Varkensschnitzel met roergebakken miexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
500 gr. roerbakmie
4 el olie
4 varkensschnitzels met satévulling
2 teentjes knoflook
1/2 rood pepertje, zonder zaadjes en in ringetjes
400 gr. oosterse roerbakmix
3 el ketjap manis
3 el gemalen kokos
Bereid de mie.
Verhit 2 el olie en bak de varkensschnitzels rondom bruin.
Laat de schnitzels op een laag vuur in 6-8 minuten gaar worden.
Fruit de knoflook en het pepertje 1 minuut in de rest van de olie.
Voeg de roerbakmix toe en bak ze al omscheppend 2 minuten mee.
Bak de uitgelekte mie al omscheppend 2 minuten mee.
Roer de kruiden uit de roerbakmix, de ketjap en de kokos door het gerecht.
Serveer de mie met de schnitzels.
|