Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
18-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende zondag....
Het was vanmorgen al weer prachtig weer voor een fietstocht, een mooie blauwe lucht en nog de nodige sneeuw, ik dacht bij mijzelf we gaan de Veluwe nog maar eens op, zo gezegd zo gedaan, eerst even een goed ontbij naar binnen werken en dan op de fiets richting Hattem en verder door de bossen naar Heerde en Epen. Op de terugweg kreeg ik wel zin aan koffie en nu heb ik in Hattem een aantal koffieadresjes maar nu heb ik pas geleden via www.schoolbank.nl  waar ik lid van ben, een oude schoolkamaraad uit Dedemsvaart terug gevonden, dat is inmiddels al 35 jaar geleden en het leek mij een goed idee om hier eens langs te gaan een dat hab ik dan ook maar gedaan. Het trof want hij was thuis en je begrijpt dat we heel wat bij te praten hadden we hebben dan ook meteen maar een afspraak gemaakt voor een volgende keer want nu hadden we geen van beiden erg veel tijd en bleef het maar bij een vluchtige ontmoeting en dan kun je niet veel vertellen maar de komende week halen we dit wel in. Voor de rest verliep de zondag als de meeste anderen, de borrel en de lunch bij mijn moeder en daarna gauw naar huis en achter de PC waar ik tegenwoordig ook al een aantal zaken voor mijn moeder regel, dit scheelt haar een hoop papierwerk en voor mij is het zo gebeurd. Vanavond na het eten ben ik nog even zoals gewoonlijk nog even naar de studio geweest voor een paar dingen en natuurlijk voor de koffie, dat is altijd weer een leuke onder breking van de zondagse gebeurtenissen en er valt altijd wel wat bij te kletsen, daarna was het tijd voor mijn zus uit Canada, de meeste zondagavonden, en daar de middagen teuten we bij en gaat de rest van de familie even over de tong dit was het voor vandaag, voor de rest wens ik iedereen nog een hele fijne avond en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-12-2005, 20:33 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een winterse zaterdag....
Vanmorgen toen ik naar buiten keek was de wereld weer wit, nou ja, een beetje zouden we nog kans maken op een witte kerst? Afwachten maar. Voor de rest was het een gewone zaterdag zoals de meesten, eerst de nodige huishoudelijke verplichtingen, dan de zaterdagse boodschappen en daarna naar de stad. In de stad heb ik natuurlijk weer de Mediamarkt aan een onderzoek blootgesteld maar er zat vandaag niks van mijn gading bij, en verder nog een tijdje geshopt voor ik het wekelijkse ritueel bij mijn moeder heb afgewerkt, en daarna was het thuis achter de PC. Vanmiddag was ik nog even bij V&D en daar heb ik nog een paar DVD's gekocht, een paar klassiekers namelijk Iris, de Avonden, Docter Vlimmen, In de schaduw van de overwinning en Van de koele meren des doods, heb ik van de week weer wat te bekijken, En dan het recept van deze week, een bruinebonenschotel die ik wel eens vaker maak. Je neemt een hapjespan en bakt daar een paar ons dobbelsteentjes gerookt spek in aan, als het spek bijna klaar is gooi je er een zelfde hoeveelheid reepjes ham bij en laat dit nog heel even aanbakken, daarna gaat er zak chineese roerbakgroente bij en dit moet je op vol vuur, al roerend even aanbakken, na een paar minuten gaat er een blikje tomatenpuree door en een blik bruine bonen. dit laat je in zijn totaliteit een kwartiertje smoren, eet smakelijk. Vanavond ben ik bij Janet geweest, Angely was er niet en dus konden we een aantal zaken eens even op een rijtje zetten waar Angely in eerste instantie niet bij hoeft te zijn, we hebben er verder best een hele gezellige avond van gemaakt, zelfs Daniël bleef er de hele avond bij, en hier wou ik het maar bij laten, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-12-2005, 00:00 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een winterse vrijdag....
Vanmorgen moest ik weer bijtijds het bed uit om de studio te openen, Rianne heeft vandaag een vrij dag en de rest van de mensen moeten er toch in kunnen, dit is niet zo erg want dan kan ik nog een paar uurtjes aan mijn nieuwe site http://roelvanolst.jouwbegin.nl  werken en of ik dit nou thuis doe of in de studio dat maakt ook niet uit. Verder is Wim van Lenthe vanmorgen begonnen met het Hanze-Magazine, alleen vandaag omdat Marian een weekeindje het land uit is. En om twaalf uur was er een non stop aflevering van het lunchprogramma RegelRechtRianne omdat Rianne een vrije dag had. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Dir. Eddie Veenstra van SWZ over de investeringen van €70.000.000 die het komende jaar gaat plaats vinden, Gerdien Kamstra met haar kookrubriek, het bezoek van prinses Maxima aan wijkcentrum Rembrantien, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, vanavond gepresenteerd door Raymond Koning, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
16-12-2005, 00:00 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Hans Versnel. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor het programma Letters!, met Ria Companje en Bouke Vlierhuis, ook vandaag werd er weer zeer dichterlijk gespinselt. En om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Koos van den Belt, vandaag de volgende onderwerpen namelijk: Kriebeltje, Boerderij de Huppe in Kerstfeer, kerstpondjes eraf met Nordic Walking, de collum van letselschade advokaat Corinne Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-12-2005, 17:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een normale woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, vervolgens een bijdrage van het Stedelijk Museum met Lidi van Dijk en daarna het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardighe- den. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt, de laatste van Enya, Neil Young, Eurythmics en die van Shakira. Daarna zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: de stichting Regio contact organiseerd verschillende culturele fiets en wandeltochten, Claudia Hoogveld kwam vertellen over haar nieuwe boekje, dhr. Goelab Miesbahoel over de mogelijkheden van een multicultureel centrum in Zwolle, en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op. Gisteravond ben ik begonnen met een startpagina, dit is heel veel werk maar ook heel verslavend, kom maar eens kijken op http://roelvanolst.jouwbegin.nl/  , een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-12-2005, 17:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige dinsdag....
Het had zo mooi kunnen zijn vanmorgen als we een aflevering van het Senioren-cafe hadden kunnen maken maar helaas, Roelfien Bouwmeester kon vandaag niet komen omdat ze geveld was door de griep, ja, die heerst op het ogenblik en daar valt niks aan te doen dus ik zou zeggen ziek het maar goed uit Roelfien en zie dat je volgende week weer op de been bent dan gaan we in de herkansing, Vanmorgen heb ik dus maar een non stop programma gedraaid en hoop dat de mensen een beetje van de muziek hebben genoten. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende items: De Heren met hun nieuwste kerstsingel, Slavisch koor Zwolle en het weer met Freddy Paalman. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-12-2005, 16:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe maandag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD Cheikn Lo Lamp Fall, de nummers die we vandaag hebben laten horen waren Sou en Sante Java, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firme Waanders. In het tweede uur hadden we twee studiogasten namelijk het schippersechtpaar Chirly en Hans van Lang. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
12-12-2005, 15:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!