Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
05-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een witte zonnige zondag....
Vanmorgen toen ik de gordijnen open deed leek het weer een stralende dag te worden, mooi voor een serie foto's van de verschillende lokaties om en rond Zwolle in de sneeuw. Eerst een goed ontbijt en toen op de fiets, maar wat ik niet voorzien had was dat er een gemene nare wind stond, nou ja, het was wit buiten en die foto's wou ik hebben dus fietsen maar. Ik heb een hele leuke serie plaatjes kunnen schieten om en rond Zwolle zoals julie deze week kunnen zien deze week, alleen de foto hier boven is nog van gisteren, de rest die nog volgt van vandaag. Na een uurtje of twee had ik het wel gezien want de wind was niet leuk en dus ben ik maar richting van mijn moeder gegaan en hebben we gezellig geborreld en geluncht, en daarna was het naar huis en achter de computer. Vanavond heb ik eerst nog even koffie gedronken in de studio en vervolgens hebben we weer een hele leuke avond gehad met een paar MSN vriendjes en vriendinnetjes, dit is toc de uitvinding van de eeuw, je zet een haedsetje op en je zit gewoon bij elkaar thuis ondanks dat er een oceaan tussen kan zitten. Fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-03-2006, 20:17 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zaterdag....
Vanmorgen zijn we met een stralende dag begonnen en mijn humeur was dan ook stralend. Na de broodnodige huishoudelijke verplichtingen was het richting stad, wel met de nodige omwegen vanwege de toestand op de wegen maar we kwamen er wel. Ik ben begonnen met het maken van een serie foto's want veel winterplaatjes heb ik nog niet en wie weet hoe het weerer morgen uitziet, vandaag was het heel mooi dus de kans gauw waarnemen. En voor de rest was het zoals elke zaterdag de markt over, het wekelijkse onderzoek bij de Mediamarkt waar ik tegen de DVD aanliep met de speelfilm Blue Movie van Paul Verhoeven, in de zeventiger jaren heb ik die film een keer gezien en later nooit meer terwijl al die oude films in de handel waren, maar na zeer lange tijd kon ik deze ook aan mijn verzameling toevoegen. Daarna was het naar huis omdat mijn moeder een dagje uit was, ik heb maar een paar gebakken visjes meegenomen en die gaan er ook altijd goed in. Vanmiddag is mijn zus uit Kampen langs geweest en hebben we eens even gezellig bij gepraat en wat niet onbelangrijk was volgens sommige collega's, ze heeft mijn kapsel eens goed onder handen genomen en voorlopig kan ik er weer een tijdje tegen.  En dan het recept voor vandaag: Aardappels schillen en andijvie goed wassen. Aardappels koken en daarna afgieten en fijnstampen. Het kookvocht kan evt. ook gebruikt worden om de stamppot wat smeuïger te maken, ik geef de voorkeur aan melk en een klontje boter. Ondertussen spekjes uitbakken, als ze bijna klaar zijn dan doe ik er nog dobbelsteentjes ham bij. Daarna samen met het bakvocht, de andijvie en geraspte kaas alles door de fijngestampte aardappelen roeren. Vervolgens de hele stamppot op smaak brengen met mosterd, nootmuskaat, peper en zout, eet smakelijk.Vanavond ben ik zoals de meeste weken nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest, het was weer bere gezellig, daarna, toen ik thuis was heb ik nog een uurtje met mijn zus uit Canada zitten kletsen en sinds kort heeft mijn dochter dit in de gaten en gaat ook meedoen, ik vind dit prima want op deze manier heb je ook meer gesprekstof, en hier ga ik het maar bij laten, ik wens iedereen nog een hele gezellige avond en wat mij betreft tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
04-03-2006, 22:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte vrijdag....
Vrijdagmorgen en wit ziet de straat er de laatste dagen bij mij uit, wel een mooi gezicht trouwens. En vanmorgen moest ik ondanks mijn vrije dag de studio openen omdat de andere sleutelhouders zaken op andere lokaties te doen hadden. Ook vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gemaakt door Wim van Lenthe, Marian was er vandaag niet in verband met de slechte weersomstandigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag in een non stop uitvoering omdat Rianne een dagje vrij is. Daarna om twee uur was er een nieuwe aflevering van de Teletijdmachine met Henri Ringeling, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en het onderwerp van vandaag was ondersteuning voor begeleiders van gehandicapten. Om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteitenpro- gramma Lokaliteiten met Koos ven den Belt en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Cantal Luchtmeijer van Yoy's kookstudio, Maryke Naber vandaag over haar koor Convovaal, Agatha Degenhart over Klassieke Homeopathie, Tapdance De TAPperij,Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag met Evert Jan Pasman, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-03-2006, 16:40 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hele witte wereld....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke donderdag werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag waren te gast Rene Riva en Charlene. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Het programma LETTERS! kwam vandaag te vervallen vanwege de slechte weersomstandigheden. Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Aad Vermeulen over Aatop pers.intermediair, Iraans nieuwjaar met Khosro Rezaie, dhr Meerveld over catechisatielessen GHS, de collum van strafrecht advocaat Henk Voors en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-03-2006, 11:58 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nog wittere woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende vaste onderwerp; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, de andere twee vaste bijdragen gingen vandaag niet door, wel de nodige nieuwtjes en andere wetenswaardigheden en ook hadden we Saskia Zwiers van het Vrouwenhuis nog even in de uitzending. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen en vandaag was te gast Amir Azar, een voormalig medewerker van het Iraanse programma dat bij de omroep draait. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters, en om vijf uur hadden we nog een uurtje non stop. Daarna zijn we verder gegaan met de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-03-2006, 13:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een witte dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met een non stop uitvoering van Het Senioren Café, En dit kwam omdat Roelfien Bouwmeester haar stem kwijt was en dan is het moeilijk presenteren. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur hebben we twee uur non stop gedraaid, vanaf 15 maart hebben we elke dag weer Lokaliteiten, de komende twee weken alleen op donderdag en vrijdag. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-02-2006, 10:23 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe week....
Vanmorgen zijn we begonnen met een uurtje non stop dat werd gevolgd door een herha- ling van Promonade van twee weken geleden, en dit had alles te maken met het carnaval waar Marijke Riesebeek aktief aan meedoet, vandaar. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt en deze uitzending duurde vandaag tot zes uur in verband met filmwerkzaamheden van Harry namelijk de aankomst van de Olympische trein in Zwolle. Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
27-02-2006, 15:35 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!