Soesjes met walnotenkaascrème (± 25 stuks)xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
Soesjesdeeg: 1 dl water 50 gram boter mespunt zout en peper 60 gram bloem 3 kleine eieren 30 gram geraspte Parmezaanse kaas
Vulling: 60 gram fijngehakte walnoten 75 gram geraspte belegen kaas 2 eetlepels fijngehakte bieslook 125 ml crème fraîche 100 gram verse roomkaas (bijvoorbeeld Mon Chou) mespunt zout
Soesjes: Oven voorverwarmen op 225°C.
Water, boter en kruiden aan de kook brengen.
Bloem in één keer toevoegen.
Goed roeren.
Van de warmtebron halen en dan één voor één de eieren en de Parmezaanse kaas toevoegen. In kleine bergjes op de bakplaat leggen (± 25 stuks) en ± 25 minuten bakken in het midden van de voorverwarmde oven.
Vulling: Slagroom stijfkloppen met een mespuntje zout.
Roomkaas losroeren.
Walnoten, 2 eetlepels bieslook, roomkaas en geraspte kaas door de slagroom scheppen. Soesjes openknippen en vullen met de walnotencrème.
Bestrooien met wat fijngehakte bieslook.
|