Lepelamuse met fijne vismousse
borrelhapje voor 8 personen 100 gram fijne vispaté witte wijn of vers citroensap 0,5 dl room 2 el gesneden verse bieslook of dille zout en peper garnering: bieslook, dille of zalmeitjes
Pureer de vispaté in de blender en voeg een beetje witte wijn of citroensap naar smaak toe. Klop de slagroom lobbig en voeg deze bij de puree van de paté.
Voeg de gesneden bieslook of dille toe en breng op smaak met zout en peper.
Spuit met bijvoorbeeld een spuitzak een rozetje op amuselepeltjes en garneer met sprietjes bieslook of topjes dille en/of zalmeitjes.
De mousse is ook geschikt om soesjes mee te vullen, die je als voorgerecht op een fijne salade of als borrelhapje kunt serveren.
Of vul kleine borrelglaasjes met de vismousse en geef er verse toast bij.
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|