Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
07-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vrije zondag...
Ook vandaag was het met het weer niet zo heel veel bijzonders en daarom heb ik het vanmorgen maar kalm aan gedaan. Eerst maar eens uitslapen en daarna uitgebreid ontbeten. En dan moest het toch gebeuren, de fiets en de camera van stal gehaald en er op uit. Ik ben maar in de buurt van de bebouwde wereld gebleven en dat was ook wel nodig want ik ben een keer of vier overvallen door een regenbui en dan is het gauw ergens schuilen, het waren overigens maar korte buitjes dus kon ik steeds binnen de vijf minuten weer verder. Ik heb wel een hele serie mooie plaatjes kunnen schieten en daar ging het uiteindelijk om. En tegen de middag was het weer richting van mijn moeder op voor de borrel en de lunch om daarna tussen de buien door gauw naar huis te gaan en de foto's weg te werken. Vanavond na  het eten ben ik nog een half uurtje in de studio geweest om even bij te kletsen en een bak koffie te drinken, dit is elke week weer een heel gezellig uurtje. Daarna heb ik nog even wat bij gewerkt op de PC en daarna ben ik een film gaan kijken van Herbie en dan komen de herrinneringen weer naar boven, een stukje nostalgie, hier laat ik het bij voor vandaag, tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-08-2005, 13:30 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vrije Zaterdag......
Vanmorgen zijn we begonnen met redelijk goed weer en dus ben ik na mijn huishoudelijke verplichtingen eerst de stad maar in geweest. Natuurlijk ben ik weer mijn wekelijkse ronde wezen doen zoals de markt over en mijn bezoek aan de Mediamarkt waar ik ook vandaag niks heb gekocht omdat er niet veel nieuws in de schappen lag. Daarna was het nog even naar winkelcentrum Aa-landen waar ik wat had zien liggen en vervolgens naar mijn moeder voor de koffie en de lunch. Tijdens het eten begon het te regenen en toen dat ophield was het er snel vandoor, maar halverwege kregen we toch een hoosbui, en die kreeg ik dus vol over mij heen met de nodige gevolgen, door en door nat. Gelukig was ik vlak bij huis en dus maar snel droge kleren aan. vanmiddag ben ik nog even op jacht geweest naar een aantal leuke DVD' s en ik hen onder andere de serie van Herbie aangeschaft, dit is een stukje nostalgie en verder nog een paar films waar ik ook leuke herrinneringen aan heb. Verder ben ik van plan om hier op de Zaterdag een recept neer te zetten dat ik in het weekend zelf ook maak, koken is namelijk een hobby van mij. Vandaag word dat Babi Ketjap. Benodigdheden voor 4 personen: 500 gram hamlappen, 5 sjalotten, 4 tenen knoflook, 1 rode lombok, 1 vingerlengte djahé of 2 theelepels zout, peper, gemberpoeder, sap van ½ citroen, mespunt suiker en 5 eetlepels ketjap.Snij het vlees in dobbelsteentjes. Pel de sjalotten en de knoflook en snij ze fijn met de lombok en de djahé of kneus alles. Smeer hiermee het vlees in en met het zout, de peper, het citroensap, suiker en ketjap. Kook alles in een wadjang met wat water op een halfhoge warmtebron. Voeg er, als het nodig is, wat heet water bij en laat op een lage warmtebron tot het vet van het vlees te zien is. Vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest, we hebben een hele gezellige avond gehad, verder heb ik nog een paar gezellige uurtjes gehad met mijn zus uit Canada, via de MSN, het is zo simpel, een microfoon en een Webcam en je zit gewoon bij elkaar in huis terwijl er een hele Oceaan tussen zit, de wereld word steeds kleiner maar wel leuke, Dit was het voor vandaag, tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
06-08-2005, 14:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste werkdag...
Vanmorgen was weer mijn vrije morgen en dus was het eerst maar eens een uurtje uitslapen, daarna ben ik eerst de boodschappen voor het weekend gaan doen en daarna de markt even over. Het was trouwens vies klam buiten, een hoge luchtvochtigheidsgraad en dus niet lekker, maar goed. Vervol- gens was het richting studio waar Marian Beintema en Wim van Lenthe bezig waren met het Hanze-Magazine. Om twaalf uur was het weer tijd voor het dagelijkse lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor het wekelijkse verzoekplatenprogramma Hakko Z met de groeten van, gepresenteerd door Meine Boonstra. Om drie uur hadden we een aflevering van Nader Bekeken met Truus van Buren, met vandaag als onderwerp het Gilde. Om vier uur hadden we weer de non stop uitvoering van Lokaliteiten. Daarna werd de uitzending over genomen door Cees van de Wal met zijn Tussen Wal en Schip en begon voor mij het weekend. Ik hoop dat het weer morgen wat beter is want op de terugweg naar huis was het weer één en al elende wat er uit de lucht kwam. Voor de rest maak ik mij er niet zo druk om want er valt toch niks aan te veranderen, ik wens iedereen nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-08-2005, 18:25 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was rustig vandaag...
Ik weet niet wat het was vandaag maar iedereen was al voor negen uur in de studio, zou dat aan het weer hebben gelegen want zowaar scheen vanmorgen de zon en dat was de afgelopen dagen wel anders, nou ja, de stemming was in ieder geval goed. Om tien uur zijn we weer begonnen met de donderdagse non stop uitvoering van het Hanze-Magazine en dit lijkt de komende tijd ook nog wel zo te blijven want er is nog geen zicht op personele bezetting. En dan was het om twaalf uur weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne van Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor Poëzie Op Donderdagmiddag Plus waar Ria Companje haar dichterlijk kunsten weer kwijt kon. En om vier uur hadden we weer een non stop uitvoering van Lokaliteiten. De avondprogramering zijn we begonnen met Country and Westerntime dat weer was samengesteld door Ans Heuvers, en hier begon voor mij mijn vrije avond, eerst ben ik nog even de stad ingeweest en heb mij daar bezondigd aan een grote portie patat, heel af en toe mag dat een keer want alle pondjes gaan door het mondje en dus let ik daar behoorlijk op maar een enkele keer moet kunnen. Voor de rest ben ik met mijn site's bezig geweest want die wil ik steeds verder vervolmaken, ik wens julie nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-08-2005, 19:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag gaan we verder...
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine en vandaag weer vanuit de studio, omdat de Blauwvingerdagen afgelopen zijn. De presentatie was vandaag weer in handen van Han Vlieger. Omdat het vakantie is hadden we geen vaste onderwerpen en moesten we het doen met allerhande nieuwsfeiten en andere wetenswaardigheden, ook wel eens leuk.Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met onze eigen Rianne Bekkink. Daarna was het de beurt aan Harm Wolters met de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag. En om vier uur was er weer een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur hadden we een non stop aflevering van Lokaliteiten en daarna werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op. Vanavond ben iknog een hele tijd bezig geweest om het één en ander aan de opmaak van deze site te veranderen en ik moet zeggen dat het steeds meer begint te lijken op wat ik mij voor ogen had. Ik heb meerdere site's en wat mij wel opvalt dat ik steeds op de zelfde vormgeving uitkom en dan denk ik maar bij mijzelf dat het zo goed is, kijk ook maar eens op www.roelvanolst.web-log.nl dan zien julie de overeenkomsten. Hier laat ik het bij voor vandaag, ik wens iedereen nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
03-08-2005, 18:56 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daarna...
Zoals elke dinsdag zijn we ook vandaag weer begonnen met het Senioren-Café, de presentatie was weer in handen van Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: de vacatures van de Vrijwilligers centrale het nieuwe programma van Stichting Welzijn Ouderen en hiervoor was te gast Micha Baksteen, en voor de rest de nodige berichten, recepten verhalen en ver- dere wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink.Om twee uur is Harry Pool verder gegaan met zijn Music-Time. Omdat het vakantie tijd is hebben we de komende dagen een non stop uitvoering van Lokaliteiten waarna om zes uur het programma werd overgenomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn en zat mijn werkdag er op. Vanavond ben ik naar mijn moeder geweest die had een nieuw bed gekocht en dat moest in elkaar gezet worden nog voor de avond, ja dat mens moest toch ergens in slapen en haar oude bed was vanmorgen al opgehaald, tevens kon ik bij haar eten en hoefde ik dus zelf niet te koken. En de rest van de avond was er natuurlijk de PC want tussendoor had ik ook nog een serie foto's gemaakt die verwerkt moesten worden, dat was het dan.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-08-2005, 19:37 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
Vandaag zijn we ook weer met het Hanze-Magazine begonnen, alleen werd de presentatie vandaag gedaan door Elly ten Klooster en Marjolein Hamer, dit in verband met de vakantie van Marijke Riesebeek. Het eerste onderwerp van vandaag was weer het recept van Herman Haverkort, Verder hadden we in dit uur de boekbespreking met Janny Beima van de firma Waanders. Het tweede uur was helemaal aan Ame- rica gewijd en hiervoor was te gast Agnes van Dijk. Om twaalf uur was het weer tijd voor het Lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor Tijdloos met Koos, alleen zit Koos van den Belt momenteel in Frankrijk en daarom werd de uitzending gemaakt door Hinry Zichterman. En om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, centraal stond het Zomerplein festival wat werd georganiseerd door Eureka. Ik wens iedereen een fijne avond
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
01-08-2005, 19:35 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!