Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
19-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grieperige zondag....
Vanmorgen was het niks met me, ik heb vannacht slecht geslapen vanwege een opkomende verkoudheid og iets dergelijks, het was een uur of twee toen ik waker werd met keelpijn, de voorloper van verkoudheid, het was net of er allemaal spelden in mijn keel zaten en ik kon amper slikken, nu is dat al een stuk beter en morgen zal het wel over zijn maar dan begint die verkoudheid natuurlijk,nou ja, ik laat het maar over me heen komen. Van fietsen kwam er ook weinig vandaag, ik had hetmet een uurtje al bekeken en ben maar naar mijn moeder gegaan voor de koffie en de lunch, alhoewel die lunch maar beperkt bleef tot een bord soep omdat ik andere dingen amper door kon slikken. En vanmiddag ben ik maar rustig achter de PC gaan zitten want dat is nog het beste uit te houden. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest, ik voelde mij al een stuk beter want een paar paracetamolletjes en een paar uur slaap doen wonderen, vanavond bij tijds het bed in en dan zullen we morgen wel weer verder zien, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
19-02-2006, 21:49 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige zaterdag....
Net als meestal begon deze zaterdag weer als zovele anderen, wakker worden, wat rommelen in de huishouding, de boodschappen voor het weekend, en dan de stad in, markt over, een bezoek brengen aan de Mediamarkt en niks kopen vandaag, gauw even een paar foto's gemaakt zoals bovenstaande, en dan naar mijn moeder voor de lunch en een paar klusjes waar zij niet meer uitkwam. En dan thuis even de was weg werken en het eerste gedeelte van deze log neer zetten. Vandaag heb ik geen recept, toen ik vanmorgen over de markt liep kreeg ik in eens zin aan gebak- ken vis en dus heb ik voor de avondmaaltijd een paar gebakken visjes meegenomen en daar ga ik vandaag van genieten, wel doe ik er een knoflooksaus bij maar die heb ik kant en klaar gekocht, normaal maak ik die zelf maar deze is bijzonder goed dus daar ga ik geen drukte om maken. Vanavond ben ik bij Janet en de kinderen geweest zoals normaal, en daarna was het achter de PC waar ik op een zeker moment zeven personen op MSN had, we hebben er een hele gezellige avond van gemaakt, hier wil ik het er voor vandaag maar bij laten, ik wens iedereen nog een hele gezellige avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-02-2006, 22:41 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verregende vrijdag....
Vanmorgen had ik een vrije morgen en ben, ondanks de regen, naar de markt geweest maar was er snel uitgekeken, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe, de koffie was er bruin en het was er in ieder geval beter dan buiten. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was de derde aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling op de vrijdagmiddag, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en het onderwerp van vandaag was lekker en gezond eten, in de studio was aanwezig Han de Hond die hier een nieuw boek over heeft geschreven. Om vier uur zijn we verder gegaan met het actualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt en hierin zaten de volgende onderwerpen namelijk; dhr. Klaas Janssen van waterschap Groot Salland over de situatie van de dijken in deze regio, Chantal Luchtmeijer van Yoy's kookstudio, opvang tienermoeders met Diana Mohammed, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag vanaond met Jan Scharlo, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-02-2006, 18:09 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de donderdag....
Ook op deze donderdag zijn we weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke donderdag werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Frank Galan en Marianne Weber. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink, en vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Agatha Degenhart over de klassieke Homeopatie, Ds. H de Jong over zijn gedichtenbundel over het Heilig Avondmaal, het weer met Freddy Paalman en de collum van strafrecht advocaat Henk Voors. En om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-02-2006, 16:33 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regenachtige woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag een bijdrage met Frederiek ter Dorsthorst, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardig- heden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRecht- Rianne met Rianne Bekkink. Om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen, vandaag was te gast Albert Bartels bekend van The Prodigal Sons. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger die vandaag geheel aan De Dijk besteed was. om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Om vijf uur hadden we de herhaling van Monique Veerman over Theo Dracht die met zijn café De Tagrijn op de negentigste plaats terecht is gekomen van de nederlandse top honderd. Daarna zijn we verder gegaan met de de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-02-2006, 14:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan een gewone dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onder- werpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen en van deze stichting hadden we Greet La Faille en Erik Bokser te gast vandaag die het INFO Loket in de Terp bemannen, verder natuurlijk de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden, en wat er verder nog ter tafel kwam, en natuurlijk stond de muziek vandaag geheel in het teken van Valentijn. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat vandaag werd gemaakt door Harry Pool en ook deze uitzending stond vandaag in het teken van Valentijn. Om vier uur hadden we een ingelast programma van Monique Veerman over Theo Dracht die met zijn café op de negentigste plaats is gekomen van de nederlandse top honderd. Daarna nog een uurtje non stop om om zes uur vervolgd te worden door Jazz-Inn met Gerard Bielderman, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-02-2006, 11:12 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En alweer een nieuwe week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepre- senteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag werd de CD Varttina behandelt en de nummers die we hebben laten horen waren Volhe the Lie en Miero Outcast. In het tweede uur hadden we drie gasten van de Red Hed Sociaety. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-02-2006, 11:12 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!