Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
09-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige zondag....
Vanmorgen keek ik uit mijn raam en ja hoor, het was weer prachtig fietsweer, windstil en hoegenaamd droog dus vandaag maar eens weer de Veluwe op. Eerst richting Hattem en van daar uit de bossen in richting Nunspeet, daar heb ik eerst een tijdje rondin de buurt van de Zandeplas want daar is het heel mooi, daarna weer richting Hattem en toen weer naar Zwolle voor het foto rondje. Tussen de middag ben ik nog even wezen borrelen bij mijn moeder en daarna was het natuurlijk weer achter de PC. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest om bij te kletsen en verder heb ik eigenlijk niet veel meer te vertellen, ik wens iedereen nog een hele fijne en gezellige avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-10-2005, 13:52 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrije zaterdag...
Zoals elke zaterdag was het ook nu weer weekend, gek hé?, ik ben begonnen met de huishoudelijke verplichtingen want die moeten gewoon gebeuren, daarna was het zoals gewoonlijk even de markt over en natuurlijk een bezoekje aan de Mediamarkt waar ik ook vanmorgen niks heb gekocht, maar de dag is nog niet om, wie weet wat er nog gaat gebeuren. Daarna ben ik naar Holtenbroek gefietst om een serie foto's van het nieuwe winkelcentrum te maken, die zal ik de komende week bij mijn log's plaatsen ik was toch van plan om elke week een ander thema te nemen en de komende week word het dus het nieuwe winkelcentrum alhoewel het nog niet helemaal klaar is. Daarna was het weer de gebruikelijke procedure van koffie, borrel en lunch bij mijn moeder en wat er daarna komt. Vanmiddag ben ik de stad nog even ingeweest en heb de laatste DVD van Norah Jones gekocht, dit is één van de weinige artiesten die mij interesseren, beroepsmatig heb ik weinig meer met de huidige muziek maar er zijn een handje vol artiesten waar ik mijn instalatie voluit zet en daar is norah er één van. En dan het recept van vandaag; vandaag is dat stampot andijvie en wel volgens het volgende recept, Aardappels schillen en andijvie goed wassen. Aardappels koken en daarna afgieten en fijnstampen. Het kookvocht kan evt. ook gebruikt worden om de stamppot wat smeuïger te maken, ik geef de voorkeur aan melk en een klontje boter. Ondertussen spekjes uitbakken, als ze bijna klaar zijn dan doe ik er nog dobbelsteentjes ham bij, Daarna samen met het bakvocht, de andijvie en geraspte kaas alles door de fijngestampte aardappelen roeren. Vervolgens de hele stamppot op smaak brengen met mosterd, nootmuskaat, peper en zout, eet smakelijk. Vanavond ben ik bij Janet en de kids geweest en we hebben een hele gezellige avond gehad, natuurlijk moesten we het hele vakantie gebeuren van Angely mee beleven en het was best interessant, hier laat ik het bij want die intieme details gaan niemand wat aan, ik wens julie nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
08-10-2005, 13:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een week om....
Vanmorgen moest ik omdat Rianne deze week nog afwezig is de studio openen en dus was er geen uitslapen bij maar goed, het zij zo. Om tien uur zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag alleen werd verzorgd door Wim van Lenthe omdat Marian andere verplichtingen had en dus niet mee kon doen. Daarna was het om twaalf uur tijd voor de voorlopig laatste non stop RegelRechtRianne want volgende week is Rianne er zelf weer. Om twee uur zijn we verder gegaan met het felicitatie programma van de omroep Hallo Z met de groeten van dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Meine Boonstra. Daarna was het weer de beurt aan Truus van Buren met haar Nader Bekeken en vandaag was te gast www.henkdevelde.nl de bekende zeezeiler. Om vier uur hadden we zoals elke werkdag het aktualiteiten programma Lokaliteiten vandaag alleen met Wim Haamke, we hadden de volgende onderwerpen: Paul Brood secretaris van de VORG over het rijlen en zeilen van deze vereniging, Dikkie Hollander en Ina Roling van het Witte Licht over de paranormale beurs die op 5 november zal plaats vinden in wijkcentrum De Pol, Hans van de Bend, onze parachnost, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop, Klaas Boer over het optreden van de Lama's "boedistisch monniken" in Odeon, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was mijn laatste programma namelijk De Sport op Vrijdag met Raymond Koning, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-10-2005, 20:06 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koop avond....
Vanmorgen zijn we begonnen met een nieuw programma namelijk de NL top 20 dat word gepresenteerd door Chiel Montagne. Dit is een internet programma dat we voorlopig op de donderdagmorgen gaan uitzenden. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met de non stop versie van het lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna om twee uur was het weer tijd voor het programma van Ria Companje Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus. En om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten rubriek Lokliteiten dat weer werd gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke en vandaag hadden we de volgende onderwerpen; Femke en Frank van chr. hogeschool Windesheim over hun stage naar Etiopie, moving to the melinium, Elske & Aafke van de wijkkrant Holtenbroek die dringend op zoek zijn naar medewerkers, dhr Helwich, directeur van Delta Wonen over zijn beleid, de strafrechtadvocaat Henk Voors, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was het de beurt aan Ans Heuvers met haar Country and Westerntime, verder moet ik nog even kwijt dat mijn dochter weer terug is van haar vakantie op Bali, ik ben blij dat ze er zonder kleerscheu- ren vanaf is gekomen en weer in het normale leven is terug gekeerd, dit moest ik even kwijt, iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-10-2005, 19:40 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Ook vandaag was het eerste programma weer het Hanze-Magazine en vandaag weer met Han Vlieger. Vandaag hadden we het volgende in het programma namelijk het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de bijdrage van het Historisch Centrum met Arnold Gevers, het programme van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, Nicole Verkerk over de Kinder Boekenweek, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Daarna hadden we weer een non stop uitvoering van het lunchprogramma RegelRechtRianne vanwege Rianne's andere verplichtingen. En om twee uur was het tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Om drie uur was het weer de beurt aan Han Vlieger met het programma Visions, vandaag werden de volgende CD's behandelt namelijk die van Guus Meeuwis, Stef Bos en Kerry Norton. Om vier uur waren Koos van den Belt en Wim Haamke aan de beurt met hun programma Lokaliteiten waarin vandaag de volgende onderwerpen zaten; Arnold Franssen met in de Kreukels dat een optreden heeft in het Odeon, Minke Kraijer van de Dialectkring Salland Oost over het dialect, maar natuurlijk ook over zich zelf, Janine Oostland over de afstudeer collectie van hoge school Windesheim, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Hierna werd het prgramma overgenomen door de Kunstenmakers en zat deze werkdag er voor mij weer op, verder wens ik iedereen nog een hele fijne avond en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-10-2005, 19:36 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierendag....
Vanmorgen zijn we de uitzendingen weer begonnen met het Senioren-Café dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we natuurlijk weer de uitgaanstips van Stichting Welzijn Ouderen in de uitzending en ook de vakatures van de Vrijwilligers centrale, maar verder ook de nodige verhalen, recepten, nieuwtjes en wat er verder nog aan wetenswaardigheden de revu passeerde, en natuurlijk konden we ook niet om dierendag heen. Omdat Rianne andere verplichtingen heeft deze week hadden we om twaalf uur een non stop aflevering van het lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna om twee uur was het weer tijd voor Music-time met Harry Pool. En om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke met vandaag de volgende onderwerpen: de Spoor bloazers gaan naar Spanje, Jaap van Breugem van de Zwolse Gehandicaptenraad over de week van de toegankelijkheid, Afval onder de grond via een buizensysteem, Liesbeth van Hoorik van de Dierenbescherming over dierendag , Greet Veldkamp van Pipoos met haar knutselrubriek, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met het programma Jazz-Inn en zat het er voor mij weer op, ik wens iedereen een fijne avond en denk nog even aan de dieren, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-10-2005, 19:15 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds mooi weer....
Alweer een nieuwe week en ook vandaag zijn we begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke maandag weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag met de volgende onderwerpen; het recept van Herman Haverkort, het boekennieuws met Jannie Beima van de firma Waanders en de wereld muziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, de cd die we hebben laten horen was de CD Ceasefire en de nummers waren Aiwa en Lemon Bara. In het tweede uur was te gast dierenarts Jos de Beer, en dit in verband met dierendag van aanstaande dinsdag. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne alleen deze week non stop omdat Rianne andere verplichtingen heeft. Vanaf twee uur werd de uitzending overge- nomen door Koos van den Belt met zijn Tijdloos met Koos. Daarna zijn we om vijf hadden we het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, vandaag was te gast Harm Wolters. En mijn laatste programma was vandaag Stemmen uit de Raad in een nieuwe opzet. De presentatie was in handen van Michiel van de Peppel en Janine Ruiter, daarna vanaf zeven uur werd de raadsvergadering live uitgezonden en zat het er voor mij weer op, verder wens ik iedereen nog een hele fijne avond en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-10-2005, 20:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!