Macaroni met gehakt en soepgroentenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
300 gram macaroni (elleboogjes) 300 gram rundergehakt 2 uien 300 gram fijngesneden soepgroenten peper, zout 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel paprikapoeder maggi of aromat 75 gram belegen Goudse kaas
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Pel en snipper de uien. Bak het gehakt in een anti-aanbakpan zonder vet op een lage warmtebron rul.
Giet het vet wat vrijkomt eraf.
Voeg de uien en de soepgroenten toe en bak deze ± 5 minuten mee.
Maak alles op smaak met peper, zout, kerrie- en paprikapoeder.
Giet de macaroni af en meng alles door elkaar.
Doe eventueel wat aromat of maggi door de macaroni.
Bestrooi de macaroni vlak voor het opdienen met de geraspte kaas.
|