Wafels met chocolade moussexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Nagerecht voor 4 personen 12 boterwafels
4 bakjes chocolademousse
1 reep pure chocolade, au Bain Marie gesmolten
1 kleine reep witte chocolade
4 eetlepels dessertsaus
8 aardbeien
16 soesjes
4 plakjes ijstaart
Bereidingstijd: 35 minuten
Bereiden: 1 Bestrijk vier van de wafels met gesmolten chocolade.
Bestrooi ze rijkelijk met geschaafde witte chocolade.
2 Schep een bolletje mousse op vier van de wafels zonder chocolade en leg hierop de tweede wafel.
Schep een tweede bolletje er op en bedek deze met de wafel met gesmolten chocolade.
3 Doop de soesjes en de aardbeien half in de gesmolten chocolade en maak van vier soesjes een torentje.
4 Leg de wafels, de soesjes en de aardbeien op een groot bord en serveer met een plakje ijstaart en dessertsaus.
|