Kipfilet met kruidenkaassausxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
4 enkele kipfilets
peper en zout
40 gr. boter
150 gr. oesterzwammen, in reepjes
2 dl kruidenbouillon (van een tablet)
1 kuipje Bressot a 80 gr, in stukjes
3 el fijngeknipt bieslook
Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak ze in de hete boter rondom bruin en in 20 minuten helemaal gaar.
Bak de laatste 3 minuten de oesterzwammen mee.
Neem de kipfilets uit de pan en houd ze warm.
Schenk de bouillon bij het bakvet en breng alles aan de kook.
Voeg de Bressot toe en laat hem al roerende smelten.
Snijd de kipfilets in plakjes en roer het bieslook door de saus.
Schep een beetje van de saus over de kipfilets en serveer de rest er apart bij.
Lekker met gekookte aardappelen en broccoli.
|