Kipfilet met paprikasausxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
4 enkele kipfilets
peper en zout
40 gr. boter
1 sjalotje, gesnipperd
1 rode paprika, in kleine stukjes
1 pakje roomsaus voor groente en pasta
1 el creme fraiche
Wrijf de kipfilets in met peper en zout naar smaak en bak ze in 30 gr. van de boter rondom bruin en in 25 minuten helemaal gaar.
Fruit de sjalot in de rest van de boter in 3 minuten goudgeel en glazig.
Voeg de paprikastukjes toe en bak deze 2 minuten mee.
Laat de paprika in 5 minuten op een laag vuur helemaal gaar smoren.
Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep het paprikamengsel en de creme fraiche erdoor en warm de saus kort door.
Snijd de kipfilets in plakjes en lepel er een beetje van de saus over.
Serveer de rest van de saus er apart bij.
Lekker met rijst en doperwtjes.
|