Andere erwtensoepxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten voor 4 personen 1 blik erwtensoep 1 pot kippenbouillon met kip 100 g. uitgebakken ontbijtspekreepjes 2 gekookte eieren 1 blikje maïs 1 blikje party knacks 2 eetlepels fijngesneden bladselderij 4 sneden bruin brood zout en versgemalen peper
Verwarm de erwtensoep samen met de kippenbouillon, zonder het vlees, op een laag vuur. Snijd in de tussentijd het kippenvlees in blokjes en de eieren in partjes.
Voeg deze toe aan de soep samen met het kippenvlees, maïs, party knacks en uitgebakken ontbijtspekreepjes.
Breng de soep weer aan de kook.
Indien nodig, de soep op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Voeg als laatste de gesneden bladselderij toe.
Serveer de soep in diepe borden met geroosterd bruin brood.
|