Foe-Yong-Hai
ingrediëntenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
omeletjes: 2 eetlepels heel fijngesneden prei 1 eetlepel heel fijngesneden selderij 1 teentje knoflook (geperst) scheutje ketjap mespunt sambal peper, zout 2 plakjes fijngesneden ham 2 eieren olie om te bakken saus: 1 dl tomatenketchup mespunt sambal ½ fijngesneden sjalotje 1 teentje knoflook (geperst) scheutje azijn wat suiker naar smaak eventueel gembernat
Eieren loskloppen.
Groenten, kruiden en vlees door de losgeklopte eieren roeren.
Hiervan kleine omeletjes bakken. Voor de saus sjalotje en knoflook glazig bakken.
Tomatenketchup toevoegen en verwarmen.
Op smaak maken met scheutje azijn, sambal en suiker en eventueel wat gembernat. Lekker met rijst en sambalboontjes
|