Bonte worstsaladexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
250 gr. in kleine blokjes gesneden gekookte worst
1 kleingesneden ui
2 ontvelde en in stukjes gesneden tomaten
1 geschilde en in kleine blokjes gesneden appel
2 fijngehakte hardgekookte eieren
1 dl mayonaise
1 el tomatenketchup
2 el koffieroom
1 uitgeperst teentje knoflook
mespuntje paprikapoeder
zout en peper
1 el fijngehakte peterselie
Doe de blokjes gekookte worst, de kleingesneden ui, de stukjes tomaat, de blokjes appel en de fijngehakte eieren in een schaal.
Roer van de mayonaise met de tomatenketchup, de koffieroom, de uitgeperste knoflook, het paprikapoeder en wat zout en peper in een kommetje een gladde saus.
Schenk de saus over de salade en schep alles goed dooreen.
Laat de salade 15 minuten op een koele plaats staan.
Serveer de salade bestrooid met de fijngehakte peterselie.
|