Profile for etterke

Welkom bezoeker nummer

Zoeken in blog

  • het vervolg

    Archief per maand
  • 06-2024
  • 05-2024
  • 04-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
    HET VERVOLG
    Totaal oninteressante verhaaltjes van twee 60+ers.
    ik = Eddy, wij = Carina en ikke, hier = waar we op dat moment zijn :-)
    30-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde seizoen

    Zolang de knie van Carina niet 100% in orde is, staan alle activiteiten op een laag pitje. Het enigste dat ons nog restte was de woensdagmiddag in hotel Marina en dat is nu ook gedaan, het winterseizoen moet ergens eindigen. Het was wel een mooi einde met een optreden van Dinny Dynamite en Andy de Witt. Uiteraard wonnen we ook een aantal prijzen met de bingo en daarna gingen we iets eten bij de Panaché. Dinsdag had Carina de spare ribs al uitgeprobeerd zodat we die zonder problemen konden aanbevelen bij Angelina. Onze pa en Carina kregen de vooraf bestelde mosselen en ikke spaghetti.

    Gisteren, op goede vrijdag, gingen we met een aantal clubleden iets eten bij Kekx in Albir. De zaak bestond al veel langer in La Cala maar is onlangs verhuisd naar hier in de buurt. Weer een adresje waar ze ons regelmatig zullen zien.

    s Avonds keken we oa naar The Father, werkelijkheid en herinneringen vloeien in elkaar over in deze beklijvende film met Anthony Hopkins in de hoofdrol. Ook Land of Bad kreeg een kans en werd goedgekeurd. De serie Silo begon veelbelovend, werd halverwege flauwer en flauwer en eindigde toch sterk.


    >> Reageer (1)
    24-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief : passief en actief.

    Vrijdag wandelde ik ‘s morgens naar onze pa want om 9u20 kwam Marco Polo ons ophalen om naar Orxeta te tijden. Samen met enkele andere VVB-leden gingen we rond het stuwmeer van Amadorio wandelen. Het meer is als gevolg van de aanhoudende droogte op dit ogenblik minder dan 20% gevuld en dat zou het mogelijk moeten maken om dicht bij de rand te stappen. Dat bleek allemaal niet zo eenvoudig dan gedacht en halverwege werd plan B ingeroepen en wandelden we iets hoger langs echte paden die meer geschikt waren voor de doorsnee schoenen van ons groepje.

    Eindigen deden we bij bar … plan B. Met voorbedachte rade of puur toeval, wie zal het zeggen.

    Rond 13u30 werd ik bij ons achterpoortje afgezet waar Carina mij wijsmaakte dat ze hele voormiddag had gerust (genezing van de knie vordert maar langzaam). En dan het dagelijkse probleem : wat of waar gaan we eten ? We hoopten op een vrije tafel bij Almafra voor de fish&chips aanbieding en we hadden geluk. De porties zijn altijd redelijk groot maar deze keer kreeg ik een walvis op mijn bord, onmogelijk om helemaal op te eten.

    Sinds kort zijn onze weekends niet meer wat ze geweest zijn. Gisteren liep de wekker af om 7u30 om naar de volleybal wedstrijd van Rihanna (dochter Jerry van de Panaché) te gaan kijken. Er was geen verkeer en dus waren we veel te vroeg voor de wedstrijd die om 9u begon. Dat kwam goed uit want we hadden ter gelegenheid van Rihanna’s verjaardag ballonnen en een verjaardaglint bij om de tribune te versieren. Samen met andere klanten van de Panaché beginnen we al een indrukwekkende spionkop te worden. Helaas werd de match verloren, niet omdat de andere ploeg te sterk was maar vooral door het slechte spel van Playas de Benidorm.

    Vandaag was een kille dag met weinig zon en een stevig windje. De avond werd afgesloten met WIL, de recente film over de Antwerpse politie tijdens de tweede wereldoorlog.


















    >> Reageer (0)
    21-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel zon en vandaag wind.

    En we zijn intussen weer een week verder. Een week waarover niets speciaals te melden valt. Een week die gevuld werd met restaurantbezoekjes, voetbal kijken en vooral veel in de zon zitten. Vandaag gaat dat vermoedelijk niet lukken want na een wilde nacht wordt er ook de rest van de dag een stevige wind verwacht.

    En wat hebben we op het computerscherm gezien ?

    Love and death, de eerste drie afleveringen kunnen geschrapt worden. Pas daarna weet je wat er gebeurd is en op het einde volgt de rechtbank. Met veel plezier naar gekeken.

    Unbelievable : de jacht op een serieverkrachter die pas resultaat krijgt als alle politiediensten samenwerken.

    Ferrari, na 20 minuten opgegeven.

    Juliet, toch weer een ijzersterke VRT-reeks.


    >> Reageer (0)
    15-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eten en dansen.

    Gisteren een schitterende avond gehad bij The COMM Senior Living, het vroegere Forum Mare Nostrum. Op het programma een lekker menu en daarna een optreden van FBI, de Shadows cover band met deze keer ook James Gunter erbij als Cliff Richard. De dansvloer stond onmiddellijk vol en we hebben flink wat afgelachen.

    Deze middag waren we afgesproken met Annie en Bernard bij Zero Zero. Voor hen de eerste keer en ik was er niet gerust in, wat ze daar serveren wijkt volledig af van de meeste andere restaurants. Ook nu was dat het geval maar ze waren toch allebei enthousiast. En zelfs als je iets niet lekker zou vinden, dan kan je nog genieten van de bordschikking en de vele kleurtjes.














    >> Reageer (0)
    10-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk !

    Vrijdag wereldvrouwendag en dan moet een man altijd extra punten scoren. Bij Carina kan dat perfect met een bezoekje aan Grieks restaurant Santorini. Gelukkig gereserveerd want zoals alle goede restaurants hier in de buurt weeral een stampvolle zaak. Qua voor- en hoofdgerechten niets speciaals op ons bord maar bij de desserts viel ons oog op een “godsschotel”. Geen idee of dat voorheen ook al op de kaart stond maar dan hebben we het in ieder geval niet opgemerkt. En wat een schotel kregen we ! Dan doet we zeker nog eens.

    Sportieve dag afgelopen zaterdag, maar wel passief natuurlijk. In de voormiddag gingen we naar het sportcentrum van Benidorm om daar CV PLAYAS BENIDORM AZUL tegen La Nucía te zien spelen, we spreken hier dan over volleybal. Rhianna, speelster van Benidorm en de dochter van cafébaas Jerry speelde daar een zeer spannende wedstrijd die gewonnen werd met 3-2. Het was perfect weer om in een sporthal te zitten want het was een grijze dag met regelmatig regen.

    Tegen 16u was het tijd om naar de Panaché af te zakken om de uitwedstrijd van Antwerp tegen Kortrijk te bekijken. Het overwicht van RAFC was verpletterend en toch werd het maar een zuinige 0-1 overwinning.

    Daarna gingen we achter het hoekje nog eens naar een optreden van Dinny en Andy kijken, alweer een voltreffer qua ambiance. Ik blijf me erover verbazen hoe de Nederlanders van alles een hoempapa polonaiseversie kunnen maken.

    Ook vandaag heeft het regelmatig flink geregend, tijd genoeg dus om wat series en films te kijken, waaronder A Soweto Love Story. Vervang Soweto door Innsbruck, Los Angeles of Stockholm en ik ben niet geïnteresseerd maar nu dus wel en ja hoor : af en toe zag je een herkenningspunt. Voor de rest een gewone feel good movie met een voorspelbaar verhaal.

    Niet op restaurant vandaag want Leo en Wilma zorgden voor een reuzenportie andijviestamppot met rookworst. Dank u !!!












    >> Reageer (0)
    08-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets gescheurd.

    Het lijkt België wel : het ene moment kan je in je blootje in de zon liggen en twee minuten later heb je een trui nodig. Vooral de wind verpest het bijna-zomer gevoel en die gaat de volgende dagen weer hard waaien. Voor morgen verwachten ze zelfs r-e-g-e-n ! ! !

    Gisteren zijn we naar het IMED ziekenhuis geweest voor een definitieve diagnose voor Carina haar knie. De traumatoloog had goed én slecht nieuws. Er is niks gescheurd en een operatie is niet nodig, de laterale ligamenten zijn uitgerokken. De laatste dagen vond Carina dat het met één kruk ook wel ging maar de specialist heeft nu duidelijk gezegd : TWEE krukken gebruiken en nog zes weken rusten en zo weinig mogelijk of de knie steunen.


    >> Reageer (0)
    04-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel wind.

    Vrijdag zijn we – deze keer op de juiste dag – naar het ziekenhuis gereden voor een MRI scan van Carina’s knie. Afspraak om 10u is afspraak om 10u en geen minuut later, alweer een perfecte service van het IMED hospitaal. Een half uur stonden we weer buiten. Op het definitieve verdict zullen we nog even moeten wachten tot de afspraak met de traumatoloog maar de man van de scan zei dat er niks uitzonderlijk te zien was. Een soort van zware verstuiking dus en vooral rusten als genezing vermoed ik. Intussen gaat Carina steeds sneller met haar krukken en stil zitten wordt steeds moeilijker.

    Gelukkig kan je hier ook rusten in het zonnetje, ook al is dat de laatste dagen met een stevige wind als gezelschap.

    Als het te hard waait of donker wordt is het tijd voor wat kijkbuis misbaksels. We geven een film of serie maximum 15 minuten, als het verhaal ons dan nog niet te pakken heeft schakelen we meedogenloos over naar een volgende kandidaat. En wie of wat raakte niet door het toelatingsexamen ? Buurtpolitie, de laatste Hunger Games, No sex please (uit de oude doos met Ronnie Corbett), The ex-wife, Hercules, Lockwood and Co.

    Wel uitgekeken : Griselda, Marie-Antoinette, Love and death, Oesje, Priscilla, Juana la Loca en the Green Mile.

    Gisteren speelde Antwerp tegen STVV en dus kon je ons vinden in de Panaché. Er werd met overtuigende 3-0 cijfers gewonnen en iedereen blij.


    >> Reageer (0)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!