Spaghetti met kip en bleekselderijxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
50 gr. spekreepjes
300 gr. kipfilet, in stukjes
3 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes
1 pakje mix voor macaroni en spaghetti
400 gr. spaghetti
Zout
Bak de spekreepjes met de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin.
Bak de ui en de knoflook al omscheppend 3 minuten mee.
Voeg de bleekselderij toe en bak hem al omscheppend kort mee.
Voeg 1 1/2 dl water en de mix toe en breng alles aan de kook.
Laat de saus op een laag vuur 7 minuten sudderen totdat de bleekselderij beetgaar is.
Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout.
Giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.
|