Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
29-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Hanneke de Ruiter, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel vandaag met een bijdrage van Bert Loper, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting. In het tweede uur hadden we een duo-presentatie met Sandra Sprei die de uitzendingen ook over gaat nemen in de vakantie van Han, verder was te gast in dit uur Jannie Michel over de Springfashion show in het komende weekend. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen en vandaag was te gast Wim Heersink die sinds een half jaar communicatiemedewerker bij de gemeente Zwolle is, Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur was het tijd voor de aktualiteit met Koos van den Belt in het programma Lokaliteiten en vandaag hadden we de volgende onderwerpen; mevr Gea Verwey over praktijk Stresscouncelling, Johan van Dam van Camping De Agnietenberg, dhr. van Dijk van de vereniging weer en sterrekunde en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
29-03-2006, 14:20 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zachte dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen en voor de rest de nodige nieuwtjes. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Herman Wientjes en Miranda Uesanay over Hippisch centrum de Haerst dat gaat samen werken met de Landstede, de dirigente Loes Visser, het weer met Freddy Paalman. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-03-2006, 16:39 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste lente week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, en vandaag stond de CD van Cesaria Evora centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Africa Nossa en Rogamar. In het tweede uur stond de week van de psychiatrie centraal met als studiogasten Jaquline Akkerman en Ellen van de Vecht van de stichting Focus. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Intussentijd ben ik naar huis geweest omdat het aquarium dat ik zaterdag heb gekocht zou worden bezorgd en het paste precies op de plek die ik er voor bestemd had, hier ben ik dus zeer tevreden over. Daarna om twee uur was er een uurtje non stop omdat Koos eerst nog een andere verplichting had. Maar om drie uur was het dan toch tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt en daarna was het de tijd voor het Zwols Kwartiertje vandaag met Marian Beintema en Harry ten Klooster. Om zes uur hebben we onze digitale Henkie ingeschakeld en zat mijn eerste werkdag van deze weer er weer op, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-03-2006, 17:09 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige lentedag....
Vanmorgen werd ik wakkermet een echt lente gevoel en toen ik naar buiten keek klopte dat heel aardig met wat ik zag, een zonnetje al was het nog een beetje wazig en ook de wind liet van zich gelden, maar het zag er in ieder geval goed uit. Na eerst te hebben ontbeten ben ik op de fiets gestapt, eerst een rondje Zwolle gereden voor de nodige foto's, en vervolgens ben ik nog even naar Hattem gereden en heb daar bij een goeie vriendin gekeken of ze wel lekkere koffie kon zetten, en dat kon ze nog wel. Daarna was het weer richting Zwolle om te borrelen bij mijn moeder. Na de lunch ben ik naar huis gegaan en achter de PC gedoken.Vanavond ben ik nog even in de studio geweest om bij te kletsen en natuurlijk voor de koffie, toen ik binnen kwam was er een probleem met de computers, men kon niet op internet komen en daar staat de catalogus op van de verzoekplaten voor de zondagavond, maar tegenwoordig heb ik een methode om bepaalde dingen te omzeilen en binnen een paar minuten had ik de zaak boven water en was iedereen weer gelukkig, voor de rest wens ik iedereen een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-03-2006, 20:51 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zachte zaterdag....
Vanmorgen kon ik eerst niet mijn bed uitkomen van de spierpijn, ik heb gisteravond mijn boekenkasten uitgepakt en een stuk verplaatst zodat ik meer ruimte kreeg voor mijn aanteschaffen aquarium en een grotere bak kan nemen,nee ik ben niet gauw tevreden. Toen ik éénmaal mijn bed uit was en een warme douche had genomen ging het alweer een stuk beter en heb ik eerst de nodige huishoudelijke klusjes maar opgeknapt, stofzuigen had ik gisteravond al gedaan toen ik mijn boekenkasten had verplaatst, wat daar onderweg kwam, ze hadden daar al acht jaar gestaan en toen heb ik om tien uur s' avonds meteen de rest van het huis ook maar gezogen. Daarna was het naar Zunnebeld en heb ik mijn aquarium gekocht, een slag groter dan voorheen het plan was, maandag word de handel bezorgd dus nog twee dagen geduld. Vervolgens was het naar de markt en heb ik de wekelijkse inspektie bij de Mediamarkt uitgevoerd, en hier kwam ik een DVD tegen met allemaal nederlandse hits uit de jaren zeventig tegen, nou dan weet je het wel, smartlappen maar ook een stukje nostalgie. En verder was het het gebruikelijke ritueel bij mijn moeder om daarna achter de PC te duiken. en dan het recept voor vandaag, Bucatini alla carbonara: Je neemt 400 gr bucatini - 120 gr buikspek, in dobbelsteentjes gesneden - 1 eetlepel olijfolie - 6 eierdooiers - 150 gr pecorinokaas - zout en peper. Terwijl de pasta kookt, bak je de blokjes spek in de olie en laat dit op een zacht vuur knapperig worden. Als de pasta "al dente" gekookt is, giet je ze af en voegt er het spek bij. Op een laag vuur doe je er ook de pecorino bij, zodat het geheel licht gebonden is. Dan haal je de pan van het vuur en voegt er de eierdooiers bij die je losgeklopt hebt met wat zout en peper. Roer goed dooreen en dien onmiddellijk op. En zoals gezegd, als je je geen zorgen maakt om een maatje meer, doe je er ook nog een flinke scheut room bij. Vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest, en vanavond draaide alles dus om aquaria en wat daar zo bij komt kijken, gelukkig hebben we wat dat betreft allemaal de zelfde interesses, en dit was het dan voor vandaag, iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
25-03-2006, 22:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag....
Vanmorgen ben ik eerst eens uitgebreid bij Zunnebeld wezen snuffelen en heb een aquarium uitgezocht, een Jewel Rio 180, nu moet ik eerst het nodige aanpassen in mijn woonkamer maar dat is een mooie klus voor het weekend. Daarna was het naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur hadden we een uurtje non stop in verband met ziekte van Henri Ringeling, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en het onderwerp van vandaag was talent plus. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Cursus omgaan met scheiding met als studiogasten Gerda Wilbrink en Tinneke v. d. berg, RM taxi staat in de top 5 van de nederlands beste taxi bedrijven, Tom van der Wal van de Jonge Socialisten niet tevreden over de huidige college vorming, Agatha Degenhart over Klassieke Homeopathie, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag met Jan Scharlo, een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-03-2006, 17:49 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
23-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewoon donderdag....
Verder zijn we deze donderdag weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke week werd gepresenteerd door Chiel Montagne, Vandaag was te gast Will Luikinga. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag in een non stop uitvoering. Vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Eric Nac over het concert in de Dominicanenkerk, Jan Bakker over zijn postzegels, YMCA vakanties met Jolanda van Schie, Saskia van Altena & co over Scrabboeken, de collem van letselschade advocaat Corrien Jeekel en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
23-03-2006, 17:26 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger , vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel vandaag met een bijdrage van Wim Koster, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, en in het tweede uur waren te gast Hanneke van Vilsteren over de maand van het dialect, aandacht aan de Krachtcentrale met Sandra Lange en Onno Syperda van de Jazzclub over het programma van het komende weekend. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen en vandaag was te gast de Australische sportmasseur Vincent Linkers. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger en vandaag stond Liselore Gerritsen centraal, tevens werd er de nodige aandacht besteed aan Ann Burton en Rita Reys en hiervoor was te gast in de studio de schrijfster Anneke Muller die van deze dames de autobiografie heeft geschreven.. Om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters vandaag geen Lokaliteiten i.v.b. met een begrafenis, en om vijf uur hadden we nog een uurtje non stop. Daarna zijn we verder gegaan met de Kunstenmakers, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-03-2006, 19:19 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
21-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste lentedag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen en voor de rest de nodige nieuwtjes. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Gea Verwey van het Zwols architectuurs podium, de dichter/schrijver Theo van de Vliet, Tinneke Mulder van Trias Pleegzorg, de herhaling van Het Downsyndroom en het weer met Freddy Paalman. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
21-03-2006, 10:20 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
20-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, vandaag stond de CD Cumparanoia centraal en de nummers die we hebben laten horen waren La vida te da en You now what I mean, en verder het boekennieuws met Janny Beima van de firma Waanders. In het tweede uur was te gast de kunstenares Hanne Ruiter. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt en daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje vandaag met Marian Beintema en Harry ten Klooster en vanavond stond centraal de Bereboot. Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-03-2006, 17:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
19-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miezerige zondag....
Het was vanmorgen een trieste dag toen ik mijn hoofd buiten het raam stak niet dat dit invloed op mijn stemming had want die was wel goed, maar ik had wel ineens het idee om een aantal foto's te maken over de veranderingen in de stad, dit doe ik wel vaker maar nu eens even wat dingen die gaan veranderen. Ik ben eerst maar uitgebreid gaan ontbijten, ik was niet van plan om een grotere afstand te gaan fietsen maar om in de stad te blijven en dus was er geen haast bij. Eerst maar eens even een eindje rondrijden, het eerste waar ik naartoe ben gereden was de Kamperpoort want daar gaat heel wat veranderen, de foto van vandaag laat nog eens de Fenix zien vanaf de Hoogstraat, ik heb hier nog hele leuke herrinneringen aan, in de zeventiger jaren werkte ik bij de Unica en toen hebben we hier een jaar lang rondgelopen en het nodige installatie werk verricht,ook heb ik in die tijd de nodige vriendinnetjes gehad in die zelfde Kamperpoort, jammer dat dit complex binnenkort gesloopt gaat worden, dit was echt een hele leuke tijd,voor de foto's moet je op mijn web-log kijken, www.roelvanolst.web-log.nl . De rest zien julie wel in de loop van de week. Na de stad een beetje te hebben uitgekampt ben ik naar mijn moeder gereden voor de zondagse borrel en maaltijd om de rest van de middag achter de Computer door te brengen. Vanavond ben ik zoals de meeste zondagavonden nog even wezen kollie drinken in de studio en voor de rest was het nog wat MSN'n met de familie in Canada, ik wens iedereen verder nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-03-2006, 20:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
18-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Het was weer weekend toen ik vanmorgen wakker werd, alweer weekend, die weken vliegen voorbij. Ik ben maar begonnen met de huishoudelijke zaken en daarna de boodschappen voor het weekend en toen naar de stad. Ik ben al een hele tijd aan het spelen met de gedachten om weer een aquarium op te zetten en weet al redelijk wat ikwil, internet nagesnuffeld en zo, ik heb ook al een bak op het oog die precies in mijn woonkamer past zowel qua kleur als vormaat en deze bak voldoet aan alle technische eisen. Alleen de prijs wist ik nog niet, niet dat dit enig verschil maakt maar ik ben wel nieuwschierig dus ben ik eerst even bij Zunnebeld langs geweest en daar stond de bak die ik op het oog heb voor ruim €300, dat viel mij honderd procent mee en ik heb ook meteen besloten om het nu maar door te zetten alleen moet ik thuis nog het één en ander aanpassen, het lijkt mij een goed idee om dit in het voorjaar te gaan verwezelijken, nu is het nog te vroeg in het jaar want ook in een aquarium heb je te maken met de jaargetijden. Daarna wa het het normale rondje door de stad plus een kado voor mijn moeder want die is jarig vandaag, vervolgens ben ik naar haar toegegaan met een paar zoute haringen voor op de boterham, dit slaat altijd aan en daarna moest ik even naar huis voor een paar zaken en voor het eerste gedeelte van deze log.Vanmiddag ben ik samen met de familie uit eten geweest in het www.mussennest.nl  in Wapenveld, en dit was dus ter ere van de verjaardag van mijn moeder. Daarna hebben we nog een fikse wandeling gemaakt rond de Leemkule nabij Hattem en wie hield het het langste uit?... precies, moeders die achter in de zeventig is, zo wil ik ook wel oud worden. En vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest, dit was het dan voor vandaag, iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-03-2006, 21:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
17-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een koude vrijdag....
Vanmorgen had ik een vrije morgen en ben naar de markt geweest, eerst een uurtje uitgeslapen en toen op de fiets, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was er een nieuwe aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken, vandaag hadden we een vervolg op de aflevering van een maand geleden waarin we de mensen aan het woord lieten die de Ganges afgezeild waren.. Om vier uur zijn we verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos ven den Belt en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Cantal Luchtmeijer van Yoy's kookstudio, Nieske Willems over rouwbegeleiding Hedera, Agatha Degenhart over Klassieke Homeopathie, Marijke Naber over haar wandelingen,  Jan Scholten en Gerard Mostert over de Nooterhof, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
17-03-2006, 17:04 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
16-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grijze donderdag....
Deze donderdag zijn we ook weer begonnen met een aflevering van het programma de NL top 20 dat zoals elke week werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Henk Plaket van de Havenzangers. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma LETTERS! . Vervolgens zijn we om vier uur verder gegaan met het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: stemacteur Joyce Rademaker, Bob Vermeulen van de steungroep Typex-ouders, H. Gelderman van de voedselbank, de collum van strafrecht advocaat Henk Voors en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Western-time dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-03-2006, 10:25 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
15-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een normale woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Hanneke Ruiter, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, en cvandaag hadden we te gast in de uitzending Tinneke de Danschutter, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen en vandaag was te gast Marjolein Wessels. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger en vandaag stond Liselore Gerritsen centraal. En om vier uur was het tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt, vandaag hadden we de volgende onderwerpen; Henk Lubbinge van Oes Drenthe, Willem Steenbergen van stichting Strepas, Jan Scholten van stichting partnerschap Zwolle Lunen, Josette Veltman over het Downsyndroom en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
15-03-2006, 17:09 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
14-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook een zonnige dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen en voor de rest de nodige nieuwtjes. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur hebben we twee uur non stop gedraaid, en dat was de laatste non stop uitzending van Lokaliteiten, vanaf morgen draait het programma weer elke dag met Koos van den Belt. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
14-03-2006, 10:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige maandag...
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, de CD die vandaag werd behandeld was die van BLOF en de nummers die we hebben laten horen waren waren Binnenste Buiten en Geen Tango. In het tweede uur waren te gast Monique de Haan en Pieter Immerzeel en dit stond in het teken van de opendag bij de Isala klinieken. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt en daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster. Om zes uur hadden we Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-03-2006, 10:34 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralende zondag....
Vanmorgen toen ik naar buiten keek zag ik een stralende blauwe lucht en vond ik het dus weer perfect fiets- en fotoweer. Na een zeer smakelijk ontbijt van vers gebakken brood en een hard gekookt ei en wat er nog meer bij hoort, ben ik op de fiets gestapt en heb voor de verandering weer eens een goede bekende opgehaald, daarna zijn we samen het rondje Zwolle wezen fietsen alleen hebben we het vandaag eens in de tegenovergestelde richting gedaan en dan krijg je er toch weer een andere kijk op. Aan het einde van de rit zijn we bij die goeie bekende nog even wezen borrelen en daarna ben ik richting van mijn moeder gereden en hebben geluncht, vervolgens ben ik naar huis gegaan en heb de rest van de middag achter de PC gezeten en heb o.a. een rondje langs mijn kennissen kring gemaakt, altijd weer even leuk om bij te kletsen. En vanavond was het nog even naar de studio zoals de meeste zondagavonden, koffie drinken en een beetje bij kletsen, daarna bn ik nog een paar uurtjes bij een goeie vriendin geweest, en hier laat ik het bij voor vandaag, ik wens iedereen verder nog een hele fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
12-03-2006, 20:29 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gure zarterdag....
Het weekend is weer begonnen, en dat is altijd een prettig idee niet omdat ik de rest van de week niet leuk vind maar in het weekend doe ik altijd dingen die ik alleen maar leuk vinddus ook vandaag. Maar eerst moesten de noodzakelijke huishoudelijke dingen weer gebeuren en de boodschappen voor het weekend maar ook daar heb ik geen hekel aan. En daarna is het riching stad alhoewel er een gemene oosten wind stond, ik heb te doen met de renners van de Ster van Zwolle, niks voor mij. Eénmaal in de stad aangekomen was het op mijn dooie gemak de platenzaken langs voor een vergelijkend waren onderzoek wat verder trouwens geen aankopen opleverde, volgende week mischien weer. Verder nog even de markt over en daarna naar mijn moeder voor de koffie en de lunch. Daarna was het richting huis en achter de PC voor in ieder geval het eerste gedeelte van deze log. En dan het recept van deze week, Chili Con carne: Neem driehonderd gram gehakt,kruid dat naar eigen smaak en bak dat aan, voeg hierna een gesnipperde ui toe en bak het onder doorlopend roeren op een hoog vuur gaar, vervolgens voeg je geweekte chili kruiden toe en laat die even mee bakken nu op een laag pitje, voeg een blikje tomatenpuree toe en roer alles goed door elkaar. Vervolgens doe je er een zak Kantonese roerbakgroenten bij en een blik bruine bonen en dit laat je nog een half uurtje smoren, eet smakelijk. Natuurlijk ben ik vanavond bij Janet en de kinderen geweest en hebben we weer de grootste lol met elkaar gehad, en verder waren er een paar problemen met he aquarium die we hebben kunnen oplossen. Daarna heb ik toen ik thuiskwam nog een uurtje gezellig kunnen kletsen met de familie in Canada en dat was het wel weer voor vandaag, tot morgen.   
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-03-2006, 22:23 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-03-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag alweer....
Vanmorgen had ik een vrije morgen en ben naar de markt geweest, eerst een uurtje uitgeslapen en toen op de fiets, en daarna naar de studio waar het Hanze-Magazine aan de gang was met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was er een nieuwe aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken en vandaag ging het over duiken met gehandicapten. Om vier uur heb ik de Country van gisteravond een keer herhaald maar om vijf uur was het toch tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Agatha Degenhart over Klassieke Homeopathie, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij de Sport op Vrijdag met Harry Bouwhuis en dat staat vandaag geheel in het teken van de Ster van Zwolle, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-03-2006, 13:11 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!