel leuk uit. Verder de gebruikelijke rituelen bij mijn moeder en daarna het eerste gedeelte van deze log. En dan het recept voor vandaag, Hutspot, of wel stampot wortels met uien, iedereen weet wel hou dat klaargemaakt word dus dat ga ik niet beschrijven, wel heb ik een kooktip, doe er eens een fijn gesneden prei doorheen en uitgebakken spekjes, dat samen met een kook- of rookworst en het is toch even weer net iets anders, eet smakelijk. En vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden naar Janet en de kinderen geweest, we hebben een hele gezelige avond gehad maar toen ik naar huis reed was het zo koud dat ik voor het eerst dit jaar mijn handschoenen aan heb gedaan, ik had ze al wel een aantal dagen in mijn jaszakken zitten maar vond het tot nu toe niet nodig om ze aan te trekken,maar vanavond was dat anders en was ik blij dat ik ze bij mij had. Hier wou ik het maar bij laten en wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-11-2005, 23:02 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende vrijdag....
Vanmorgen was mijn vrije morgen en kon ik dus uitslapen tot een uur of tien, daarna ben ik de markt nog even over geweest en toen was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag waren te gast Hans & Miranda Platje. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, vandaag was Horrëus de Haas te gast om over de boeken van zijn vader te praten. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Leon van der Meer over wandelpraatgroep van de Riagg, Corrie over het zorgstelsel ouderen, Sander van Bussel over een bijzondere voorstelling in Tuchthuis en Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, ik wens een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-11-2005, 15:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verregende donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Corry Konings en Hans Sanders van de groep Bots. Daarna om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door Ria Companje en Nina Anholts in haar programma LETTERS! . De aktualiteiten van vandaag kwamen vanaf vier uur aan bod bij Koos van den Belt in het programma Lokaliteiten, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: te gast in het eerste uur Marijcke Naber, de hoofdrolspeelster van de dr. Quinn medicine women musical, de collum van letselschade advocaat Corinne Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers, ik wens julie allemaal nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-11-2005, 16:10 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week half weg....
Gisteravond is bekend geworden dat tot grootste overijsselaar is Willem Johan Kolff en deze uitslag kan ik volledig achter staan, deze man heeft tenminste wat betekend voor de mensheid. verder zijn we begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel vandaag was met Hans Klokke, voorzitter van de vereniging Vrienden van de Stadskern en het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting in het eerste uur, en in het tweede uur hadden we de nodige nieuwtjes, wetenswaardigheden en wat verder de revu passeerde. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Daarna was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: de zangeres, regiseur en dirigent van de opera: groot en meeslepend die vrijdagavond in de Broerenkerk word uitgevoerd, Rita Jansen met haar nieuwe CD Val dood lèèf ie nog , het weer met Freddy paalman. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
16-11-2005, 16:31 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag alweer....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen , en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag nog een keer non stop omdat Rianne nog op zoek was naar haar stem. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: als studiogast Henri Bouwmeester, eigenaar van de Swollenaer, Greet Veldkamp van Pipoos met haar knutselrubriek, dhr Bakker van de Postzegel vereniging Zwolle en het weer met Freddy Paalman. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-11-2005, 16:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek,vandaag zijn we ook weer begonnen met het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firme Waanders, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD van Souad Massi centraal en de nummers die we hebben laten horen waren My Grandfathers House en Tell Me Why, verder hadden we dit uur te gast Jan Willem van den Berg, longarts in de Isala kliniek, over de landelijke COPD dag. In het tweede uur waren te gast Harry Molendijk en Heleen Maat van de Isala klinieken, en in dit uur werd er gesproken over patiënt veiligheid. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor Tijdloos, vandaag met Hinry Zichterman en om vijf uur waren Marian Beintema en Harry ten Klooster met Het Zwols kwartiertje, vandaag was te gast onze eigen Harry Bouwhuis en draaide het gesprek natuurlijk over de zwolse sportgeschiedenis. En om zes uur was het weer tijd voor de politiek in het programma Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel, ik wens iedereen nog een hele avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
14-11-2005, 20:06 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!