Cordon bleuxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
4 ongepaneerde varkensschnitzels
4 el groene pesto
8 plakjes magere gegrilde casselerrib
8 blaadjes basilicum
vers gemalen peper
zout
4 el vloeibare boter
Leg de schnitzels naast elkaar, dek ze af met een stuk huishoudfolie en sla ze met een zwaar plat mes of vleeshamer iets platter.
Bestrijk ze aan één kant met de pesto en verdeel de casselerrib en de basilicumblaadjes erover.
Vouw ze dubbel en steek de schnitzels vast met cocktailprikkers.
Bestrooi ze met peper en zout en bak ze in het hete bakvet aan beide kanten bruin.
Bak het vlees op een laag vuur in 15 minuten gaar.
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
Schenk langs de rand van de pan voorzichtig 1 1/2 dl heet water bij het bakvet en roer de aanbaksels los.
Lekker met tagliatelle en gestoofde courgette.
|