Krokodil met basilicum & kokosnootroomxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten voor 4 personen
500g krokodillen vlees, gesneden in reepjes
40 ml olie
100 g ui, fijn gesneden
150 ml kokosnoot room
10 g bruine suiker
5 g koriander
wortel, gesneden
40 ml vissaus
30 g basilicumblad, gesneden
3 rode Spaanse pepers, heel fijn gesneden
Bereidingswijze Verhit de olie in een stoofpot, voeg de ui en de Spaanse pepers toe.
Rustig bakken tot ze zacht zijn en voeg hieraan het krokodillen vlees en bak het voor ongeveer 5 minuten. Voeg hieraan de vissaus, de koriander wortel, de suiker en de basilicum en kook dit geheel voor ongeveer 1 minuut.
Meng de kokosnoot room erdoor en breng dit aan de kook.
Als het kookt haal je de stoofpot van het vuur.
Serveertips Serveer dit geheel met verse basilicum.
|