Mexicaanse wrapsxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
kaas : Nazareth Classic
Ingredienten voor 4 personen:
8 tortilla's
2 uien
1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
look
room
2 el mascarpone
1 blok Nazareth Classic kaas
Nazareth boter
1 courgette
250 gr champignons
oregano
komijn
verse koriander
preischeutjes
zure room
1 limoen
peper en zout
Bereiding :
Kaasvulling:
Snijd de rode paprika in kleine stukjes.
Fruit in Nazareth boter samen met een geperst teentje look.
Blus met een scheutje room en laat even inkoken.
Haal van het vuur en voeg de mascarpone en de geraspte Nazareth Classic kaas toe.
Breng op smaak met peper, zout en verse koriander.
Groentevulling:
Fruit de gehakte ui, look, groene en gele paprika, courgette en champignons aan in Nazareth boter.
Kruid met peper, zout, oregano en komijn.
Als de groenten beetgaar zijn, haal je de pan van het vuur en roer wat geraspte Nazareth Classic kaas onder het mengsel.
Vul de tortilla's met de mengsels en zet ze 10 minuten in een hete oven.
Limoenroom:
Roer limoensap door zure room met wat geraspte limoenschil.
Kruid de saus af met peper.
Giet de saus over de groentewraps met de koude limoenroom.
Garneer met preischeuten.
|