Carpacciorolletjes met geroosterde cherrytomaatjesxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
300 gr. tros kerstomaten 2 pakjes carpaccio met kaas en dressing 50 gr. rucola 2 el olijfolie 1 el groene pesto 2 el pijnboompitten, geroosterd peper
(zee)zout basilicumblaadjes voor de garnering
Knip de tros kerstomaten in vier gelijke stukken en schuif ze op een met aluminiumfolie bekleed bakblik 7 min. onder een hete grill.
Snijd de rucola grof.
Neem de dressing uit de verpakking en doe die in een schaaltje. Klop de olie en de pesto erdoor.
Neem de plakjes carpaccio uit de verpakking en leg de plakjes naast elkaar.
Verdeel de rucola en de pijnboompitten erover en druppel de dressing erover.
Rol de plakjes op en verdeel ze over 4 borden.
Leg de gegrilde tomaatjes erbij en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
Strooi de kaas uit de verpakking over het gerecht.
Garneer met basilicumblaadjes.
|