Schelvis in kaassaus van Bleu des Moines met broccoli en tomaatxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
kaas : Bleu des Moines
ingrediënten voor 4 personen
600 g schelvisfilet
150 g broccoli
1 grote tomaat
100 g Bleu des Moines kaas
2,5 dl visfumet
1 dl room
olijfolie
4 eetlepels gehakte dille
peper en zout
voorbereiding : 10 minuten
bereidingstijd : 20 minuten
bereiding :
1. Bak de visfilets in olijfolie op een fel vuur.
Bestrooi ze met peper, zout en flink wat fijngehakte dille.
2. Stoom of kook de broccoli gaar en verdeel hem in kleine bloempjes.
3. Ontdoe de tomaat van pel en pitten.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
4. Voor de saus: laat de visfumet inkoken.
Doe er de Bleu des Moines kaas en de room bij en roer goed om.
Als de saus te dun uitvalt kan ze eventueel met een bindmiddel wat gedikt worden.
Doe er op het laatst de stukjes broccoli en tomaat bij.
5. Serveer op warme borden.
|