Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
22-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sombere zondag....
Vanmorgen was ik behoorlijk bij tijds wakker en had echt zin aan fietsen, buiten leek het wat somber maar dat mag hem de pret niet drukken. Na een uitgebreid ontbijt, inklusief zelf gebakken brood en een hard gekookt ei, en de dagelijkse wasbeurt, was het op de fiets. Ik ben eerst eens even naar Nieuwleusen gereden en heb daar wat rondgereden, eigenlijk was het de bedoeling om door te rijden naar Dedemsvaart maar het was behoorlijk koud en ik voelde mijn tenen al, nee, dan maar weer terug naar Zwolle, Dedemsvaart doe ik wel als de teperatuur wat aangenamer is. In Zwolle aangekomen ben ik nog even door Stadshagen gereden want ik wou nog een foto van de Fontein maken die nu in gebruik genomen is, verder heb ik mijn normale rondje nog gedaan voor de nodige foto's. En daarna was het naar mijn moeder voor de borrel en de lunch om vervolgens naar huis en achter de PC te kruipen. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest en daarna heb ik een paar uurtjes zitten kletsen met mijn zus uit Canada, voor de rest wens ik iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-01-2006, 20:30 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende zaterdag....
Ik werd vanmorgen in een hele goeie bui wakker, de zon scheen, ik voelde me heel goed, beter dan vorige week, ik zit trouwens de laatste week veel beter in mijn vel dan de afgelopen weken, vraag niet waarom het heeft mischien iets met mij medicijnen te maken want die zijn weer eens aangepast en deze bevallen me heel goed. Verder ben ik de dag begonnen met de normale zaterdagse zaken zoals de huihoudelijke verplichtingen en de nodige boodschappen voor het wekend. En toen was het tijd voor het zaterdagse ritme, naar de stad, de markt over, het wekelijkse bezoek aan de Mediamarkt, en vervolgens het ritueel bij mijn moeder. Daarna was het riichting huis om de was weg te werken en vervolgens achter de PC voor dit eerste gedeelte van mijn log. En dan het recept voor vandaag, ja we hebben er weer één die ik mischien al wel eens eerder heb gehad maar dat maakt niks uit, vandaag is het Chili con carne, benodigheden voor 4 personen; 500 gram bruine bonen, 300 gram rundergehakt, 4 tomaten, 1 flinke ui,.1 paprika, chilipoeder,.zout en boter. Bereiding.Was de bruine bonen en zet ze een dag van tevoren in de week in zoveel water dat zij juist onderstaan.Voeg de volgende dag 2 eetlepels zout toe en kook ze in ongeveer een uur in het weekwater gaar. Giet het resterende water af.Pel de tomaten. Snipper de ui en paprika. Snijd de tomaten in stukjes. Smoor de uisnippers met een beetje paprikapoeder in een paar eetlepels boter, voeg vervolgens de paprika toe en roer het gehakt erdoor.Zodra het gehakt gaat kleuren, voegt u de stukjes tomaat toe. Giet er een halve liter water bij, breng het geheel aan de kook en blijf roeren tot u een dikke saus hebtVoeg dan de bruine bonen toe en breng het geheel op temparatuur. U kunt de Chili con carne zo pittig maken als u wilt met chilipoeder.Chili con carne mag niet op soep lijken, eet smakelijk.Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdag- avonden naar Janet en de kinderen geweest en het was zoals altijd weer heel gezellig, daarna ben ik bij een hele goeie vriendin aan het borrelen geweest en dat was het eigenlijk wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-01-2006, 22:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend....
Vanmorgen was het dan zover, ik had een vrije morgen en ben naar de markt geweest, eerst een uurtje uitgeslapen en toen op de fiets, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag weer met Gerard mosterd in het tweede uur. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna hadden we een nieuw programma namelijk Swollenaëren met Erik Driessen, zijn eerste gast was de uit Jeruzalem afkomstige Orna van Aalderink-Gabay. Vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en vandaag was te gast in de studio dhr. Geert Bretsneider die de eerste wereldoorlog nog heeft meegemaakt. Om vier uur hadden we Lokaliteiten in een non stop uitvoering. En om zes uur was mijn laatste programma voor deze week aan de beurt, de Sport op vrijdag dat vandaag werd gepresenteerd door Raymond Koning, Een hele fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-01-2006, 15:10 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een doodgewone donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Charlène en Adje. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink, en vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaleiten vandaag in een non stop uitvoering. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Western-time dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-01-2006, 19:21 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een drukke maar gezelige woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, en vandaag hadden we twee gasten namelijk Michael Klomp de stadsarcheoloog en Jan van de Wetering van het Zwols Historisch tijdschrift , vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen vandaag zonder Nel Liefting. In het tweede uur hadden we twee gasten namelijk Hans Borrel en Beb van Ballengooien over het symposium "Kunst en het Ding", dat ze organiseert in het Odeon. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag met de volgende CD's: Antony and the Johnsons, José Gonzales, Stevie Ann, Youp van 't Hek en Cor Bakker. En om vier uur was het de tijd voor Lokaliteiten, vandaag nog non stop omdat Koos andere verplichtingen heeft maar morgen is Koos er zelf weer en hebben we een normale uitzending. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, een fijne avond nog en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-01-2006, 13:21 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een normale dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onder- werpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden en wat er verder nog ter tafel kwam. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur was het tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt alleen is Koos de komende weken op dinsdag en Woensdag verhinderd, de andere dagen is Koos er wel en gaat de uitzending gewoon door. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-01-2006, 17:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepre- senteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD Balkanbeats centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Mahala Rai Banda en Fanfare Ciocarlia. In het tweede uur was te gast dhr. Harry ten Berge van het Groot Mannenkoor Zwolle. Om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag in een non stop uitvoering omdat Rianne TV opnames heeft. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster vandaag in de studio een delegatie van de Gleuven Skoevers. Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, ik wens iedereen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-01-2006, 19:34 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!