Ik werd vanmorgen in een hele goeie bui wakker, de zon scheen, ik voelde me heel goed, beter dan vorige week, ik zit trouwens de laatste week veel beter in mijn vel dan de afgelopen weken, vraag niet waarom het heeft mischien iets met mij medicijnen te maken want die zijn weer eens aangepast en deze bevallen me heel goed. Verder ben ik de dag begonnen met de normale zaterdagse zaken zoals de huihoudelijke verplichtingen en de nodige boodschappen voor het wekend. En toen was het tijd voor het zaterdagse ritme, naar de stad, de markt over, het wekelijkse bezoek aan de Mediamarkt, en vervolgens het ritueel bij mijn moeder. Daarna was het riichting huis om de was weg te werken en vervolgens achter de PC voor dit eerste gedeelte van mijn log. En dan het recept voor vandaag, ja we hebben er weer één die ik mischien al wel eens eerder heb gehad maar dat maakt niks uit, vandaag is het Chili con carne, benodigheden voor 4 personen; 500 gram bruine bonen, 300 gram rundergehakt, 4 tomaten, 1 flinke ui,.1 paprika, chilipoeder,.zout en boter. Bereiding.Was de bruine bonen en zet ze een dag van tevoren in de week in zoveel water dat zij juist onderstaan.Voeg de volgende dag 2 eetlepels zout toe en kook ze in ongeveer een uur in het weekwater gaar. Giet het resterende water af.Pel de tomaten. Snipper de ui en paprika. Snijd de tomaten in stukjes. Smoor de uisnippers met een beetje paprikapoeder in een paar eetlepels boter, voeg vervolgens de paprika toe en roer het gehakt erdoor.Zodra het gehakt gaat kleuren, voegt u de stukjes tomaat toe. Giet er een halve liter water bij, breng het geheel aan de kook en blijf roeren tot u een dikke saus hebtVoeg dan de bruine bonen toe en breng het geheel op temparatuur. U kunt de Chili con carne zo pittig maken als u wilt met chilipoeder.Chili con carne mag niet op soep lijken, eet smakelijk.Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdag- avonden naar Janet en de kinderen geweest en het was zoals altijd weer heel gezellig, daarna ben ik bij een hele goeie vriendin aan het borrelen geweest en dat was het eigenlijk wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.