Coupe karamelxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten: 1 bol karamel ijs 1 bol pistache ijs 1 bol chocolade ijs slagroom karamel saus chocolade sticks chocolade krullen Karamelsaus: 200 gram suiker 100 gram water 50 gram roomboter 100 gram slagroom
Bereiding: Karamelsaus: In een pan met dikke bodem de suiker laten smelten tot die karamel kleurig is.
Pan van het vuur nemen en 1 dl:kokend water toevoegen.
Pan terug zetten op het vuur en al roerende met garde de karamel laten oplossen.
De boter en de slagroom toevoegen en al roerende laten koken tot een dikke saus.
Serveren: Onder in een gekoelde coupe een rozetje slagroom spuiten. Daarop 1 bol karamel ijs, 1 bol chocolade ijs en 1 bol pistache ijs plaatsen. In het midden van deze drie bollen een rozet slagroom spuiten.
Overgieten met karamel saus.
Garneren met chocolade krullen.
Twee chocolade sticks in het chocolade ijs plaatsen Eet smakelijk.
|