Inhoud blog
  • fijn weekend
  • Meloen met sabayon
  • fijne vrijdag gewenst aan alle bloggertjes
  • Hortensia's
  • fijne zaterdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Photobucket
    Foto
    Foto
    Foto

    Photobucket

    Photobucket

    Foto

    Photobucket

    Photobucket

    .
    Foto
    Foto
    .Photobucket
    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket

    .Photobucket
    .Photobucket

    Foto
    Foto
    Foto
    allerlei

    01-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaaien van radijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zaaien kan al vroeg onder glas vanaf begin februari gebeuren. ( koop hiervoor het juiste zaad).
    Vanaf maart tot september kan er in volle grond gezaaid worden. Latere zaaibeurten geven enkel
    voze radijzen die te snel opschieten.
    Let op : Steeds dun uitzaaien, want te dicht op elkaar gezaaide plantjes zullen geen goeie vruchten
    voortbrengen.
    Voorzie geen grote meststofbehoefte, daar het een gewas is met zeer korte tijdsgroei, volstaat het
    om een goeie compost te gebruiken verrijkt met kalium.

    Zand en leembodems zijn de beste bodems, daar deze snel opwarmen, de kompost zorgt dan weer
    voor een goeie vochthuishouding,..... teveel aan meststoffen zorgt enkel voor voze radijzen en
    mogelijke ziekten.

    In de eerste plaats zouden we denken dat de radijs behoort op het bed van de wortelgewassen,
    maar door zijn korte teeltperiode brengt deze weinig of geen problemen met zich mee,....
    Zaaidiepte = 1 cm en neem 5 cm tussen de rijen ( ruim genomen), ......Zaai tevens op verscheidene
    data en voorzie verscheidene soorten, zo heb je de zomer lang verse radijsjes.

    01-03-2010 om 20:59 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    28-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne zondag voor alle bloggertjes


    hey daar bloggertjes allemaal, ik
    wens julie nog een fijne zondagavond.
    veel groetjes van hyacinttje.
                                                                                                                      

    28-02-2010 om 20:45 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaden van radijs
    Zaden : ( bedektzadigen, tweezaadlobbigen), kleine bruinrode bolletjes van 1 à 2 mm groot.Een gekocht zakje bevat ongeveer : +- 1000 zaadjes.
    Bij zelfingenomen zaad, kan je ook hier weer warmtebaden toepassen om deze te ontsmetten.
    Let op bij geforceerde zaden ( F1 en hybride soorten) : deze zaden zullen nooit dezelfde genetische kenmerken
    behouden als de moederplant.
    Zelfgewonnen zaad winnen kan, maar kruist makkelijk met andere families ( kruisbloemigen).

    Tip : ondersteun de bloeiwijze met een stok en bind deze aan voor zaadwinning. Gebruik alleen de mooiste radijzen.

    Kiemduur: kan steeds versneld worden door de zaden te laten weken. De normale kiemduur is een week.
    de kiemtemperatuur is ongeveer 18° C of meer, ..... kiemvermogen tot 4 jaar.

    25-02-2010 om 17:22 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne donderdag voor alle bloggertjes

    dag bloggertjes allemaal , ik wens jullie een fijne donderdag.
    hopelijk krijgen we vandaag de zon te zien.
    veel groetjes van hyacinttje.

                                                                                                          

    25-02-2010 om 09:31 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oorsprong: De radijs zijn habitat is terug te vinden in het noord westelijk deel van Europa en zou afstammen van onze gekende rammenas. De wilde soort terug te vinden zijn in China.

    De radijs bestaat al zeer lang in de maatschappij, reeds enkele eeuwen voor Christus gebruikten de Egyptenaren
    deze groete. Ook de Romeinen aten deze groente.
    In Europa echter, werd hij pas geïntroduceerd omstreeks de jaren 1500.

    soorten: witte lange, ronde (half rood-wit, of volle rode), rammenas, daikon,...
    familie der kruisbloemigen. Cruciferae.

    23-02-2010 om 00:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's van onze aquarium

     onze aquarium

    21-02-2010 om 21:50 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaghetti met rode wijnsaus
    Een lekker winterse pasta is deze spaghetti met rode wijnsaus en gehakt. Uiteraard kun je variëren met de
    pasta, tagliatelle is ook geschikt. Gebruik een volle, fruitige rode wijn.


      - 500 gr rundergehakt
      - 400 gr spaghetti
      - 4 dl rode wijn
      - 2 uien
      - 3 teentjes knoflook
      - 3 el olijfolie
      - half bouillonblokje
      - rode paprika
      - 1 el verse fijngehakte italiaanse kruiden.

     Was de paprika, maak hem schoon en snij hem in blokjes. Pel de uien, hak ze in niet al te kleine stukjes, pel de
     knoflook en hak deze fijn.
     Bak de ui, paprika en knoflook in een braadpan in wat olie glazig. Schep het op een bord en rul het gehakt
    in het achtergebleven bakvet.
    Doe de uien terug in de pan bij het gehakt en voeg de kruiden toe. Verkruimel het bouillonblokje erboven,
    giet de wijn erbij en laat de gehaktsaus een kwartiertje zacht sudderen.
    Kook de psaghetti beetgaar. Giet die af en doe over in een ruime schaal. Giet in het midden van de schaal de
    gehaktsaus. direct serveren.

    19-02-2010 om 14:42 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goede avond bloggertjes allemaal


    Dag bloggertjes allemaal ik wens jullie nog een
    fijne donderdagavond.
                                                                                                                 

    18-02-2010 om 21:01 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aswoensdag

     De veertigdagentijd is een gunstige tijd
     om te bidden voor mensen die in zak en
     as zitten, geen uitweg meer zien, alle hoop
     verloren hebben, gebukt gaan onder on-
     draaglijk lijden.

    17-02-2010 om 12:07 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval



    Carnaval - Oorsprong

    In veel landen wordt carnaval gevierd. In Nederland vindt het doorgaans plaats op zaterdag t/m dinsdag en wordt afgesloten op Aswoensdag, de eerste dag van de vastentijd.


    Het prille begin
    Geschiedkundigen zijn het niet eens over de precieze oorsprong van Carnaval. Feit is dat sinds mensenheugenis overal ter wereld het wisselen van de seizoenen en de komst van het nieuwe jaar gevierd wordt, compleet met praalwagens, maskers, vermommingen en luidruchtige rituelen. Zo werd hier ook na de gure donkere winter het begin van de lente gevierd: nieuw leven, warmte en licht. Tijdens de Middeleeuwen zag de Kerk al dat heidens gedoe met lede ogen aan. Het lumineuze idee ontstond om deze narrenfeesten en andere uitspattingen een religieus tintje te geven. Carnaval werd voortaan op de vooravond van de vastenperiode gevierd: de laatste gelegenheid om nog eens flink te schransen. Dit had nog een praktische reden: het vlees kon niet langer bewaard blijven omdat het ijs in de koelkelders begon te smelten. De voorraad vlees moest zo vlug mogelijk op! Hieruit volgt één van de mogelijke verklaringen van het woord Carnaval.

     

    'Carnaval'
    Verklaringen voor de term Carnaval vanuit het Latijn:
    'carne vale' (= vaarwel aan het vlees): verwijzing naar het vasten.
    'carrus navalis' (= scheepskar): schip op wielen (narrenschip) gebruikt in optocht.

     

    Feest vieren
    Aan vasten wordt niet of nauwelijks meer gedaan, maar het carnavalsfeest wordt nog steeds uitbundig gevierd! Voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg, waar de meeste Nederlandse katholieken wonen. Mensen uit het noorden begrijpen vaak niks van het maffe feestgebeuren. Volwassenen en kinderen verkleden en schminken zich en hossen in plaatselijke café's op 'carnavalsmuziek'. (eigenlijk meer 'apres-ski' en pop tegenwoordig) Er wordt een optocht gehouden met praalwagens en loopgroepen. Vaak wordt er ook een aparte kinderoptocht georganiseerd. Sommige carnavalsverenigingen gebruiken de wagens na de optocht om te 'dweilen'. (het ene café na het andere bezoeken) Het plaatselijke dialect wordt gebruikt bij 'tonproaten' (soort stand-up comedian wedstrijd), in krantjes, bij de optocht en andere evenementen.




    Carnavalsnamen
    Steden en dorpen krijgen tijdelijk een carnavalsnaam. Zo wordt Tilburg Kruikenstad (met kruikenzeikers als inwoners), Eindhoven Lampegat, 's-Hertogenbosch Oeteldonk en Sittard 't Marotte Riek. Maar ook elders in het land wordt Carnaval gevierd, bv. in Amstelveen (t Turvegat) en Zwolle (Sassendonk).

     

    Aswoensdag is de eerste dag van de katholieke vastentijd, de veertig dagen voorafgaand aan Pasen. Op Aswoensdag gaan gelovigen naar de kerk om een askruisje te halen. De pastoor tekent met as een kruisje op het voorhoofd, ten teken dat men een tijd van bezinning, bekering en boete ingaat. Op Aswoensdag wordt vaak even teruggeblikt op het feest onder het genot van een haring. Haring happen stamt uit de periode dat tijdens de vastentijd geen vlees maar wel vis mocht worden gegeten.

     

    Vastentijd
    Tijdens het vasten wordt herdacht dat Jezus veertig dagen door de woestijn trok zonder eten. Voorheen dronken en aten gelovigen in die periode alleen het hoognodige, volgens de regels van de kerk. Kinderen hoefden niet te vasten, maar sommige (groot)ouders herinneren zich misschien nog wel het 'vastentrommeltje' waarin alle snoep en koek bewaard werd tot na de vastentijd.

     

    Vastenavond
    Carnaval wordt ook vastenavond genoemd, hoewel hiermee van oorsprong slechts de laatste dag voor Aswoensdag werd bedoeld. In Bergen op Zoom en Limburg wordt carnaval steevast 'vastenavond' genoemd



                                                                              carnaval in Brazilië

                                           carnavalstoet

    15-02-2010 om 10:32 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Door de jaren heen

     

    Samen en

    toch apart

     

    al ben je niet mijn,

    toch heb ik je

    onnoemelijk lief m’n lief

     

    alleen jij woont in de zachte

    luwte van mijn hart

     

    en elke dag

    door de jaren heen,

     

    ben jij, mijn enige

    echte Valentijn.

    13-02-2010 om 12:50 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    11-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijnedonderdagavond voor alle bloggertjes


    dag bloggertjes ik wens jullie nog een fijne donderdagavond.
    veel groetjes van hyacinttje.
                                                                                  

    11-02-2010 om 21:51 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    09-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische koffiemolens

    Elektrische koffiemolens

    Er zijn verschillende types elektrische koffiemolens te koop. Het oudere type bevat nog propellermesjes. Deze mesjes ’slaan’ als het ware de koffiebonen stuk. Deze molens hebben twee grote nadelen. Ten eerste is de gelijkmatigheid van het maalresultaat erg slecht, wat resulteert in slechte koffie. Grotere brokken koffie gaan namelijk verloren doordat het water er niet echt in door kan dringen, terwijl de fijnere deeltjes te snel verzadigen en voor een bittere smaak kunnen zorgen. Ten tweede kan men de molen telkens maar voor korte tijd aanzetten, om te voorkomen dat de koffiebonen verschroeien door oververhitting.

    Elektrische koffiemolenDe echte barista heeft een molen met metalen maalschijven. Maar ook metalen schijven zijn er in soorten. Vaak is goedkoop toch duurkoop. Koffiemolens met goedkope maalstenen leveren niet altijd het gewenste resultaat. De meeste elektrische koffiemolens vermalen de koffiebonen met een opvallende goede gelijkmatigheid. Ondanks dat ze vaak veel lawaai maken, is het zeker waard te investeren in een goede molen. De meeste van deze molens hebben een draaischijf of -knop waarmee de gewenste maalgradatie kan worden ingesteld. Experimenteer hiermee tot je het gewenste resultaat hebt gevonden.

    Koffiemolen met doseersysteemBepaalde koffiemolens met metalen schijven hebben een espresso doseersysteem, waarbij je de filterhouder met filter van de espresso machine onder de molen kunt houden. Het filter wordt vervolgens automatisch gevuld tot de gewenste hoeveelheid. Dit voorkomt geknoei met schepjes of maatbekertjes, én je hoeft niet méér te malen dan strikt noodzakelijk, waardoor de koffie altijd gegarandeerd vers gemalen is!

    09-02-2010 om 21:48 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (3)
    05-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne avond voor alle bloggertjes



                                                                                         

    05-02-2010 om 21:32 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerspreuk

    zoet weer in de korte maand,
     is niet gelijk het betaamt.
    De boer zegt: "Het mag niet zijn,
     het doet plezier aan het venijn".

     

    05-02-2010 om 09:38 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    03-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yorkshire pudding
    Klik op de afbeelding om de link te volgen soort: nagerecht
    Yorkshire pudding

    225 gram bloem
    een snuifje zout
    4 eieren
    200 ml melk
    100 ml water
    2 eetlepels gesmolten niervet of spekvet of rundvet
    enkele eetlepels lekkere jus van rundvlees

    Met deze ingrediënten maak je ongeveer 10 gebakjes.

    Pudding
    Pudding moet niet altijd zoet zijn. Neem de nostalgische Yorkshire pudding. Een zout receptje met enkel tarwebloem, half melk en water, hele eitjes, peper, zout en spekvet : opkloppen zoals pannenkoekenbeslag, in speciale vormen (zoals een grote 'poffertjes' pan )gieten en afbakken in een gematigde oven .De ‘roasted beef’ waar je ze traditioneel bij serveert wordt dan het laatste kwartier van de baktijd in dezelfde oven op een rooster boven de Yorkshire pudding geplaatst , het rundvet druipt op de gebakjes en, alle healthfood-plannen opzij geschoven, is dit, samen met een mierikswortelsaus en roasted potatoes, één van de betere momenten van de Engelse keuken.

    Bereiding
    Maak een beslag met de bloem, zout, losgeklopte eieren, melk en water. Verrijk met het gesmolten vet en doe over in ingevette puddingvormpjes (pofferpan, muffinschaal, timbaaltjes…verzin iets)
    Bak af in de oven op 180°C gedurende ongeveer 20 minuten of totdat de puddinkjes stevig zijn. Druppel er de laatste 5 minuten van de baktijd de rundjus over.

    03-02-2010 om 20:48 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    02-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Lichtmis

    Op 2 Februari vierden de Kelten het feest van moedergodin Imbolc, die op een door
    runderen getrokken kar door de velden werd gevoerd. Met die ommegang werd
    aangeduid dat de aarde eerst moest worden gezuiverd voor ze nieuwe vruchten
    kon dragen. Na dat zuiveringsritueel kon de boer met zijn eerste ploegwerkzaam-
    heden beginnen.

    02-02-2010 om 13:15 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne dinsdag voor alle bloggertjes

    dag bloggertjes allemaal ik wens jullie nog een fijne dinsdag.
    veel groetjes van hyacinttje.



    02-02-2010 om 13:11 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie malen

    Koffie malen kun je het beste zelf doen. Een goede koffiemolen is van zeer groot belang bij koffie malen.
    Grofheid en gelijkmatigheid van de maling is belangrijk. Er zijn verschillende soorten koffiemolens te koop.

    Maar allereerst : hoe moeten de koffiebonen gemalen worden ? Dit is erg belangrijk. De juiste maling hangt af
    van de
    soort koffie die je wilt gaan zetten. Oefening baart kunst; alleen door veel uit te proberen en te proeven
    kom je erachter wat de juiste maling is. Hier enkele regels :

         -  Voor espresso hoort de maling zo fijn mogelijk te zijn;
         -  Voor gewone koffie kunnen de koffiebonen grover gemalen worden;
         -  Vind je de koffie te slap ? Probeer dan een fijnere maling, zodat het water
             meer tijd nodig heeft om door de koffie geperst te worden;
         -  Is de koffie te sterk of te bitter? Stel de maling dan grover in.

    29-01-2010 om 08:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handmolens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gedurende lange tijd maalde men de koffie zelf thuis met een handmolen. Dit zijn ( vaak houten) vierkante molentjes met een geringe inhoud. Er kan vaak niet meer in dan voor één pot koffie. Deze handmolens zijn
    relatief goedkoop. Het malen zelf is echter een tijdrovende klus.

    Het resultaat van deze molens is echter zeer goed. Met name de gelijkmatigheid van de maling is uitstekend.
    De maling kan worden ingesteld, van grof tot medium tot fijn. Kwalitatief goede handmolens worden gepro-
    duceerd door o.a. PeDe, DeVe, Armin Trosser, Zassenhaus, Lehnartz, KyM en Peugeot.

    Turkse koffiemolens:

    De èchte koffieguru heeft thuis een Turkse koffiemolen. Dit wordt ook wel de koning van de koffiemolens genoemd. In Turkije en het Midden-Oosten is dit type molen zeer gebruikelijk.
    Het zijn hoge molens, gemaakt van koper en brons en daardoor vaak zwaar. Onder de afschroefbare dop zitten
    de koffiebonen. De gemalen bonen komen onderin de molen terecht.
    Ook dit opvangreservoir kan men losschroeven. Turkse koffie dient zèèr fijn te worden gemalen, iets dat een
    Turkse koffiemolen als geen ander kan.

    De maalgradatie van de koffie kan worden ingesteld door de stelschroef bovenop de molen aan te passen.

    29-01-2010 om 00:00 geschreven door hyacinttje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (3)


    Archief per maand
  • 11-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Photobucket


    Foto

    Foto

    .Photobucket
    Foto

    Gastenboek
  • Een aangename zaterdag gewenst vriendin
  • Hopelijk gaat alles beter
  • Lieve midweekgroetjes lieve vriendin
  • Een fijne Dinsdag blogvriendin
  • Wens je een prettig weekend

    Photobucket


    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Photobucket

    Photobucket


    Photobucket


    Photobucket


    .Photobucket

    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket


    .Photobucket

    .Photobucket


    .


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!