Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
11-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een troosteloze zondag....
Vandaag was het een troosteloze dag zo op het eerste gezicht, somber en een beetje miezerig maar toch wel de moeite waard om een fietstocht te maken. Na een uitgebreid ontbijt ben ik met camera en fiets eerst richting Kampen gefietst en later aan de andere kant via Zalk weer naar Zwolle gereden. In Kampen ben ik nog even bij een oude collega die ik al jaren niet meer heb gezien, langs geweest, koffie gedronken en even lekker bij gekletst, Deze collega ken ik nog uit mijn Koldijk tijd en dat is al jaren terug, toch leuk om die contacten weer tot stand te brengen. Terug in Zwolle heb ik mijn wekelijkse fotorondje nog even gedaan en daarna was het naar mijn moeder voor de zondagse borrel en lunch en vervolgens lekker achter de PC om o.a. weer bij te kletsen met mijn zus uit Canada en de foto'sweer weg te werken. Vanavond ben ik zoals de meeste zondag avonden nog een uurtje in de studio geweest, in eerste instantie voor de koffie maar ik heb mij meteen een inlognaam en code aan gemaakt voor de colectie CD's van MHOOZ zodat ik thuis een back-up kan aanmaken, je weet maar nooit, en verder heb ik vanavond uitgebreid zitten teuten met een oude bekende via het WWW, headsetje op en dan word de wereld heel klein, een hele fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-12-2005, 20:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mistige zaterdag....
Toen ik vanmorgen uit mijn raam keek bleek de hele wereld dicht te zitten, mist en nog eens mist, maar dat maakt niet uit want het was weekend en daar ging het om. Eerst maar eens wat rom- melen in de huishouding en daarna de nodige boodschappen en dan richting stad. Op weg naar de stad kwam ik erachter dat het behoorlijk fris was, het had gevroren, toch nog niet koud genoeg voor de handschoenen dus die bleven waar ze zaten. En dan de markt over en natuurlijk de wekelijkse speurtocht bij de Mediamarkt, maar vandaag was er niks van mijn gading bij, trouwens ik ben nog niet door de vooraad van de vorige week heen dus kan het wel een weekje wachten. Verder was het de zaterdagse gang naar mijn moeder voor de lunch en daarna naar huis om de was weg te werken en het eerste deel van deze log neer te tikken. Vanmiddag ben ik nog even de stad ingeweest en heb toch nog een DVD gekocht en wel de film Interview van Theo van Gogh met in de hoofdrol Katja Schuurman. En dan het recept voor vandaag: Chili con carne, benodigheden voor 4 personen; 500 gram bruine bonen, 300 gram rundergehakt, 4 tomaten, 1 flinke ui,.1 paprika, chilipoeder,.zout en boter. Bereiding.Was de bruine bonen en zet ze een dag van tevoren in de week in zoveel water dat zij juist onderstaan.Voeg de volgende dag 2 eetlepels zout toe en kook ze in ongeveer een uur in het weekwater gaar. Giet het resterende water af.Pel de tomaten. Snipper de ui en paprika. Snijd de tomaten in stukjes. Smoor de uisnippers met een beetje paprikapoeder in een paar eetlepels boter, voeg vervolgens de paprika toe en roer het gehakt erdoor. Zodra het gehakt gaat kleuren, voegt u de stukjes tomaat toe. Giet er een halve liter water bij, breng het geheel aan de kook en blijf roeren tot u een dikke saus hebtVoeg dan de bruine bonen toe en breng het geheel op temparatuur. U kunt de Chili con carne zo pittig maken als u wilt met chilipoeder.Chili con carne mag niet op soep lijken, eet smakelijk. En vanavond ben ik nog bij Janet en de kinderen geweest en dat doe ik de meeste zaterdagavonden, maar vanavond kwam Angely met een paar problemen met het aquarium, ze had een aantal nieuwe vissen gekocht, en dat was het probleem ook niet, maar er was wel een algenprobleem en dan is pa weer goed om dit op te lossen. Ik ben een uurtje bezig geweest om die bak helemaal op de kop te zetten en een aantal planten te snoeien en opnieuw een plek te geven, want de inrichting liet nogal te wensen over, meteen hebben we de meeste "draadalgen" verwijder, en toen zag de bak er meteen al een stuk beter uit, alweer een hele nuttige avond gehad en dat geeft toch wel weer een goed gevoel, hier laat ik het bij, ik wens julie nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-12-2005, 22:57 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer de laatste werkdag....
Vanmorgen was mijn vrije morgen en daarom ben ik eerst even de markt overgeweest en toen richting studio, eenmaal in de studio aangekomen was daar het Hanze-Magazine aan de gang met Marian Beintema en Wim van Lenthe, in het eerste uur waren de gebroeders Harm en Tinus Wolters te gast en verder was ook weer te gast Gerard Mosterd. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, vandaag was te gast dr. van de Kamp. Om vier uur zijn we verder gegaan met de aktualiteiten van vandaag in Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag met de volgende onderwerpen: Kate & Harry met kinderonthaalhuis, Mw Heack over kunst voor mensen met een handicap, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
09-12-2005, 14:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een normale donderdag....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Rob de Nijs. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Leaseprocces Dexia, Benefietconcert van Clara de Vries, dhr Bakker van de Postzegel vereniging Zwolle, de collum van strafrecht advocaat Henk Voorst en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd gemaakt door Ans Heuvers, en dat was het voor vandaag een fijne avond verder en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-12-2005, 19:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Janine Otten, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt, de laatste van Guus Meeuwis, Anastacia, Racoon en die van Madonna. Ja, en om vier uur hadden we dan weer een non stop uitzending van Lokaliteiten, maar morgen is Koos er weer en hebben we weer een normaal programma. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers. Voor de rest wens ik jullie nog een fijne dag en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-12-2005, 14:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer Dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderderwerpen; de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen met vandaag als gast Micha Baksteen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag ook weer in een non stop uitvoering. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Vervolgens was het weer tijd voor de aktualiteiten van vandaag in het programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag was Koos helaas verhinderd dus het werd een non stop aflevering. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn ik wens iedereen nog een fijne dagen tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
06-12-2005, 13:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hektische maandag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD Mafaldanauth, en de nummers die we hebben laten horen waren La Bohéme en Para Maria. En in het tweede uur hebben we sinterklaas en een paar zwarte Pieten op bezoek gehad. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met een non stop aflevering van het lunchprogramma RegelRechtRianne omdat Rianne nog steeds ziek is. En om twee uur was het weer tijd voor Koos van den Belt met zijn programma Tijdloos met Koos. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, En om zes uur was het tijd voor Stemmen Uit De Raad dat ik vandaag zelf heb geschoven omdat de ander techneut ook sinterklaas avond heeft en aangezien ik er niks aan doe was dit een goeie oplossing. Om zeven uur zijn we gestopt met de uitzendingen omdat er in verband met Sinter Klaas geen gemeenteraad is en dus is deze avond voor onze eigen digitale Henkie, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
05-12-2005, 12:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!