Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
15-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de Donderdag....
Van morgen heb ik eerst vrij genomen omdat ik morgen wel optijd in de studio moet zijn en dus kon ik op mijn dooie gemak de weekend boodschappen doen, daarna be ik nog een eind aan het fietsen geweest voor dat ik richting studio ben gereden. Daar aangekomen was onze eigen digitale Henkie bezig met de donderdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, non stop dus. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En om twee uur zijn we verder gegaan met Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus aan elkaar gedicht door Ria Companje. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we het volgende in de uitzending; Jiel Frederiks en Crace Zeeman van st. Budi Santaso over het cultureel erfgoed van Indonesie, Kitty Peetoom van de verhalenboot, J. ten Broeke over Coinhunters, Jacob Donze van Buurtmuseum Kamperpoort over de geschiedenis van de Kamperpoort, het stadsnieuws en het weer. Daarna was het weer tijd voor Country and Westerntime dat weer was samen gesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-09-2005, 19:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de woensdag....
Ook deze woensdag zijn we weer met het Hanze-Magazine begonnen, vandaag weer gepresenteerd door Han Vlieger, vandaag met de volgende onderwerpen in de uitzending; Het programma van schouwburg Odeon met Jannie Beijker, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, Bea Mulder voorzitter van het hervormd kerkelijkbureau over de 5e sociale conferentie en verder de nodige nieuwtjes, weer en wetenswaardigheden. Vervolgens was het om twaalf uur weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink, RegelRechtRianne. Om twee uur was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Daarna hadden we een aflevering van Visions dat weer werd gepresenteerd door Han Vlieger. En om vier uur was het tijd voor het aktualiteiten programmaLokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadde we de volgende onderwerpen in de uitzending; het eerst uur te gast Funky Ed, DJ en vrijwilliger bij Eureka, het www.piratendebat.nl met Gerard Waanders, Jan Pieter Boudens van de stichting Suus over de nieuwste voorstelling, verder was in de studio de free lance pastor Wil Koolhof, het stadsnieuws en het weer. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat mijn dag er weer op, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-09-2005, 19:18 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dinsdag....
Vanmorgen zijn we weer begonnen met Het Senioren-Café dat vandaag ook weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vandaag hadden we de volgende zaken in de uitzending namelijk de vacatures van de Vrijwilligerscentrale, het programma en uitgaanstips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige nieuwtjes, verhalen, recepten en wat er verder ter tafel kwam. Om twaalf uur was Rianne Bekkink aan de beurt met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna zijn we verder geggaan met Music-Time dat werd samen gesteld en gepresenteerd door Harry Pool. Om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: Her Urner uit partnerstad Lunen in een terugblik op de afgelopen Hanze-dagen, Missiezuster Overste Johanny over haar roeping en die van haar mede zusters, Maud Breem van kunst en cultuur overijssel over de beeldende kunst die te weinig aandacht krijgt, Sander Beumers van Niborg over de verkoop van het Flevo gebouw en Peter Blom van Dubbelgreep. Om zes uur werd het programma overgenomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn. Hier zat mijn werkdag er weer op en fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-09-2005, 19:23 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar gaan we weer....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek. Het enige vaste item van dit uur was de wereldmuziek van Gerben Hoetink van de firma Plato, de CD die we vandaag hebben behandeld was de laatste van Paul Mc Cartney en de nummers die we hebben laten horen waren Fine Line en Johny Wrine. In het tweede uur waren te gast in de studio Roos Neeleman en Jessica Bemelen van het project Let op de kleintjes. Om twaalf uur was het tijd voor het Lunchprogramma RegelRechtRianne maar aangezien Rianne vandaag een dagje vrij is was het programma vandaag in een non stop uitvoering. Om twee uur hadden we het programma Tijdloos met Koos alleen was de presentatie vandaag in handen van Hinry Zichterman. En om zes uur was het weer de beurt aan Harry ten Klooster met het Zwols Kwartiertje, vandaag stond centraal de 50cc Races van afgelopen weekend. Daarna was het weer tijd voor Stemmen uit de Raad met Janine de Ruiter en Reinier Herpel, een fijne avond nog.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
12-09-2005, 19:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag fietsdag....
Vanmorgen toen ik uit bed kwam en en op mijn balkon ging kijken hoe het weer vandaag was, kwam ik tot de ontdekking dat het alweer prima fietsweer was, veel frisser dan vorige week en de zon liet zich ook niet zien maar dat heeft ook zijn aantrekkelijkheden. Na een uitgebreid ontbijt heb ik mijn trouwe fiets van stal gehaald en kon het beginnen. Om te beginnen ben ik eerst mijn rondje nieuwbouw projecten gefietst en daarna ben ik naar aanleiding van monumentendag gisteren alle zwolse monumenten nog maar eens een keer gaan vastleggen, deze week zal ik één van deze foto's bij mijn logs plaatsen. Verder valt hier weinig over te vertellen, en hierna was er natuurlijk de zondagse borrel en lunch bij mijn moeder. De rest van de middag heb ik achter de PC doorgebracht.En vanavond ben ik nog eve in de studio geweest om bij te kletsen, dit was het wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne zondagavond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
11-09-2005, 14:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open monumentendag....
Vanmorgen werd ik wakker van een behoorlijk onweer en een beste bui regen en dan is het lekker in bed dus ben ik nog maar een tijdje aan het genieten geweest om dan weer in slaap te vallen. Toen ik later weer wakker werd was het afgelopen en scheen het zonnetje weer dus maar begonnen aan de zaterdagse dingen zoals wat huishoudelijke zaken en de gang naar de markt en de Mediamarkt. Vandaag was het weer raak, ik heb de tweede serie van de kleine Waarheid en de tweede serie van Medisch Centrum West gekocht. Daarna ben ik nog een antal foto's gaan maken van een paar monumenten in verband met de open monumentendag en vervolgens hadden we het ritueel bij mijn moeder en daarna naar huis. Vanmiddag ben ik nog maar eens de www.Peperbus-zwolle.nl  opgeweest om een serie foto's te maken en van het uitzicht te genieten en daarna moest er aan het eten gedacht worden en dat kwam mooi uit, geen eters vandaag dus gauw op de markt een paar lekkerbekjes gehaald, lekker makkelijk. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden nog een paar uurtje bij Janet en de kinderen geweest en hebben we weer een hoop lol gehad, daarna moest ik nog het nodige aan een bepaalde internet pagina doen want dat was ook al een paar weken blijven liggen, nou tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-09-2005, 15:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste werkdag alweer....
Vanmorgen had ik geen vrij in verband met het Landstede project. In de studio waren Marian Beintema en Wim van Lenthe bezig met het Hanze-Magazine. Voor de rest loopt het hier over van de studenten maar dat is na vandaag ook weer achter de rug. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Deze uitzending zou vandaag van lokatie het Openluchtbad komen. Deze uitzending had ook alles te maken met het Landstede projekt. Om twee uur was het tijd voor het verzoekplaten programma Hallo Z met de groeten van dat ook vandaag weer werd gepresen- teerd door Meine Boonstra. Daarna zijn we verder gegaan met Nader Bekeken, het programma van Truus van Buren en vandaag ging het over geweld. Om vier uur kregen we Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke met vandaag in de uitzending: Johan Pap en Piet van Dijk tegen de sluiting van bureau Zwolle Zuid, de band Dear ann, de Blok directeur van de WEZO over de toekomstige postbezorging, de spirituele kijk op het leven met Marja Bremer, het stadnieuws en het weer. Om zes uur was het weer tijd voor de Sport op Vrijdag, vandaag met Evert Jan Pasman, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-09-2005, 19:58 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer....
Vanmorgen zijn we ook weer begonnen met de donderdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus non stop maar dit kwam vandaag wel heel goed uit omdat de studio zo ongeveer uitpuilt met leerlingen van de Landstede www.landstede.nl omdat de omroep een aantal workshops en Masterclasses geeft, dit gebeurd op gebied van radio maken, de kabelkrant en TV, omdat Rianne hier ook een groot aandeel in heeft was het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag ook in een non stop uitvoering. Om twee uur zijn we verder gegaan met Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus gepresenteerd door Ria Companje en Bouke Vlierhuis. Daarna was het tijd voor het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag met de volgende onderwerpen: Paul Appels van Flits aangaande sportbeleid Zwolle, Rien Mook, direkteur van het Dalfser Frijling banket over de overname van Banketbakkerij Boom, Paul van Gaalen over zijn foto tentoonsteling in het Ecodroom, en verder het stadsnieuws en het weer. Om zes uur hadden we het Country and Western programma dat ook nu weer werd samengesteld door Ans Heuvers en zat mijn werkdag er weer op, een fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-09-2005, 20:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vanmorgen zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine, vandaag gepresenteerd door Han Vlieger die weer terug was van een weekje vakantie. Vandaag hadden we in de uitzending het programma van schouwburg-Odeon met Karin Visser, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaar- digheden. Om twaalf uur hadden we een uurtje non stop maar om één uur was het tijd voor het lunchprogramma Regel- RechtRianne dat vandaag geheel in het teken van een kinder party stond. Daarna was het tijd voor de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag door Harm Wolters, en daarna hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. En om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: te gast in het eerste uur Willem Gunneman, dhr. van Beek van van Beek lederwaren over de vond- sten die tijdens de renovatie zijn gevonden, Ad Withaar van de Isala klinieken over de verplaatsing van de spoedeisende hulp, de Grasparty in Wijtmen, Om zes uur werd het programma over genomen door de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-09-2005, 19:45 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een mooie dag....
Zoals elke dinsdag was het ook vandaag om tien uur weer tijd voor het Senioren-Café, maar helaas... Roelfien Bouwmeester zit midden in een verbouwing en had vandaag de schilders over de vloer, dus nog maar een keer non stop, het is niet anders, volgende week beter. En om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma van de omroep RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur nam Harry Pool de uitzending over met het programma Music-Time. Om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten, vandaag weer met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: Jan Stavenuiter van de oude ambachtschool, Paragnost Hans van de Bend over zijn geschiedenis en het heden, Eric van de Wetering die na zijn vankantie werd geconfronteerd met het feit dat er een zendmast onder de rook van zijn huis was geplaatst, Greet Veldkamp van Pipo's met heer knutsel rubriek, dhr Gramsbergen, direkteur van de thorbeckescholengemeenschap over kleinschaligheid in het onderwijs en de geschiedenis van bakkerij Martini . Om zes uur was het tijd voor Jazz-Inn gepresenteerd door Gerard Bielderman, een fijne avond, en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-09-2005, 19:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralend begin van de week....
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke maandag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, het eerste onderwerp was het recept van Herman Haverkort. Verder in dit uur de wereldmuziek met Gerbin Hoetink van de fitma Plato, de CD die vandaag werd behandelt was Fareweel Shalabiye, de nummers die we vandaag hebben laten horen waren de titelsong Farewell Shalabiye en The Clock. In het tweede uur was te gast Jolande Westendorp van de organisatie MEE IJsseloevers. En om twaakf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelrechtRianne. Om twee uur hadden we een uurtje non stop en daarna zijn we verder geggaan met Tijdloos met Koos, want Koos van den Belt was weer terug van vakantie, alleen het eerste uur had hij een TV opname. Tussen drie en vier uur hadden wij hier weer gast zitten die rechtstreeks bij de AVRO in de uitzending zat, dit zijn ook weer de leuke kanten van het vak dat deze mogelijkheid aanwezig is. Daarna om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols kwartiertje met Harry ten Klooster. Vadaag waren te gast in de uitzending Annelies de Kloe en Bert van de Poot van Travers over het reilen en zijlen van deze instelling. en om zes uur was het weer tijd voor Stemmen uit de raad met Reinier Herpel en Janine de Ruiter, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
05-09-2005, 19:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig weer....
Natuurlijk was het vanddag weer een hele mooie fietsdag, stralend weer en dat in september, ook de komende dagen zien er nog heel mooi uit, dus... eerst een goed ontbijt en toen op de fiets. Eerst ben ik mijn wekelijkse rondje nieuwbouw projekten langs geweest voor de nodige foto's en daarna nog even een rondja Hasselt. Hasselt nodigd ook altijd weer uit om een leuke serie plaatjes van te maken. En daarna het zondagse ritueel bij mijn moeder. Vanmiddag ben ik een aantal rekken aan de muur aan het boren en bevestigen geweest. Gister heb ik een aantal elementen bij gekocht voor mijn DVD's, alles zat alweervol en nu kunnen er weer een goeie vijftig bij, het zal mij benieuwen hoelang dit duurt, ik denk niet erg lang maar dan zien we wel weer verder.  Later op de middag kreeg ik het ineens het idee om even naar Kampen te fietsen naar een oud colega waar ik bij Koldijk mee heb samen gewerkt, even bij praten, zo gezegd zo gedaan en het was heel gezellig, daarna ben ik nog even bij de studio langs geweest voor de nodige koffie en dat was het voor vandaag, een hele fijne avond nog en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-09-2005, 14:03 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geslaagde Zaterdag....
Vanmorgen zijn we weer net als iedere zaterdag met het weekend begonnen, eerst uitslapen tot een uur of negen, daarna een paar zaken in de huishouding, de was en dat soort dingen, ontbijten en daarna de stad in, de markt over, en de wekelijkse speurtocht bij de Mediamarkt, en vandaag was het weer bingo, ik heb alle drie de speelfilms van Jaws gekocht, weer een stukje nostalgie. daarna was het weer het normale zaterdagse ritueel van koffie drinken en de lunch gebruiken bij mijn moeder. Toen ik daarna naar huis ging kwam ik een oud radio collega tegen waar ik jaren mee samen heb gewerkt bij de omroep en die ik sinds een jaar of zes niet meer had gesproken, natuurlijk hebben we meteen maar wat afgesproken, het zal wel toeval zijn maar het laatste half jaar heb ik al meer dan zes oude bekenden tegen gekomen waar ik nu weer regelmatig contact mee heb. Vanmiddag ben ik de stad ingeweest om eens even op de Hanzemarkt rond te neuzen, ook heb ik mij prima vermaakt bij de diverse Shantykoren. En wat de rubriek "Wat eten wij vandaag" betreft, heel makkelijk, ik heb vanmorgen van de markt een beste makreel meegenomen en daar red ik mij vandaag wel mee. En vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden bij Janet en de kinderen geweest en hebben we weer een hele leuke avond gehad. toen ik naar huis reed zag ik op een bepaald punt onderweg dat de politie controle op de verlichting hield, ik ben op een afstandje eens even wezen kijken en als je dan ziet hoeveel mensen er zonder licht rijden dat had ik niet verwacht. En hier ga ik het bij laten, ik wens iedereen nog een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
03-09-2005, 15:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer weekend....
Vanmorgen ben ik eerst maar de boodschappen gaan doen en daarna even de markt over, daarna was het richting studio waar het Hanze-Magazine bezig was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Zelf heb ik maar gauw de huishoudelijke zaken afgehandeld, er moest nogal wat gebeuren en dat met dat klamme weer, ja, dat kost de nodige zweetdruppels en dat voor een ambtenaar maar de kaboutertjes doen het ook niet. Daarna was het weer tijd voor het lunchprogramma van Rianne Bekkink namelijk RegelRechtRianne. Om twee uur was het tijd voor het verzoekplaten programma Hallo Z, met de groeten van gepresenteerd door Meine Boonstra. Daarna was het tijd voor Truus van Buren met het programma Nader Bekeken dat vandaag was gewijd aan de Sociale dienst. En om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten gepresenteerd door Wim haamke, vandaag hadden we de volgende onder- werpen; Marja Bakker over hun Vesperdienst, Curssus Humanisme met Jos van Dijk, Riet Schoenmaker over een curssus kinderkleding maken, Marcus Belle over groeien in ontmoeten, Jose van Zanten over bepaalde masagetechnieken, de spirituele kijk op het leven met Marja Bremer, het stadsnieuws en het weer. Daarna zijn we om zes uur weer begonnen met de Sport op vrijdag, vandaag gepresenteerd door Raymond Koning. Om zeven uur werd de uitzending overgenomen door Cees van de Wal, een fijn weekend. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-09-2005, 19:57 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond koopavond....
Vanmorgen was het weer heel vroeg mijn bed uit omdat we vandaag zijn begonnen met een uitzending op lokatie. De uitzending van tien tot twaalf werd uitgezonden vanaf de lokatie Huttehdorp Stadshagen en werd gepresenteerd door Rianne Bekkink. Het was jammer dat het eerste kwartier verloren ging maar daarna kon de uitzending toch doorgaan. Omdat Rianne deze lokatie uitzending had gedaan, hebben we het lunchprogramma RegelRechtRianne in een non stop uitvoering laten plaats vinden. Vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt in het programma Poëzie Op De Donderdag middag Plus door Ria Companje. Om vier uur was het de tijd voor het programma Lokaliteiten met Wim Haamke, vandaag in de uitzending de volgende onderwerpen; Willemien Tuin van Deltawonen over de huurtoeslag, Ankje van Essen van het Zonnehuis over vrijwilligers, Gerrit Heuver van de Hezenberg uit Hattem over Villa de Pastorie, Tonnie Mulder van Musica Vocalis, Caroline Jonkman over spiritueel bewustzijn, het stadsnieuws en het weer. Daarna om zes uur was het weer tijd voor het wekelijkse programma Country and Westerntime dat ook vandaag weer werd samengesteld door Ans Heuvers. En dit was het dan weer voor vandaag, een fijne avond nog en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-09-2005, 19:41 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
31-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.....en de Woensdag....
Het was vandaag een prachtige dag, ideaal om een fietstocht te maken, maar ik ben eerst richting studio gegaan, aangezien Han Vlieger deze week op vakantie is heb ik het Hanze-Magazine maar overgelaten aan onze digitale Henkie want die red zich hier heel goed mee. Zelf ben ik de stad in geweest en heb een leuke serie foto's kunnen maken van al de wegwerkzaamheden in de binnen stad. Daarna, om twaalf uur was het weer tijd voor RegelRechtRianne het lunchprogramma van Rianne Bekkink. En om twee uur was er de herhaling van het programma Overstag van Harm Wolters van de afgelopen zaterdag. Vervolgens hadden we een herhaling van een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur was het weer de beurt aan Wim Haamke met het programma Lokaliteiten, vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Babet Bruns over natuurgeneeskunde, Frits Smit van de Kamer van Koophandel geeft duidelijkheid over het bestaansrecht van deze kamers en kamerkantoren, het stadsnieuws en het weer. En om zes uur hadden we een uur non stop, de kunstenmakers lagen lekker aan de Agnietenplas en hier zat mijn werkdag er weer op. Vanavond na het eten heb ik nog een keer de fiets gepakt om nog een rondje Zwolle te maken. Omdat het een uur of acht was kreeg ik in eens het idee om een paar mooie zonsondergangen te fotograveren boven de IJssel, zo gezegd zo gedaan, ik moest een gegeven ogenblik wel wat geduld hebben omdat de zon nog iets te hoog stond maar het is me uiteindelijk wel gelukt en ik heb een paar hele mooie  foto's kunnen maken, ik zal ze nog wel een keer plaatsen, nou een hele fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
31-08-2005, 19:17 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
30-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan de dinsdag....
Vanmorgen werd ik midden in de nacht wakker van geschuur aan mijn slaapkamerraam, ze zijn bij ons de hele boel aan het schilderen en die lui beginnen al om acht uur, dus ben ik maar een half uur eerder het bed uitgegaan, het was mooi weer en dus ben ik maar een eind gaan fietsen voordat ik richting studio ben gegaan. Daar aangekomen was Ria al druk bezig om de heg te snoeien, dit moet ook af en toe gebeuren en om deze tijd is het nog niet te warm. Om tien uur zijn we met de uitzending begonnen vanmorgen was dit het Senioren-Café alleen vandaag in een non stop versie omdat Roelfien zich ziek gemeld had, dit kan gebeuren. Daarna, om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met, ja ze is er weer, Rianne Bekkink. Om twee uur was het weer de beurt aan Harry Pool met het programma Music-Time. En om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten, gepresenteerd door Wim Haamke, vandaag de volgende onderwerpen: Jan Wezendonk van kinderhulp over het doen en laten van deze instelling, Aart van de Wal Baake over danstaal en wat dat inhoud, Alie Beumer van vluchtelingenwerk Zwolle over hun werkzaamheden binnen onze gemeente en over een curssus voor vrijwilligers die de nieuwe nederlanders moeten gaan begeleiden, verder het stadsnieuws, het weer, Gerard Waanders over zijn Piratendebat en Marieke Naber over muziek in de straam. om zes uur nam Gerard Bielderman de uitzending over met zijn Jazz-Inn en zat mijn werkdag er weer op, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-08-2005, 19:22 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
29-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste werkdag....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine en ook vandaag weer gepresenteerd door Marijke Riesebeek. In het eerste uur hadden we Jannie Beima van de firma Waanders met het boekennieuws en Gerben Hoetink van de firma Plato met zijn wereldmuziek. Vandaag stond centraal de Fado zanger Alfredo Marceneiro en de nummers die we hebben laten horen waren Louco en A Casa da Mariquinhas. In het tweede uur was te gast Jacquline Jonkers die een huidverzorgings praktijk heeft in Zwolle. Daarna was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne Alleen vandaag nog non stop, morgen is Rianne er weer. Hierna was het weer tijd voor Tijdloos vandaag nog één keer met Hinry Zichterman, volgende week is Koos van den Belt weer terug van vakantie. En om vijf uur zijn we verder gegaan met het Zwols Kwartiertje gepresenteerd door Marian Beintema en Harry ten Klooster, vandaag waren te gast Dick en Coleta Hogenkamp, en dit was het voor mij, ik ga boodschappen doen, ajuus
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
29-08-2005, 17:28 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag fietsdag....
Ook vandaag hadden we weer heel mooi fietsweer, tot nu toe heb ik bijna elke zondag nog geluk wat dit betreft, en ook vandaag heb ik weer een flinke afstand afgelegd. Aangezien de bouwvak alweer een week is afgelopen moest ik ook al die projekten weer af, de komende week zal ik elke dag een foto van één van deze projekten op mijn log plaatsen dan is iedereen weer een beetje op de hoogte. Verder heb ik zoals elke zondag tussen de middag bij mijn moeder geborreld en gegeten, en omdat ze een paar dingen had veranderd in huis moesten daar ook weer een serie foto's van gemaakt worden voor mijn zus in Canada en die moeten dan natuurlijk meteen geplaatst worden zodat ze die zo snel mogelijk kon zien. Wij hebben namelijk met de familie onder elkaar een site aangemaakt waar iedereen zijn foto's op kan zetten en zo ben je meteen van elkaars zaken op de hoogte. Dit kan ik iedereen aanraden, wij hebben familie over de hele wereld en op deze manier houd je elkaar keurig en snel op de hoogte van de dingen die je kwijt wilt. Vanavond ben ik nog wezen koffie wezen drinken in de studio, daarna heb ik nog een rondje Zwolle gefietst alvorens weer achter de PC te duiken, en dit was het wel weer voor vandaag, tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
28-08-2005, 13:32 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer zaterdag....
Alweer weekend en alweer zaterdag, als ik zaterdag's wakker word geeft ditaltijd een zeer prettig gevoel, niet dat ik een hekel aan de andere dagen heb maar op zaterdag kun je altijd de leuke dingen doen en zijn er verder geen verplichtingen. Dit is natuurlijk niet helemaal waar want een aantal huis- houdelijke zaken komen steeds weer terug zoals een een stukje schoonmaak en de nodige bood- schappen maar daar heb ik helemaal geen hekel aan. En nadat deze dingen gebeud waren was het dus de stad in, de markt over en een speurtocht door de Mediamarkt waar ik een mooie webcam heb uitgezocht alleen haal ik die vanmiddag wel op want ik ben vanmorgen eerst op kleding jacht gegaan, ik wou een paar nieuwe broeken hebben en daar ben ik geloof ik wel aardig in geslaagd. Daarna was het richting van mijn moeder voor de koffie en de lunch en meteen de broeken passen met in mijn achterhoofd het idee dat zij ze dan wel korter zou maken en ja hoor, daar kwamen de kopspelden al aan, want de pijpen zijn bij mij altijd een halve meter te lang. Dus volgende week zijn ze weer keurig op maat. En daarna was het richting huis om het nodige nog even af te maken. Vanmiddag ben ik weer de stad ingeweest om die web-cam te halen, daarna heb ik hem geïnstaleerd en hij werkt perfect, alleen weet ik nog niet wat ik er mee ga doen maar dat komt nog wel. Ja en dan wat eten we vandaag, nou heel simpel, ik heb op de markt een aantal Hollandse Nieuwen gekocht en een zak met puntbroodjes, dus vanavond eten we een paar broodjes zoute haring. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdgavonden bij Janet en de kinderen geweest en we hebben weer een hele leuke avond gehad. Hier ga ik het voor vandaag bij laten, morgen zien we weer verder, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-08-2005, 16:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!