Inhoud blog
  • Weer terug
  • examen
  • bezoek
  • Baasje ziek
  • Op bezoek
    Zoeken in blog

    Paulie, grijze roodstaart papegaai, geboren: 19-3-2005
    Over mijzelf
    Ik ben Paulie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Prettig gestoord.
    Ik ben een man en woon in Menen (België) en mijn beroep is Het zotteken uithangen.
    Ik ben geboren op 19/03/2005 en ben nu dus 19 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Iedere dag lekker rondfladderen in het huis en vooral aan mijn baasje zijn oren knabbelen.
    Ik ben hier aangekomen op 15 juni 2005 en ik was toen 12 weken oud en ik moet zeggen, ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paulie vertelt
    Over ons gezin
    Iedere dag is de moeite waard
    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tomatenhapjes met gerookte zalm en zure room

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 tomaten
    4 plakjes zalm (gerookt)
    1 ui
    20 g veldsla
    4 takjes dille
    luzernescheutjes
    2 dl zure room
    peper
    zout
    4 eetlepels citroensap

     

    De tomaten in partjes verdelen en ontpitten.

    De ui pellen en in schijfjes snijden.

    De tomaatpartjes op een groot bord schikken en er de gevouwen reepjes gerookte zalm en de schijfjes ui opleggen.

    Versieren met blaadjes veldsla, takjes dille en luzernescheutjes.

    In het midden van het bord een roosje leggen dat gevormd werd met een lange, vrij dik gesneden tomaatschil.

    De zure room lichtjes opkloppen met citroensap, peper en zout.

    Op elk hapje een scheutje saus gieten.

     

     

    Gefrituurde pladijs op een bedje van wortelpuree

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g pladijsfilet
    8 wortelen
    4 aardappelen (Bintje)
    1 eierdooier
    30 g suiker
    100 g bloem (tarwebloem)
    50 g boter (bakboter)
    1 bosje peterselie
    1 takje tijm
    nootmuskaat
    peper
    zout

     

    De aardappelen schillen, gaarkoken en daarna pureren.

    De wortelen schillen, in kleine blokjes snijden en in een pan gaarstoven met een weinig water, een nootje boter, wat kristalsuiker, een takje tijm en een blaadje laurier.

    Op smaak brengen met peper en zout.

    Eens de wortelen gaar zijn, ze door de aardappelpuree mengen en er een eierdooier en een nootje boter doorroeren.

    De pladijsfilets in porties van vier tot vijf centimeter lengte snijden, op smaak brengen met peper en zout en ze door de bloem wentelen.

    Er de overtollige bloem afkloppen en de pladijsreepjes frituren op 180 graden.

    Laten uitlekken en warm houden.

    De wortelpuree centraal op warme borden schikken en er de gefrituurde pladijsreepjes opleggen.

    Serveren met tartarensaus, mayonaise of witte-wijnsaus.

     

     

    Banketbakkersroom met aardbeien

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    10 dl melk (vol)
    50 g bloem (tarwebloem)
    3 theelepels maïszetmeel
    8 eierdooiers
    250 g suiker
    1 stokje vanille
    2 dl room
    500 g aardbeien

     

    Klop de room op.

    1 dl melk, bloem, maïzena, eidooiers en 50 g suiker mengen tot een papje.

    9 dl melk, 200 g suiker en het vanillestokje al roerend tot kookpunt brengen.

    Het kokende melk-suikermengsel al roerend op het papje gieten en op het vuur blijven roeren tot dikte. 

    Van het vuur de banketbakkersroom laten afkoelen.

    De room opkloppen en onder 100 g van de banketbakkersroom spatelen. 

    De resterende banketbakkersroom wordt gebruikt voor de bereiding van parfaits.

    De vruchten in een diep bord leggen, er de banketbakkersroom over gieten en onder de salamander of ovengril goudbruin gratineren.

    02-09-2006 om 19:39 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Pannenkoeken met zalm en spinazie

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g bloem (tarwebloem)
    5 dl melk (halfvol)
    25 g gist
    2 eieren
    5 g suiker
    1 dl zure room
    3 cl arachideolie
    4 tomaten
    250 g spinazie
    600 g zalmfilet
    peper
    zout
    nootmuskaat
    1 takje dille
    1 takje tijm
    1 blaadje laurier

     

    De gist oplossen in een beetje lauwe melk en mengen met een lepel bloem, een snuifje zout en suiker.

    Dit mengsel op een warme plaats laten rijzen.

    In een kom de resterende bloem mengen met de melk en het gistmengsel.

    Vervolgens olie, eieren en zure room toevoegen.

    Goed roeren en gedurende ongeveer 2 uur verder laten rijzen.

    Ondertussen de spinazie schoonmaken, blancheren in lichtgezouten water, goed laten uitlekken, even aanstoven in wat boter en kruiden met peper en nootmuskaat.

    De tomaten pellen, de pitjes verwijderen en in stukken snijden.

    Op smaak brengen met olie, peper, zout, dille, tijm en laurier.

    Per persoon een stukje zalm inwrijven met zout en peper en laten bruinen onder de ovengrill.

    Kleine pannenkoekjes bakken en beleggen met spinazie, tomaten en zalm.

     

     

    Mignonnettes met mousseline van bonenkruid en krab

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 mignonnettes
    2 takjes bonenkruid
    100 g krabbenvlees
    peper
    zout
    200 g boter (geklaard)
    2 eierdooiers
    0.2 dl wijn (wit/droog)
    cayennepeper
    20 g boter (bakboter)

     

    De eierdooiers schuimig kloppen au bain-marie op een laag vuurtje.

    Onder voortdurend roeren witte wijn en een scheutje krabbensap toevoegen en er beetje bij beetje de gesmolten geklaarde boter bijgieten.

    Op smaak brengen met een snuifje cayennepeper.

    Er het verkruimelde krabbenvlees en het gehakte bonenkruid doorroeren en warm houden.

    Het vlees goudbruin bakken in hete boter en kruiden met peper en zout.

    Op warme borden schikken en overgieten met saus.

    Serveren met verse seizoengroenten naar keuze.

     

     

    Witte chocolade met kwarkmousse en gemarineerde kersen

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    200 g chocolade (witte chocolade)
    100 g kwark (vol)
    4 dl slagroom
    5 blaadjes gelatine (van 3 g)
    5 cl cointreau
    3 eieren
    150 g suiker
    200 g kersen (ontpit)
    30 cl suikersiroop
    2 cl wodka
    2 cl kirsch
    1 stokje vanille
    100 g chocolade (puur)

     

    Voor de kersen de siroop aan de kook brengen en laten indikken.

    Het vanillestaafje, wodka en kirsch toevoegen.

    Dit over de kersen gieten en een nachtje laten staan.

    De eieren en suiker tot een hard schuim kloppen.

    Daarna de slagroom kloppen zonder dat deze stijf wordt.

    De chocolade smelten en met de kwark en cointreau mengen.

    De gelatineblaadjes in koud water weken en ze laten smelten als ze zacht zijn.

    De eieren en de chocolade mengen met de kwark.

    Op het laatst de gelatine toevoegen en de mousse in de koelkast zetten om op te stijven.

    Wie zich wil wagen aan de chocoladecilinder, laat witte chocolade smelten.

    Dit op bakpapier uitstrijken met een plamuurmes en met een dunne kam (maar met een harkje uit de tuinset van je kinderen lukt het ook) strepen trekken.

    In de ijskast laten opstijven.

    Daarna donkere chocolade laten smelten en over de witte chocolade gieten.

    Weer met een plamuurmes gladstrijken en weer in de ijskast laten opstijven.

    Uit de ijskast halen, heel even laten liggen en met bakpapier en al rolletjes maken.

    Wel geduldig zijn, want anders breekt het.

    Daarna de rolletjes weer in de ijskast en net voor gebruik eruit halen, snijden en vullen met de mousse.

    De kersen rondom de torentjes dresseren.

    Wie geen cilinders heeft gemaakt: de mousse is - als het goed is - stijf genoeg om er andere torentjes van te maken.

    01-09-2006 om 14:22 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Tien-groentensoep

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    80 g boter (roomboter)
    4 wortelen
    2 raapjes
    3 preiwitten
    1 stengel groene selderij
    200 g prinsessenboontjes
    3 aardappelen (Bintje)
    1 ui
    3 tomaten
    2 courgetten
    1 stronkje witloof
    20 dl bouillon
    peper
    zout

     

    De groenten schoonmaken en in stukjes snijden.

    De helft van de boter smelten in een pot met dikke bodem en daarin, op een laag pitje, alle groenten zachtjes stoven, maar niet kleuren.

    Ze bestrooien met peper en zout.

    Deksel op de pot zetten en zachtjes verder stoven tot de groenten gaar zijn.

    Indien nodig er een weinig water bijgieten.

    Wanneer de groenten gaar zijn, begieten met de bouillon en alles nog een poosje verder laten sudderen op een klein vuur.

    De rest van de boter in een soepterrine leggen en er de kokende soep over gieten.

     

     

    Kalfskotelet met Maredsous

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kalfskoteletten
    1 teentje knoflook
    1 ui
    4 tomaten
    40 g boter (bakboter)
    100 g Maredsouskaas
    1.5 dl wijn (rood)
    peper
    zout

     

    De oven op 200 graden voorverwarmen.

    De look pellen en persen, de ui fijnsnijden.

    Het vlees bedekken met de look en kruiden met zout en peper.

    De boter smelten in een ovenschotel en daarin de ui lichtjes fruiten.

    De ui uit de ovenschotel halen en apart houden.

    In dezelfde boter de kalfskoteletten bakken tot ze goudbruin zijn.

    Ze dan bedekken met de ui en er vervolgens de gepelde en ontpitte tomaten en de rode wijn bijvoegen.

    Een deksel op de schotel leggen en ongeveer 40 minuten in de oven laten bakken.

    Dan de grill van de oven aansteken, het deksel van de ovenschaal nemen, op elk stuk vlees een plakje kaas leggen en de schotel onder de grill schuiven tot de kaas mooi gebruind is.

    Onmiddellijk serveren.

     

     

    Wortelcake

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 wortelen
    75 g amandelpoeder
    75 g hazelnoten (gemalen)
    50 g walnoten (gemalen)
    7 eieren
    300 g suiker
    zout
    kaneelpoeder
    50 g paneermeel
    50 g bloem (tarwebloem)
    7 g bakpoeder
    10 g boter (bakboter)
    20 g poedersuiker
    50 g amandelschilfers

     

    De eierdooiers mooi schuimig kloppen met de helft van de suiker, een snuifje zout en een mespuntje kaneelpoeder.

    De gemalen noten (amandelnoten, walnoten en hazelnoten) mengen met evenveel geraspte wortelen, het paneermeel, het bakpoeder en de gezeefde bloem.

    Alles door de eierdooiers roeren.

    De eiwitten tot sneeuw kloppen met de rest van de suiker en zorgvuldig door het deeg spatelen.

    In een beboterde springvorm overscheppen en gedurende 45 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden.

    Uit de oven nemen, volledig laten afkoelen en de vorm verwijderen.

    Een dagje laten opstijven in de koelkast alvorens aan te snijden.

    Bestuiven met poedersuiker en garneren met geroosterde amandelschilfers.

     

    Tip:

    In plaats van de taart te bestuiven, kan ze ook worden gegarneerd met suikerglazuur.

    Hiervoor moet 200 gram bloemsuiker in een warmwaterbad worden gemengd met 2 eetlepels citroensap en 2 eetlepels kirsch.

    De taart hiermee bestrijken en laten afkoelen.

    31-08-2006 om 15:42 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Gefrituurde kippenvleugels

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    24 kippenvleugels
    6 sjalotten
    10 eetlepels ketjap (sojasaus)
    6 cl sherry (droog)
    1 eetlepel kandijsuiker
    peper
    2 theelepels maïszetmeel
    25 g boter (bakboter)

     

    Een marinade bereiden met de sojasaus, sherry, peper en suiker en daarin de kippenvleugels een half uur laten marineren.

    Op keukenpapier leggen en bestuiven met maïszetmeel.

    Goudgeel bakken in heet frituurvet gedurende een achttal minuten.

    Uit het frituurvet nemen en laten uitlekken op keukenpapier.

    Bestrooien met de in boter aangefruite gehakte sjalotten.

     

     

    Gemengd slaatje met gebakken pladijs en honingsaus

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    600 g pladijsfilet
    4 stronkjes witloof
    1 appel (Jonagold)
    50 g boter (bakboter)
    1 bakje waterkers
    20 g veldsla
    1 eetlepel mosterd
    6 cl arachideolie
    2 cl azijn
    peper
    zout
    1 sjalot
    1 dl wijn (wit/droog)
    5 cl wijnazijn (wit)
    0.5 eetlepel honing (vloeibaar)
    1 dl room
    100 g boter (roomboter)
    1 eetlepel peperbolletjes (roze)

     

    Een vinaigrette bereiden op basis van mosterd, arachideolie, azijn, peper en zout.

    Het witloof en de geschilde appel in fijne reepjes snijden.

    Mengen met de waterkers en de vinaigrette erdoor roeren.

    Een hoopje van deze sla in het midden van elk bord schikken en versieren met enkele blaadjes veldsla.

    Om de saus te maken de witte wijn en de wijnazijn laten inkoken met de fijngesnipperde sjalot tot bijna al het vocht verdampt is.

    De pan deglaceren met de honing en de room en de saus vervolgens met de in blokjes gesneden koude boter opkloppen op een zacht vuurtje.

    Kruiden met peper en zout en de roze peperkorrels toevoegen.

    De pladijsfilets bakken in boter in een pan met antikleeflaag en kruiden met peper en zout.

    In ieder bord bovenop de salade 2 warme visfilets leggen.

    De warme honingsaus eromheen verdelen.

    Meteen serveren.

    Eventueel garneren met kervelplukjes en bloempjes van Oost-Indische kers.

     

     

    Kabouterpannenkoekjes

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    75 g bloem
    20 g bakpoeder
    zout
    250 g boekweitmeel
    esdoornstroop
    50 g boter (roomboter)
    1 ei
    4 bananen
    7 dl water

     

    Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en het boekweitmeel.

    Roer er scheutsgewijs het water door.

    Smelt de boter.

    Roer de stroop door de boter en roer het mengsel door het beslag.

    Klop het ei los en voeg toe.

    Smelt wat boter in een pan en bak pannenkoekjes van 10 cm doorsnede.

    Vul met de op maat gesneden banaan, rol op en zet vast met een cocktailprikker.

    Als variatie in de vulling kan u ook kaas of knakworst gebruiken.

    30-08-2006 om 20:49 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Aardappelpannenkoekjes met champignons

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    2 aardappelen (Bintje)
    2 eieren
    1 eiwit
    15 g bloem (tarwebloem)
    0.5 dl melk (halfvol)
    peper
    zout
    nootmuskaat
    250 g champignons
    40 g boter (bakboter)

     

    De aardappelen koken en pureren.

    De eieren en het eiwit toevoegen.

    Alles luchtig door elkaar kloppen met een garde.

    De bloem en een straaltje melk toevoegen.

    Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat en de massa in de koelkast bewaren.

    De champignons reinigen, in schijfjes snijden en bakken in een nootje boter.

    Het aardappeldeeg bakken in hete boter in een pan met antikleeflaag en wat fijngesneden, gebakken champignons bijvoegen.

    Omdraaien met een paletmes en heel even de andere zijde bakken.

     

     

    Orecchiette, broccoli

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    320 g orecchiette
    400 g broccoli
    100 g pancetta
    1 teentje knoflook
    3 chilipepers (groen)
    50 g Parmezaanse kaas
    2 eetlepels olijfolie (extra vierge)

     

    Snijd broccoli in kleine roosjes en de pancetta in dunne reepjes.

    Pel het teentje knoflook en snijd het in dunne plakjes, verkruimel de chilipepers.

    Rasp de parmezaanse kaas.

    Kook de broccoli in kokend water met zout beetgaar.

    Verhit de olie in een braadpan en bak daarin de knoflook en pancetta zacht, niet knapperig. Voeg de broccoli en chilipeper toe met zout en peper naar smaak.

    Verwarm alles enkele minuten al roerend op het vuur.

    Kook de orecchiette al dente in kokend water met zout.

    Laat hem uitlekken en schep hem door de broccoli.

    Geef er parmezaanse kaas bij.

     

    Tip:

    Het is belangrijk dat de broccoli in heel kleine roosjes gesneden wordt zodat die in de orecchiette passen.

     

     

    Rood fruit op Zwitserse wijze

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    500 g crème suisse
    1 dl room
    150 g frambozen
    5 dl water
    70 g poedersuiker
    2 eetlepels citroensap
    150 g aardbeien
    8 eiwitten
    500 g suiker
    2 dl water

     

    Klop de crème suisse gedurende 4 tot 5 minuten met de room en eau de vie.

    Bereid de frambozencoulis: pureer de frambozen en haal de frambozenpuree door een fijne zeef.

    Voeg het water bij de poedersuiker en wat citroensap en laat koken tot een lichte stroop.

    Voeg de frambozenpuree toe en laat gedurende enkele minuten inkoken.

    Vul de bodem van de coupe met een laagje frambozencoulis en schik hierop het rood fruit. Breng een laagje crème suisse aan in de coupe en laat twee uur opstijven.

    Bereid de Italiaanse meringue: laat de suiker en het water koken tot 120°C.

    Klop ondertussen het eiwit stijf en giet hierop de suikersiroop.

    Roer alles koud.

    Garneer hiermee de coupe en kleur even onder de grill.

    30-08-2006 om 00:11 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu van de dag

    Borrelburgers

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    250 g gemengd gehakt
    25 g kaas
    10 druppels Worcestershiresaus
    6 sneetjes wit brood
    30 g boter (bakboter)
    peper
    zout
    20 g boter (roomboter)

     

    Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout.

    Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter diameter.

    Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden.

    De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuurtje.

    Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren.

    Bakken tot goudgele en knapperige toastjes.

    Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes.

     

     

    Mosselen met witte wijn

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    4 kg mosselen
    2 uien
    1 wortel
    3 stengels groene selderij
    2 dl wijn (wit/droog)
    0.5 bosje peterselie
    1 takje tijm
    1 blaadje laurier
    0.5 theelepel kerriepoeder
    20 g boter (bakboter)
    peper
    zout

     

    De uien, wortel en selderij in grove stukken snijden, even fruiten in boter en onder deksel 3 minuten laten zweten.

    De mosselen in de pot doen.

    De laurier, tijm en peterselie erop leggen, flink kruiden met peper en kerrie.

    Overgieten met de wijn en onder deksel aan de kook brengen.

    De mosselen even opschudden.

    De mosselen zijn gaar als alle schelpen open zijn.

     

     

    Zomercoupe

     

    Ingrediënten voor 4 personen

    5 dl melk (halfvol)
    130 g suiker
    2.25 dl room
    4 eierdooiers
    0.5 zakje vanillesuiker
    10 g suiker
    2 eetlepels brésiliennenootjes
    50 g aardbeien
    0.5 dl pistachesaus

     

    Breng de melk met de suiker en 1,5 dl room aan de kook.

    Laat even afkoelen en klop er dan van het vuur af de eierdooiers onder.

    Zet de pan terug op een heel zacht vuur en blijf 10 minuten met een houten spatel roeren tot de saus begint in te dikken.

    De melk mag beslist niet koken.

    Laat de saus zeer snel afkoelen in een ijsbad, roer nu en dan nog eens.

    Laat dan 24 uur in de koelkast rijpen.

    Draai het mengsel tot roomijs in een ijsturbine.

    Bereid de garnituur: klop de rest van de room met de suiker lichtjes op.

    Klop de slagroom zeer stijf op.

    Giet in elke coupe een bodempje gesuikerde room en schep daarop 3 tot 4 bollen van het roomijs.

    Bestrooi met brésilienne en overgiet met een royale scheut pistachesaus.

    Duw een aardbei in de bovenste bol en spuit op de vrucht een mooie bloem slagroom.

    28-08-2006 om 15:53 geschreven door Elkezanje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • fijne zondag met dikke knufjes van mij.liefs Mieke.xxx. (mieke)
        op Baasje ziek
  • Avondgroetjes (hugo)
        op Weer terug
  • hoi hoi paulie (pluisje)
        op Weer terug
  • De Kerstgroetn van Juliën en Adriën. (De 2 zotte piefies)
        op Weer terug
  • Kerstgroetjes uit Koekelare. (Raf en Ginette)
        op Weer terug
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto


    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Forum over grijze roodstaart papegaaien en andere kromsnavels
  • moppen
  • tijdschrift
  • pc & internet
  • Het blog van Dennis
  • Welkom bij Willy
  • grasparkieten

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Grasparkiet Online

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!