Ciabatta met ham en geroosterde paprika'sxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Brunchgerecht voor 4 personen 1 ciabatta, afgebakken
4 eetlepels pesto
1 ons Serrano ham
1/2 pot geroosterde paprikas, in repen gesneden
1 knoflookteentje, fijngehakt
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 scheutje olijfolie
zout en peper
basilicumblaadjes
Bereidingstijd: 30 minuten
1 Snij de afgebakken ciabatta in vier delen en snij in de lengte open.
2 Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de knoflook bruin.
3 Voeg de paprika en de tomaten toe en laat het ongeveer 10 minuten garen op een laag vuur. Maak op smaak met zout en peper.
4 Besmeer de onderste helft van de ciabatta met pesto en beleg met de ham.
5 Schep het paprikamengsel erop, garneer eventueel met wat basilicumblaadjes en bedek met de bovenste helft van de ciabatta.
|