HET LEKKERE WEEKMENU
Iedere dag lekker eten.
Inhoud blog
  • Karbonades met bietjes en ui
  • Weekmenu week 49
  • Hamburgers met fritessaus, friet en bietjes
  • Bietjes met een karbonade
  • Bietjes met rucola en pijnboompitjes
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pepersteak met Hollandse roerbak


    39steak.jpg

    4 biefstukken a 100 gr.
    1 1/2 el zonnebloemolie
    peper uit de molen, zout
    15 gr. boter
    1/2 dl rode wijn
    2 tl bouillonpoeder
    2 pakken roerbakschotel, Hollands a 450 gr.

    ---------------------------------------------------

    Bestrooi de biefstukken ruim met grof gemalen peper en zout naar smaak. Druk de peper goed in de biefstukken.
    Verhit de zonnebloemolie met de boter in een koekenpan en bak de biefstukken op een hoog vuur aan beide kanten snel bruin. Bak ze naar wens in 3 tot 8 min. rood, rose of doorbakken.
    Neem de biefstukken uit de pan en blus het bakvet af met de wijn en 1 1/2 dl water. Roer de aanbaksels los, voeg de bouillonpoeder toe en laat de jus op een hoog vuur 2 min. koken.
    Bak gelijktijdig de roerbakschotel volgens de gebruiksaanwijzing in een wok met antiaanbaklaag. Serveer de biefstukken met de roerbak.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gem. groenten
    10-11-2012, 17:27 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ratatouille met aubergine


    images?q=tbn:ANd9GcQhwkOz1ATcA9z6SeFZI3w

    Ratatouille met aubergine
    Bruin stokbrood

    6 el olijfolie
    1 ui, in dunne ringen
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    2 rode paprika's, in stukjes
    2 courgettes, in dunne plakjes
    500 gr. tomaten, ontveld en in stukjes
    3 el tomatenpuree
    2 dl kippenbouillon
    3 aubergines in de lengte in plakken van 1 cm
    peper en zout
    75 gr. oude kaas, grof geraspt
    4 el fijngesneden basilicum

    -------------------------------------------------

    Verhit 1 el van de olie in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook en de paprika al omscheppend 5 minuten. Voeg de courgettes en de tomaten toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe en breng alles aan de kook. Laat de groenten op een laag vuur 10 minuten zachtjes pruttelen. Bestrijk de aubergine dun met olie en bestrooi ze met peper. Laat ze onder de hete grill aan beide kanten mooi lichtbruin en gaar roosteren, neem ze uit de oven en bestrooi ze met zout. Verdeel de aubergine over de borden. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout en schep hem op de aubergine. Strooi er de kaas en het basilicum over. Lekker met bruin stokbrood.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aubergines
    10-11-2012, 17:27 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roerbakschotel met schnitzelreepjes


    images?q=tbn:ANd9GcTUEKGhR-ZB4dBim4PNXUG

    Roerbakschotel met schnitzelreepjes, peultjes en mango
    Gekookte mie

    4 el wokolie
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    250 gr. peultjes, schoongemaakt
    4 ongepaneerde varkensschnitzels, in reepjes van 2 cm breed
    1/2 mango in schijfjes
    3 el ketjap asin
    versgemalen peper, zout
    2 bosuitjes, in ringetjes

    -------------------------------------------------

    Verhit de wokolie in een wok en fruit hierin de knoflook. Bak de peultjes en de schnitzelreepjes al omscheppend 2 tot 3 minuten mee. Voeg de mango en de ketjap toe en laat het gerecht door en door warm worden. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de bosuitjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Peultjes
    10-11-2012, 17:26 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roergebakken groenten met saté


    images?q=tbn:ANd9GcSNny2yZ2RyT5mJVbkfXs5

    Roergebakken groenten met saté
    Witte rijst

    4 bakjes a 3 stokjes saté, kipfilet
    2 uien, in partjes
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    3 el zonnebloemolie
    100 gr. peultjes, schoongemaakt
    100 gr. taugé
    400 gr. Oosterse roerbakgroenten
    2 el ketjap
    peper en zout
    4 el seroendeng

    -------------------------------------------------

    Verwarm de saté volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de uien en de knoflook 5 minuten al omscheppend in de hete olie. Voeg de peultjes toe en bak ze 3 minuten mee. Schep de roerbakgroenten met de kruiden erdoor en bak alles al omscheppend beetgaar. Schep de taugé, de ketjap en zonodig peper en zout erdoor en verwarm kort. Neem de sateetjes uit de verpakkingen en strooi de seroendeng erover. Serveer met de groenten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gem. groenten
    10-11-2012, 17:26 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomatenstoofschotel

    images?q=tbn:ANd9GcTvw5IfD1wSyXjr2DBGsra

    Tomatenstoofschotel
    Stokbrood

    1 ui, gesnipperd
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    1 el olijfolie
    250 gr. hamlappen, in dobbelsteentjes
    5 plakjes bacon, in reepjes
    2 worteltjes, in plakjes
    1 blik Unox stevige soep, tomaat a 800 ml
    1 tl verse tijmblaadjes
    2 tl rozemarijn
    1 blik witte bonen a 400 gr.
    2 sneetjes oud witbrood, verkruimeld
    peper en zout
    1 el fijngehakte peterselie

    ----------------------------------------------------

    Fruit de ui met de knoflook 5 minuten in de hete olie. Voeg het vlees en de bacon toe en bak het al omscheppend bruin. Voeg de worteltjes, de tomatensoep, de tijm en de rozemarijn toe en breng alles aan de kook. Stoof het vlees in 25 minuten gaar. Spoel de witte bonen in een zeef af en voeg ze met peper en zout aan de stoofpot toe. Warm alles goed door en doe het ovedr in een ovenvaste schaal. Strooi het broodkruim erover en laat het gerecht een mooi lichtbruin korstje krijgen. Bestrooi met de peterselie en serveer direct. Lekker met stokbrood.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gem. groenten
    10-11-2012, 17:25 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roerbakschotel met schnitzelreepjes


    images?q=tbn:ANd9GcTUEKGhR-ZB4dBim4PNXUG

    Roerbakschotel met schnitzelreepjes, peultjes en mango
    Gekookte mie

    4 el wokolie
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    250 gr. peultjes, schoongemaakt
    4 ongepaneerde varkensschnitzels, in reepjes van 2 cm breed
    1/2 mango in schijfjes
    3 el ketjap asin
    versgemalen peper, zout
    2 bosuitjes, in ringetjes

    -------------------------------------------------

    Verhit de wokolie in een wok en fruit hierin de knoflook. Bak de peultjes en de schnitzelreepjes al omscheppend 2 tot 3 minuten mee. Voeg de mango en de ketjap toe en laat het gerecht door en door warm worden. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de bosuitjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Peultjes
    10-11-2012, 17:25 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prei met kaassaus


    images?q=tbn:ANd9GcTCt9GUCAoSZVZwI8X45pr

    Prei met kaassaus
    Gekookte aardappelen
    Gehaktbal

    750 gr. prei
    zout
    1 pak Maggi saus culinair, kaas
    boter om in te vetten
    3 el paneermeel
    3 el grof gehakte walnoten

    -------------------------------------------------------

    Maak de prei schoon en snijd hem in dikke ringen. Kook de prei in weinig water met zout in 5 minuten beetgaar. Giet de prei af en laat hem goed uitlekken. Bereid de kaassaus. Vet een ovenschaal in met boter en verdeel de prei en de kaassaus erover. Bestrooi met het paneermeel en de walnoten en laat de prei in een voorverwarmde oven 200C in 15 minuten gratineren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Prei
    10-11-2012, 17:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preischotel bolognese


    images?q=tbn:ANd9GcQ10Ys3xIq-jzzPF5NHXaM

    Preischotel bolognese

    1 pot Grand'Italia pastasaus bolognese a 425 gr.
    1 pot Aardappel Anders Knoflook-kruiden a 390 ml
    1 kg vastkokende aardappelen
    750 gr. panklare prei
    zout

    -----------------------------------------------------

    Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Was de prei en kook hem met aanhangend water en zout 5 minuten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Prei
    10-11-2012, 17:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholfilets met pittige prei


    46scholf.jpg

    2 1/2 el olijfolie
    3 paprika's, rood, geel en groen, in dunne repen
    75 gr. bacon in reepjes
    500 gr. panklare prei
    500 gr. scholfilet
    chilipoeder
    peper en zout

    --------------------------------------------

    Bak in een koekenpan de paprikarepen in 1 1/2 el van de olie in 10 min. lichtbruin en gaar.
    Bak intussen de bacon in 1/2 el van de olie in een ruime pan knapperig uit en neem ze uit de pan. Roerbak de prei in het bakvet totdat deze beetgaar is.
    Bestrijk de scholfilets met de rest van de olie en bestrooi ze met chilipoeder, peper en zout naar smaak.
    Leg ze op een ingevet rooster en grilleer ze onder een voorverwarmde grill in 2 min. bruin en net gaar.
    Leg de scholfilets op de prei en verdeel de paprikarepen en de bacon er omheen. Lekker met aardappelpuree.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Prei
    10-11-2012, 17:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode kool met spek en rozijntjes


    images?q=tbn:ANd9GcRLM9nPjdLik3Oexy5iwt0

    Rode kool met spek en rozijntjes
    Gekookte aardappelen
    Gebakken kipfilet

    2 sinaasappels
    75 gr. magere spekreepjes
    75 gr. rozijnen
    1 pot Hak rode kool met stukjes appel a 700 gr.

    ------------------------------------------------

    Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit. Verwarm de rode kool met de rozijnen. Schep de sinaasappelpartjes en het sap erdoor. Strooi de spekreepjes erover.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Rode kool
    10-11-2012, 17:23 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJsbergsla met sinaasappelpartjes

    images?q=tbn:ANd9GcTh5IkyL0Ltg1YHZ3H4NaW

    IJsbergsla met sinaasappelpartjes
    Gebakken aardappelen
    Biefstuk

    1 krop ijsbergsla
    2 sinaasappels
    1 ui, in dunne ringen
    1 cup Johma thousand islands dressing a 100 ml
    2 el ongezouten pinda's, grof gehakt

    --------------------------------------------------

    Halveer de krop sla en snijd de harde kern eruit. Snijd de helften in dunne reepjes en was de sla in ruim koud water. Laat de sla goed uitlekken of droog hem in een slacentrifuge. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op. Roer het uitgelekte sap door de thousand islands dressing. Rooster de pinda's in een droge koekenpan lichtbruin. Meng de sla met de sinaasappelpartjes, de uiringen en de dressing. Garneer met de geroosterde pinda's. Lekker met gebakken aardappelen en een biefstuk.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sla
    10-11-2012, 17:23 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoarmaragout met sperziebonen


    44shoarma.jpg

    500 gr. shoarmareepjes
    3 el zonnebloemolie
    1 ui, in ringen
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    350 gr. panklare sperziebonen
    3 el bloem
    7 dl Soup-it room
    2 el fijngehakt korianderblad

    ------------------------------------------------

    Bak de shoarmareepjes in de hete olie al omscheppend bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze al omscheppend 5 min. mee. Schep de sperzie-bonen erdoor en bak ze 1 min. op een hoog vuur.
    Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje de Soup-it erbij en laat het mengsel steeds al roerende binden. Laat alles op een laag vuur 5 min. pruttelen. Strooi de koriander erover. Lekker met witte rijst.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sperziebonen
    10-11-2012, 17:23 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperziebonen met ontbijtspek


    images?q=tbn:ANd9GcQ-gzJ8jHssdzxGte-97C9

    Sperziebonen met ontbijtspek
    Rijst
    Karbonade

    700 gr. sperziebonen, schoongemaakt en gebroken
    zout
    75 gr. ontbijtspek, gerookt, in plakjes
    1 el boter
    1 sjalot, gesnipperd
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1 el fijngehakte peterselie

    ----------------------------------------------

    Kook de sperziebonen in weinig water met een snufje zout in 7 minuten beetgaar. Bak intussen het ontbijtspek in de hete boter knapperig uit en neem de plakjes uit de pan. Fruit de sjalot met de knoflook in het bakvet goudgeel en glazig. Giet de sperziebonen af en schep het uienmengsel erdoor. Verkruimel het spek erover en bestrooi met de peterselie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sperziebonen
    10-11-2012, 17:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperziebonen met peer


    36sperzieb.jpg

    Sperziebonen met peer
    Gebakken aardappelen
    Gehaktbal

    15 gr. boter
    150 gr. ontbijtspek, in dunne reepjes
    500 gr. sperziebonen, schoongemaakt
    2 stevige peren, geschild en in partjes
    1 rundvleesbouillontablet
    versgemalen peper

    ------------------------------------------------

    Verhit de boter in een ruime pan en bak het ontbijtspek op een laag vuur zachtjes uit. Voeg de sperziebonen en de peerpartjes toe en warm ze 2 min. mee. Voeg 2 dl heet water en de bouillontablet toe en kook de sperziebonen in 7 min. gaar. Giet ze af en bestrooi ruim met peper.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sperziebonen
    10-11-2012, 17:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperziebonensalade

    images?q=tbn:ANd9GcQcDwaVcLeqXaK1TJko5-T

    Sperziebonensalade
    Krielaardappeltjes
    Schouderkarbonade

    500 gr. sperziebonen
    zout
    3 el olijfolie
    4 el Heinz curry
    1 el gembernat, uit een potje gemberbolletjes
    2 gemberbolletjes, fijngehakt
    2 eieren, hardgekookt
    250 gr. cherrytomaatjes, gehalveerd
    1 ui, in ringen
    2 el grof gehakte peterselie

    ------------------------------------------------

    Kook de sperziebonen in weinig water met zout in 7 minuten beetgaar. Klop een dressing van de olie, de curry en het gembernat. Schep de gember erdoor. Snijd de eieren elk in 4 parten. Schep de sperziebonen met de tomaatjes, de uiringen en de dressing door elkar en laat de salade tot op kamertemperatuur afkoelen. Verdeel de eiparten erover. Bestrooi met de peterselie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Sperziebonen
    10-11-2012, 17:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoen-spinaziesalade


    images?q=tbn:ANd9GcR059_vvYTzq5gLevNKsbW

    Kalkoen-spinaziesalade
    Gebakken aardappeltjes uit de oven

    1 kippenbouillontablet
    400 gr. kalkoenfilet
    4 el Bertolli olijfolie extra vergine
    2 tl mosterd
    peper en zout
    300 gr. spinazie, gewassen en gedroogd
    1 ui, in ringen
    4 halve perziken uit blik, in partjes + 1 el sap
    5 bosuitjes, in ragdunne ringetjes

    -----------------------------------------------

    Breng 2 dl water met de bouillontablet aan de kook en leg de kalkoenfilet erin. Kook de kalkoenfilet op een laag vuur in 20 minuten helemaal gaar. Neem hem uit de pan en laat hem afkoelen. Klop een dressing van de olijfolie, 1 el van de bouillon, 1 el van het perziksap, de mosterd en peper en zout. Pluk de kalkoenfilet in stukjes. Meng de spinazie met de kalkoenstukjes, de uiringen, de perziken, de bosuitjes en de dressing voorzichtig door elkar en serveer direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Spinazie
    10-11-2012, 17:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinazie met uitjesomelet



     

    11spinazie.jpg

    4 el pijnboompitten
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    50 gr. boter
    450 gr. gehakte spinazie, diepvries
    6 eieren
    1 dl melk
    peper en zout
    2 bosuitjes, in dunne ringetjes
    250 gr. cherrytomaatjes, in vieren

    ----------------------------------------------

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
    Fruit de knoflook 3 min. in de helft van de boter. Voeg de spinazie toe en verwarm hem volgens de gebruiksaanwijzing.
    Klop intussen de eieren met de melk en peper en zout naar smaak los. Schep de uitjes erdoor.
    Verhit telkens een klein klontje boter en bak 4 omeletten.
    Schep de tomaatjes door de spinazie en breng hem op smaak met zout en peper.
    Strooi de pijnboompitten erover en serveer de groente met de omeletten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Spinazie
    10-11-2012, 17:21 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse spitskool

    45spitsk.jpg

    1 1/2 el olijfolie classico (Bertolli)
    75 gr. ontbijtspek, in plakjes
    1 ui in ringen
    1 rode paprika in stukjes
    1 spitskool in reepjes
    zout en versgemalen peper

    ------------------------------------------------

    Verwarm de olijfolie in een pan en bak de spekplakjes knapperig uit. Neem ze uit de pan, laat ze afkoelen en breek ze in stukjes.
    Fruit de ui met de paprika 3 min. op een halfhoog vuur in het bakvet glazig.
    Voeg de spitskool toe en bak hem op een halfhoog vuur al omscheppend totdat de kool gaat slinken. Voeg een beetje water en zout naar smaak toe en stoof de spitskool in een gesloten pan in 7 min. net gaar.
    Breng de kool op smaak met peper en schep de spekstukjes erdoor. Lekker met een kipfilet en gekookte aardappelen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Spitskool
    10-11-2012, 17:21 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spruitjes met komijnekaassaus


    42spruiten.jpg

    750 gr. spruiten, schoongemaakt
    zout
    1 zakje witte saus
    2 1/2 dl melk
    75 gr. jonge komijnekaas, grof geraspt

    -------------------------------------------------

    Kook de spruiten in water met zout, afhankelijk van het formaat, in 5-12 min. beetgaar.
    Bereid de saus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Voeg de komijnekaas toe aan de saus en laat hem al roerende smelten.
    Schenk de saus over de afgegoten spruiten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Spruitjes
    10-11-2012, 17:21 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witlofsalade met fruit


    images?q=tbn:ANd9GcQqy0lg1j-Mab77veEA0RU

    Witlofsalade met fruit
    Dikke frieten
    Sateetje

    1 blikje ananasstukjes a 227 gr.
    2 el magere yoghurt
    2 el fritessaus
    1/2 el mosterd
    peper en zout
    500 gr. witlof, in reepjes
    2 groene kiwi's, in stukjes
    4 el seroendeng

    --------------------------------------------

    Laat de ananas uitlekken en vang 2 el van het vocht op. Klop een dressing van het sap, de yoghurt, de fritessaus, de mosterd en peper en zout. Schep de witlof met de dressing door elkaar. Schep de ananas en de kiwi erdoor en garneer de salade met de seroendeng.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Witlof
    10-11-2012, 17:14 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 05/11-11/11 2012
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Categorieën
  • Aardappelen (12)
  • Andijvie (19)
  • Asperges (3)
  • Aubergines (1)
  • Bietjes (5)
  • Bloemkool (0)
  • Boerenkool (1)
  • Bonen (2)
  • Broccoli (0)
  • Broodjes (7)
  • Chinese kool (0)
  • Courgette (2)
  • Eieren (3)
  • Erwtjes en worteltjes (0)
  • Gem. groenten (5)
  • Hamburgers (1)
  • Kip (1)
  • Komkommer (0)
  • Koolraap (0)
  • Ovengerechten (2)
  • Paksoi (0)
  • Pasta (2)
  • Peultjes (2)
  • Prei (3)
  • Rode kool (1)
  • Salade (16)
  • Sla (2)
  • Sperziebonen (4)
  • Spinazie (2)
  • Spitskool (1)
  • Spruiten (0)
  • Spruitjes (1)
  • Weekmenu's (2)
  • Witlof (1)
  • Wortels (0)
  • Wraps (1)
  • Zuurkool (0)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!