Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
25-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Vanmorgen ben ik begonnen als elke zondag, uitgebreid ontbijten en daarna op de fiets, ik heb een behoorlijke fietstocht gemaakt even de bossen in op de Veluwe, en je kunt het je niet vooestellen een strakke blauwe lucht en een temperatuur van zo'n pakweg acht graden en dat op eerste kerstdag, maar mooi was het wel. Daarna was het naar mijn moeder waar we hebben zitten borrelen en natuurlijk een paar programma's op de TV moeten bekijken zoals de kersttoespraak van die gouden sinterklaas met zijn rooie schoentjes, en nog een paar van dit soort zaken, maar omdat kerst een periode van vrede is heb ik het maar geduldig over mij heen laten komen en niks gezegd. Hierna waren we uitgenodigd voor een kerstbufet bij mijn zwager en zus in IJsselmuiden en aangezien mijn moeder gebruik maakt van de ouderen Taxi konden we met zijn beidjes voor maar €2,80 van deur tot deur naar mijn zuster, daar kun je zelf niet eens voor rijden en het leuke was dat de chauffeur zowel op de heen- als terugweg een oud colega was waarmee ik in het verre verleden mee heb samen gewerkt toen ik nog elektromonteur was, we gingen toen ook prive heel veel met elkaar om en dan heb je na zo'n zestien jaar heel wat bij te praten, dus hebben we meteen maar met elkaar afge- sproken. Verder was het een hele geslaagde middag ook vanwege het feit dat de aanstaande van een van de neven over was uit Namibie, die neef zit namelijk in het zendingswerk en heeft daar een vriendin opgedaan en dat is uitgelopen op een relatie. Tegen een uur of zeven zijn we terug gegaan en toen vond ik het ook wel welletjes voor vandaag, ik had nog een serie foto's weg te werken en wou nog iets op de TV zien dus laat ik het hierbij, morgen ga ik het nog eens over doen bij Janet en de kinderen en dan heb ik wel kerst genoeg gehad, ik wens iedereen nog en hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-12-2005, 00:00 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstavond....
Vanmorgen had ik bijzonder veel moeite om mijn bed uit te komen, ik had het gisteravond veel te laat gemaakt met veel moeite kon ik het om een uur of tien voor elkaar krijgen om uit bed te stappen maar na een uitgebreide douche ging het al een stuk beter. Voor de rest ging het eigenlijk zoals de meeste zaterdagen, een beetje rommelen in de huishouding, de boodschappen had ik donderdag al gedaan dus kon ik gelijk naar de stad en daar had ik een moeilijke opgave, ik had van de week een paar waardebonnen in mijn kerstpakket zitten en die wou ik verzilveren maar waarin, toch ben ik er na een poosje zoeken wel uitgekomen, ik kreeg afgelopen week een tip van een collegaatje en die raad heb ik ook maar opgevolgd. Verder was er het wekelijkse bezoek aan de Mediamarkt, maar dat bracht vandaag niks op en vervolgens ben ik bij mijn moeder wezen koffie drinken en lunchen, daarna was het naar huis en achter de PC. Dan hebben we nog het recept van vandaag en dat is heel simpel, je gaat naar de markt en koopt een paar lekkerbekjes, die warm je even op in de magnetron en je hebt een prima maaltijd. Vanavond ben ik eerst bij Janet en de kinderen geweest en dat was weer heel gezellig, daarna was het ricjting studio voor de kerstnachtdienst vanuit de Grote Kerk, dit is zo'n traditie geworden in de laatste 18 jaar en dit we doen dit elk jaar met dezelfde mensen, er komt er wel eens ééntje bij maar de mensen die mee doen zijn ook altijd bereid. Dit was het voor vandaag, iedereen nog een fijne kerstavond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-12-2005, 22:32 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste vrijdag voor kerst....
Vanmorgen was mijn vrije morgen en omdat ik nog even naar de Aa landen moest om wat op te halen op het winkelcentrum heb ik daar meteen nog maar een fietstochtje aan vast geknoopt, het was heel zacht weer dus dat kwam heel goed uit. Daarna was het richting studio, daar aangekomen was het Hanze-Magazine aan de gang met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag weer met Gerard mosterd in het tweede uur. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag non stop omdat Rianne bezig was met TV opname's. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken, in de aflevering van vandaag hebben we het gehad over het alleen gaan. Om vier uur hadden we een vakantieaflevering van het programma Lokaliteiten, dus non stop. Om zes uur was het tijd voor Sport op vrijdag met Evert Jan Pasman en vandaag was te gast Harry Been direkteur van de KNVB en commisaris van de UEFA, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
23-12-2005, 18:08 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Henk Wijngaard. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het tijd voor het programma Letters!, met Ria Companje. Normaal gesproken zouden we om vier uur verder zijn gegaan met het programma Lokaliteiten maar omdat Koos deze week vakantie heeft werden deze uren vandaag ingevuld door Harry Pool met een kerstaflevering van Music-Time. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, ook dit programma stond in het teken van kerst, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-12-2005, 10:31 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Frederique ter Dorsthorst, en vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur zijn we verder gegaan met een Vakantie aflevering van het programma Lokaliteiten. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, Dit was het weer voor vandaag, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-12-2005, 15:27 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag voor kerst....
Vandaag zouden we normaal gesproken begonnen zijn met het ouderenprogramma Senioren-Café zei het niet dat Roelfien Bouwmeester het af moest laten weten vanwege een verkouden, haperende, hese stem die het ook nog regelmatig werd onderbroken door de nodige hoestbuien en dergelijke, dus... was de aflevering van vandaag een non stop uitvoering. Wel heeft ze laten weten dat wat er ook gebeurd ze volgende week de laatste uitzen- ding van dit jaar hoe dan ook wil presenteren, dus we wachten het maar af. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur zijn we verder gegaan met een Vakantie aflevering van het programma Lokaliteiten. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn. Ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-12-2005, 15:55 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste maandag voor kerst....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato en vandaag stond de CD Bizoagor centraal, en de nummers die we hebben laten horen waren Alfa thai Omega en Bizoagor, verder was het eerste uur te gast Mirjam Doornbusch die binnenkort naar India vertrekt. In het tweede uur was te gast Gerwout Hovenberg voorzitter van de buisnesclub FC Zwolle. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. In verband met de kerstvakantie was de aflevering van Tijdloos vandaag non stop. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, Om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, verder wens ik iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-12-2005, 19:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!