Kruidige aardappelxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kaas: La Prihel
Ingrediënten:
4 aardappelen (Nicola)
80 g verse kaas (La Prihel)
1 dl yoghurt (mager)
peper,
zout
cayennepeper
een halve citroen
1 bakje tuinkers
Bereiding:
De aardappelen schoonborstelen en ze gedurende 15 minuten koken in water.
In aluminiumfolie wikkelen met een klontje boter en ze nog 10 minuten in de oven zetten (op 200°C) of op de barbecue.
De verse kaas mengen met de yoghurt en op smaak brengen met peper en zout, cayennepeper en citroensap.
Er vers afgeknipte tuinkers doorroeren en de saus over de aardappelen scheppen.
Suggestie:
Tip: de folie openvouwen en de aardappel kruiselings insnijden.
De schil naar buiten toe klappen en opvullen met de saus of vulling.
|