Inhoud blog
  • fijn weekend
  • Meloen met sabayon
  • fijne vrijdag gewenst aan alle bloggertjes
  • Hortensia's
  • fijne zaterdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Photobucket
    Foto
    Foto
    Foto

    Photobucket

    Photobucket

    Foto

    Photobucket

    Photobucket

    .
    Foto
    Foto
    .Photobucket
    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket
    .Photobucket

    Foto
    Foto
    Foto
    allerlei

    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie malen

    Koffie malen kun je het beste zelf doen. Een goede koffiemolen is van zeer groot belang bij koffie malen.
    Grofheid en gelijkmatigheid van de maling is belangrijk. Er zijn verschillende soorten koffiemolens te koop.

    Maar allereerst : hoe moeten de koffiebonen gemalen worden ? Dit is erg belangrijk. De juiste maling hangt af
    van de
    soort koffie die je wilt gaan zetten. Oefening baart kunst; alleen door veel uit te proberen en te proeven
    kom je erachter wat de juiste maling is. Hier enkele regels :

         -  Voor espresso hoort de maling zo fijn mogelijk te zijn;
         -  Voor gewone koffie kunnen de koffiebonen grover gemalen worden;
         -  Vind je de koffie te slap ? Probeer dan een fijnere maling, zodat het water
             meer tijd nodig heeft om door de koffie geperst te worden;
         -  Is de koffie te sterk of te bitter? Stel de maling dan grover in.

    29-01-2010 om 08:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handmolens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gedurende lange tijd maalde men de koffie zelf thuis met een handmolen. Dit zijn ( vaak houten) vierkante molentjes met een geringe inhoud. Er kan vaak niet meer in dan voor één pot koffie. Deze handmolens zijn
    relatief goedkoop. Het malen zelf is echter een tijdrovende klus.

    Het resultaat van deze molens is echter zeer goed. Met name de gelijkmatigheid van de maling is uitstekend.
    De maling kan worden ingesteld, van grof tot medium tot fijn. Kwalitatief goede handmolens worden gepro-
    duceerd door o.a. PeDe, DeVe, Armin Trosser, Zassenhaus, Lehnartz, KyM en Peugeot.

    Turkse koffiemolens:

    De èchte koffieguru heeft thuis een Turkse koffiemolen. Dit wordt ook wel de koning van de koffiemolens genoemd. In Turkije en het Midden-Oosten is dit type molen zeer gebruikelijk.
    Het zijn hoge molens, gemaakt van koper en brons en daardoor vaak zwaar. Onder de afschroefbare dop zitten
    de koffiebonen. De gemalen bonen komen onderin de molen terecht.
    Ook dit opvangreservoir kan men losschroeven. Turkse koffie dient zèèr fijn te worden gemalen, iets dat een
    Turkse koffiemolen als geen ander kan.

    De maalgradatie van de koffie kan worden ingesteld door de stelschroef bovenop de molen aan te passen.

    29-01-2010 om 00:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (3)
    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerspreuk

                                                                        Van sneeuw
                                                                die op een harde bodem valt,
                                                                       zegt men :
                                                             "Hij striebelt beddeke voor meer".

    28-01-2010 om 07:30 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne donderdag voor alle bloggertjes

    dag bloggertjes allemaal ik wens jullie een fijne donderdag.
    het regent vandaag , de koude is weg.
    veel groetjes van hyacinttje.

                                                                                                               

    28-01-2010 om 07:27 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Koffie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De koffieboon is in feite een volgroeid zaadje van de kers van de koffieplant. De koffieplant groeit in verschillende werelddelen. Na het oogsten van de koffiebessen worden zij ontdaan van haar buitenste
    laag.

    Nadat bonen gedroogd zijn worden ze gebrand. Hierbij worden de suikers in de boon gekarameliseerd
    waardoor de koffieolie ontstaat die zorgt voor het aroma en de smaak van de boon. Er zijn verschillende
    gradaties van branding, van lichtgebrand tot zeer donker gebrand.

    Na het branden worden de bonen gemalen. Je kan ervoor kiezen om voor gemalen koffie te kopen, maar je kunt
    ook zelf je koffie malen. Ook bij de maling geldt weer dat er verschillende variëteiten zijn in de maling, van zeer
    fijn ( voor espresso of filterkoffie) tot halfgrof.

    Hierna volgt uiteraard het koffiezetten zelf. Er zijn verschillende koffie zetmethoden. Zo kan je koffie maken met
    een ibrik, een
    percolator,  een cafètiere, een ketel of een volautomatische koffieautomaat.

    26-01-2010 om 09:15 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne dinsdagmorgen voor alle bloggertjes


    dag bloggertjes allemaal ik wens jullie nog een fijne dinsdag.
    het is weer erg koud vandaag , dus weer om bij de haard te
    zitten. veel groetjes van hyacinttje.
                                                                                                                           

    26-01-2010 om 08:58 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie geschiedenis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koffie kent een lange geschiedenis. De geschiedenis van Koffie begint ergens tussen 575 en 850. Men vermoedt
    dat Ethiopische en Keniaanse stammen koffiezaden meegenomen op hun reis naar Arabië. Andere koffiegeschiedenis kenners menen dat de Arabische soefi's, een mystieke islamitische sekte, de koffiezaden mee
    terugnamen van hun invallen uit Ethiopië.
    Literatuur bevestigt dat de soefi grootmeester Ali ben Omar al Shadili hiervoor verantwordelijk was. De Arabier
    Al Shadili vestigde een klooster in de jemenitische havenstad Mokka ( Al Mokha), waarna hij bekend raakte met
    koffie en dit later meenam naar Arabië. Al snel kreeg men in de gaten dat koffie niet alleen vermoeidheid en slaperigheid verdreef, maar ook nog eens heerlijk smaakte.

    Net als over het ontstaan van koffie is er veel discussie geweest over de eerste toepassing van koffie. Men weet
    van geschriften van Europese ontdekkingsreizigers en botanici dat de Etheopiërs in die tijd op rauwe koffiebonen
    kauwden. Ook werden de
    koffiebonen toen al gemalen, maar in plaats van het te mengen met water werd het met
    dierlijk vet gemengd.
    Hiervan draaide men vervolgens balletjes, die dienden als energiebron tijdens verre reizen. Ook is bekend dat er vroeger wijn werd gemaakt van het sap van koffiebessen. De wijn kreeg de naam Quahwah, welke later ook werd gebruikt voor de koffiedrank zoals we die nu kennen.

    Koffie werd aanvankelijk alleen gebruikt als onderdeel van een godsdienstige plechtigheid of op medisch advies.
    Het werd voor de meest vreemde kwaaltjes voorgeschreven, van jicht tot nierstenen.
    De geschiedenis van koffie is hiermee nog niet op zen eind. Nadat het
    koffiedrinken gemeengoed werd in Arabië,
    verspreidde koffie zich naar landen als Egypte, Syrië, Perzië en Turkije. Pas tegen het eind van de 16 e eeuw kreeg
    men in Europa lucht van koffie. De Venetianen waren de eersten die met de Arabieren begonnen te handelen in
    koffie. Daarna zagen ook de Nederlanders al snel brood  in de koffiehandel. Een Nederlandse koopman slaagde
    erin om een koffieplant uit Mekka te stelen, en hiermee te experimenteren op de Oost-Indische kolonie Java.
    Al snel werden koffieplantages opgezet op Sumatra, Timor, Bali en Celebes. De echte Europese doorbraak van
    koffie kwam door de schenking van een koffieplant in 1715 door de Amsterdamse burgemeester aan Lodewijk
    XIV. Hierdoor werd frankrijk in die periode de grootste koffieproducent en - verbruiker.

    Jaren later raakte koffie wijdverspreid over vele gebieden over de hele wereld. De kolonisten en missionarissen
    waren de grote verspreiders van koffie. Vele koffiehuizen zijn in die tijd opgericht, waar vooral de elite genoot
    van de lekkere drank. Langzamerhand is koffie steeds belangrijker geworden. Vandaag de dag is koffie na
    petroleum het belangrijkste handelsproduct ter wereld.

    21-01-2010 om 10:40 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne donderdag voor alle bloggertjes


    goedemorgen bloggertjes allemaal ik wens jullie nog een
    fijne donderdag. veel groetjes vanwege hyacinttje.
                                                                                                                                             

    21-01-2010 om 09:03 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    18-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestoofde peer met Philadelphia, chocolade en pistache
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingrediënten:

    - 4 peren, geschild
    - 100 gr philadelphia Natuur Light
    - 5 dl witte wijn
    - stukje citroenschil
    - 200 gr pure chocolade
    - 50 gr pistachenoten, grof gehakt

    Bereidingswijze:

    1. Verwarm de witte wijn.

    2. Voeg 2 eetlepels honing en de citroenschil toe.

    3. Doe de peren in de pan en vul aan met wijn, zodat de peren net drijven. Kook de peren in  15 min gaar.

    4. Laat de peren afkoelen.

    5. Verhit de chocolade au bain Marie*.

    6. Meng de philadelphia Natuur Lihgt met de overige 2 eetlepels honing en maak op ieder bord een spiegel
       
       met dit mengsel. Zet hierop een gestoofde peer.

    7. Giet voor het serveren de gesmolten chocolade over de peren en garneer met de pistachenootjes.

    18-01-2010 om 19:59 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    15-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend voor alle bloggertjes

    hey bloggertjes allemaal ik wens jullie een fijn weekend
    vanwege hyacinttje.

                                                                                                                         

    15-01-2010 om 22:04 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.behandeling bij het eten van de kale inktzwam

    De behandeling is symptomatisch. Rust is vaak voldoende. Soms moet er een behandeling voor de bloeddrukval ingesteld worden.

    Evolutie:

    De stoornissen verdwijnen na enkele uren. LET OP ! Vermijd alcohol gedurende 72 uur na het eten van inktzwammen.





    15-01-2010 om 22:02 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote kale inktzwam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De grote kale inktzwam (Coprinus atramentarius) is eetbaar. Maar bij inname van alcohol treden onaangename
    ziekteverschijnselen op.

    De ziekteverschijnselen treden vrijwel onmiddellijk op na het nuttigen van alcohol.

    Toxine:

    De stofwisseling (afbraak) in het lichaam wordt gestoord. Het toxine hiervoor verantwoordelijk is het coprine.
    Coprine wordt omgevormd tot aminocyclopropanol. Dit laatste geeft een inhibitie (blokkering) van het enzyme
    acetaldehyde)dehydrogenase. Dit leidt tot een opstapeling van acetaldehyde in de bloedsomloop.
    Acetaldehyde is verantwoordelijk voor de klachten.

    15-01-2010 om 21:39 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendschapsgedicht
     

    Vriendschap is geen begrip,
    vriendschap is een gevoel.
    Als je ooit in de put zit,
    zal je weten wat ik bedoel.
    Vriendschap krijg je niet zomaar,
    je moet ervoor vechten.
    Je zegt alles tegen elkaar,
    geschillen beslechten.
    Daarom is vriendschap goed.
    Je houdt van je vrienden,
    ze geven je moed.
    Vrienden maken 't waard om te leven,
    dus stop met alleen te nemen
    en begin nu eens te geven.

    14-01-2010 om 09:25 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noedels met scampi's ( 4 personen)

                                                         Noedels met scampi’s (4p)

    500 gr gepelde tijgergarnalen
    500 gr sojascheuten
    5 lenteuitjes
    10 halfgedroogde kerstomaatjes + 3 eetlepels olie uit verpakking
    1 limoen
    3 teentjes knoflook
    600 gr voorgekookte chinese roerbaknoedels (vb van Amoy)
    4 el  pindanootjes
    3 eetlepels sojasaus
    1 plantje koriander
    1 mespunt cayennepeper
    peper en zout
    Snipper de lenteuitjes fijn en pers de knoflookteentjes. Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes en hak de koriander en pindanootjes grof. […]

    14-01-2010 om 09:03 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne avond voor alle bloggertjes

    hey bloggertjes ik wens jullie een fijne dinsdagavond.
    veel groetjes van hyacinttje.

                                                                                    
                                                 

    12-01-2010 om 21:56 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    09-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nietmachine: hamer
    Een nietmachine heeft drie specifieke onderdelen. Een daarvan is de hamer, die met de hand naar
    beneden wordt gedrukt. De hamer is niets anders dan een ijzeren randje ter grootte van èèn nietje
    dat de lijmverbinding verbreekt en het nietje omlaag drukt. De veer is het tweede belangrijke onder-
    deel en zorgt ervoor dat de nietjesrij opschuift, zodat een nieuw exemplaar onder de hamer belandt.

    De voet van de nietmachine is van groot belang. Daarin zit een uitsparing die beide poten van het
    nietje dwingt naar binnen te buigen. De betere machines hebben ook de mogelijkheid het voetje om
    te keren en uitsparingen voor te draaien die de pootjes naar buiten vouwen. Dat die opties nauwelijks
    wordt gebruikt, heeft alles te maken met de scherpe punten waaraan de nieter zijn vingers lelijk kan
    openhalen.

    09-01-2010 om 13:33 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar nietaparaten
    De zoektocht naar apparaten die niet na iedere beurt moeten worden bijgevuld, gaat voort. Omstreeks 1905
    verschijnen de eerste exemplaren die om kunnen gaan met een rij van voorgebogen nietjes. De eerste reeks
    wordt gelijmd op karton - tegenwoordig zijn ze aan elkaar gelijmd-, maar dat blijkt niet handig omdat het karton
    snel beschadigd raakt en de nietjes dubbelslaan. Een metalen kern die nietjes op zijn plaats houdt, kent dat
    probleem niet , maar de kracht die de hamer nodig heeft om er een af te breken wordt door weinig mensen
    gehaald.

    Vanaf 1914 dringen nietapparaten langzaam maar zeker door in het dagelijks kantoorleven. In de beginperiode
    kijkt niemand ervan op als er per 500 werknemers maar èèn apparaat beschikbaar is, maar dat verandert snel,
    zeker als in 1923 de gelijmde nietjesreeksen hun intrede doen. Ook mechanische verbeteringen verhogen de
    populariteit. Sinds 1930 hebben geen ingrijpende wijzigingen meer plaatsgehad. In dat jaar komt een niet-
    machine op de markt die aan de bovenkant open kan, zodat het gemakkkelijk is de nietjesreeks erin te laten
    glijden. Tot die tijd slingert de ongebruikte rij achter het apparaat aan.

    09-01-2010 om 13:25 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne zaterdag voor alle bloggertjes



                                                                                                     

                                                                                                              

    09-01-2010 om 13:14 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nietmachine: Eèn pootje
    In de tijd die daarop volgt, neemt de hoeveelheid papier en dus de vraag naar een goede manier om al die
    stapels uit elkaar te houden alleen maar toe. In 1866 verkrijgt George W.McGill uit Washington patent op
    zijn Single Stroke Staple Press, die gebruikmaakt van nietjes met maar èèn pootje, een T-vorm. eeen perfo
    rator maakt een gat in de linkerbovenhoek van het papier. vervolgens drijft een hamer het nietje door het
    gat. De lange poot van de T klapt om , zodat het papier klem komt te zitten.

    De nietmachine van McGill is te bedienen met een drukknop die een hamer naar beneden duwt. Het
    apparaat werkt niet snel, na iedere actie moet hij opnieuw worden geladen. Hoge stapels kan de Single
    Stroke Staple Press niet aan. Dat lukt wel met de machine die de firma Novelty ontwerpt.
    Boeken en vloerbedekking doorboort het apparaat met gemak.

    Een paar jaar later brengt Charles H.Gould een apparaat op de markt dat nietjes gebruikt die dezelfde vorm
    hebben als de hedendaagse. Hij gebruikt ze om tijdschriften in te binden. Zijn nietmachine bevat geen
    kant-en-klare nietjes, maar een klos ijzerdraad. Het apparaat snijdt een stukje af, vouwt het in een U-vorm
    en drijft het in het papier.

    06-01-2010 om 21:13 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne woensdagavond bloggertjes

    dag bloggertjes allemaal ik wens jullie nog een fijne woensdagavond.
    veel groetjes van hyacinttje.



    06-01-2010 om 20:58 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nietmachine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nietjes brengen orde en regelmaat aan in de papierwinkel die kantoorpersoneel en scholieren dagelijks omringt.
    Een nadeel is er ook. Als de klemmetjes zich eenmaal ergens in hebben vastgebeten, laten ze bij verwijderen
    altijd blijvende schade achter. Een vierklauwige ontnieter - minstens zo ingenieus als de nietmachine zelf houdt
    de schade zoveel mogelijk beperkt.

    Het ontwerpen van een apparaat dat papier bundelt, is een lange weg geweest. De eerste exemplaren zijn traag,
    vergen nogal wat mankracht en boren om de haverklap nietjes scheef in het papier.

    In de Middelleeuwen bestaan er nog geen apparaten om papier te bundelen, maar de behoefte is er wel. In die
    tijd maakt men met behulp van een mes een sneetje in de linkerbovenhoek van een stapel papier en haalt er
    vervolgens een lintje door.

    Die methode is eeuwenlang gemeengoed. In de achttiende eeuw is er voor het eerst sprake van een machine.
    De Franse koning Lodewijk de Vijftiende heeft beschikking over een apparaat waarmee het mogelijk is nagels
    in papier te drijven. De nietjes zijn handgemaakt en bevatten een insigne van het koninklijk hof.

    Het eerste patent op een nietmachine is gevestigd op 30 september 1841. De Amerikaanse uitvinder Samuel
    Slocum presenteert een exemplaar dat met behulp van een soort spijkertje papieren bijeenhoudt.

    04-01-2010 om 00:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (3)
    02-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gelukkig nieuwjaar voor alle bloggertjes

    Een gelukkig nieuwjaar voor alle bloggertjes en ook een
    goede gezondheid in 2010.

                                                                                                                      

    02-01-2010 om 10:32 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)


    Archief per maand
  • 11-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Photobucket


    Foto

    Foto

    .Photobucket
    Foto

    Gastenboek
  • Een aangename zaterdag gewenst vriendin
  • Hopelijk gaat alles beter
  • Lieve midweekgroetjes lieve vriendin
  • Een fijne Dinsdag blogvriendin
  • Wens je een prettig weekend

    Photobucket


    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Photobucket

    Photobucket


    Photobucket


    Photobucket


    .Photobucket

    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket

    .Photobucket


    .


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!